Premiär =)

Efter väääldigt stor efterfrågan har jag tagit tag i det här och skaffat mig en blogg som jag kanske tom kommer ihåg lösenordet till :P Så nu kan jag plåga personer som är dumma nog att gå in och läsa allt skit jag skriver.


Idag är det midsommarafton och jag har åkt på den värsta förkylningen i mitt liv. Både jag och min älskade lilla Teo har hostat hela natten, han spydde ner sängen två gånger inatt för han hostade så mycket. Mindre roligt att byta sängkläder mitt i natten, inte min favoritsyssla direkt. Teo vaknade halv sju imorse, medans jag låg och bad till gud att ungen skulle sova lite till hade Teo redan bestämt sig för att han skulle upp och leka. Efter välling och lite gos klädde vi på oss.
Lekte sen gick vi ut och kastade soporna, då passade det minsann för herr snor att somna igen. Jag bytte sängkläder i min säng och sedan tog tag i mitt bloggande. Vi får väl se om det resulterar i total katastrof eller hur det blir.
Det finns ju ingen garanti att det blir mer än det här inlägget men det visar sig. Det beror på vädret, haha!
Alltid nånting att skylla på.

Idag ska vi hem till mamma och äta lunch, senare ville mamma att jag skulle följa med ner till Tina och Ludde. Dom skulle grilla och fira deras brölliopsdag om inte jag minns helt fel, vilket inte är omöjligt.
Hoppas bara att det blir fint väder så man kan vara ute.

Teo har börjat gå jättemycket, det är hur roligt som helst att se honom gå runt i lägenheten. Blir riktigt stolt över min lilla plutt. Nog för att han inte är så liten längre =P Han har iofs ramlat och slagit sig ganska mycket men han är verkligen jätteduktig =)

Nu ska ja ta och plocka lite här för det ser verkligen ut som fan här. Jag skulle behöva göra mig iordning jag också för jag ser ut som sju svåra år men det får vänta tills jag orkar se min spegelbild.
M.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0