Paket.

Igår var vi till MVC i Bollnäs eftersom BVC i kilafors inte kunde väga den här veckan. Lillsnutta väger nu 3400 gram precis. Skönt att hon går upp.
Hon vägde 3280 när hon föddes sen gick hon ner till 3054 och nu väger hon som sagt 3400.
Teo gick inte upp som han skulle när han var liten så det är skönt att det går åt rätt håll med skruttan, men å andra sidan har Teo jämt varit mer långsmal om man jämfört med andra i hans ålder.

Igår fick Tilia ett paket med posten, en jättesöt liten rosa klänning från tha family in Örebro. Tack så jättemycket söta rara.
Verkligen jättegulligt =) Lägger upp bilder på sessan när hon har den på sig sen, bara hon får växa på sig lite först =)


Inatt har Tilia antingen haft ont i magen eller bara varit lite kinkig. Gråtit så både jag å Patrick började fundera vad det var för fel. Inte lätt när dom är så små, vet inte vad som kan trösta alla ggr.
Nu ligger Patrick å T och sover middag en sväng, dom var ute å cykla på fm. Dom var upp i fågeltornet och kollade och ner till sjön å kasta sten i vattnet. Roligt för Teo att komma hemifrån själv med pappa.
Jag passade på att vika tvätt å byta sängkläder medans, Tilia låg ändå bara å sov så sött.

Nu ska jag bara vänta tills snutta blivit mätt sen hoppa in i duschen, ingen dum idé å ta sig tid att duscha mellan varven också ;P
Hare bra, hej!

Kommentarer
Postat av: sina

Fint att den kom fram så snabbt;)

Kramar i massor <3

2009-04-15 @ 14:41:43
URL: http://sina-emmie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0