Riktig söndag.

Donat, plockat, storstädat, busat, gråtit, tröstat, lekt, umgåts och slöat.

Hela dagen har gått så himla fort. Teo tröttar ut mig lååångt innan lunch men det går ju inte att slöa hela dagarna. Vi städade och hade oss hela förmiddagen. Vek det enorma berget av tvätt medans min lilla T var så duktig och sprang och la sina strumpor i sin låda. Han blev så stolt när han visste var dom skulle ligga =) Underbara älskade barn <3
På eftermiddagen cyklade vi hem till Tobbe och Anki. Roligt att träffas, det händer inte så ofta fast vi bor så nära. Skärpning Madeleine!
Vid tre-tiden kom Elton hem från sin farmor så dom hann busa en liten snabbis innan vi cyklade hem och gjorde middag. T åt tre tuggor sen vägrade han äta mer. Jävla förkylning. Trycker i han massa frukt och annat han vill äta ist. Hela kvällen har T varit smågnällig och ledsen.Ville inte leka med P eller äta nånting, vet inte vad det var för fel. Antagligen förkylningen och att han varit trött hela dagen fast han sovit. Han somnade iaf vid halv sju så då passade
 jag på att torka golvena. Det går det inte att göra när lilla T är vaken för han tycker det är skitkul att springa omkring på det blöta, hala golvet så han slår halvt ihjäl sig om han är lös =P Madde håller på att flytta ur sin lägenhet nu, kommer bli tomt att inte ha henne i närheten. Är så van att bara kunna ringa så kommer hon ner eller att jag kan gå upp. Nä nu ska hon ge upp det underbara livet på Knöttas och flytta till ett jävla hus i Norrbyn.  Jag är ju lite bitter över det men det är roligt för dom att det äntligen börjar på att bli färdig där borta så som dom har renoverat och slitit med det där huset. Det blir iaf jättefint där =)
P sitter och spelar nå jävla cp-spel på sin fula data så det är helt omöjligt att få kontakt med honom.
Han har glömt bort att vi skulle mysa och käka tacos, det är iofs jag glad över med tanke på
att det inte är länge sen jag åt hur mycket som helst. Kommer antagligen vara mätt i 14 dagar =P
Imorgon ska T på dagis igen och jag ska till skolan. Skönt att ha en vardag med rutiner igen.
Nu ska ja hoppa in i duschen sen glo på en film. Kollade förresten på Made of Honor igår
för att jag läste på Emmas? blogg att det skulle vara bra. Och det var den, tycker jag.
Tror det var Emmas, joo det måste det varit. Skitsamma, bra va den iaf.
Nu ropar duschen mitt eländiga namn.
M.

Så otroligt trött...

Teo vaknade halv sex imorse och ville minsann inte somna om, envisa unge. Sen dess har han gnällt, slagits och kastat grejer omkring sig. Försökte söva honom vid åtta igen men det ville han inte så nu får han hålla sig vaken tills vi åker in till Bollnäs. Patrick ska köpa den där jävla peak tröjan han tjatat om i snart två månader. Förhoppningsvis blir han nöjd nu så man slipper det där eviga tjatet! Igår åkte jag med Madde å Rickard till Valbo och handlade lite. Eller dom handlade ju ganska mycket men =P Jag köpte lite nya glas, tallrikar, stekpannor, kuddar och lampor. Hittade nästan inge kläder alls, bara två t-shirtar. Inne på BR leksaker hittade jag självklart först ingenting jag tyckte passa Teo men sen när jag kikade runt lite mer så hittade jag nån brandstation å ambulansstation med två bilar å gubbar till. Ännu mer som låter illa och driver mig till vansinne ;) Vi kom inte hem föräns vid åtta men som tur va var min lilla T fortfarande vaken för han hade sovit middag sent. Tur för jag hade inte träffat honom på hela dagen, har var på dagis mellan åtta-ett å vi åkte till valbo vid tolv så han var med P hela dagen. Det har han iofs varit nästan hela veckan, får lite dåligt samvete men jag har inget annat val =( Det är iofs jättebra att P å T får tid ensamma med varandra men jag vill också vara med =/ Aja nu är det ju helg så vi har massa tid att reta gallfeber på varandra =P Nä nu ska ja ta och göra mig iordning innan vi åker till Bollnäs. Ska nog kika förbi Emma när vi kommer därifrån eftersom det inte blev nå igår.

M.

Lördag. Trodde jag jaa!

Vaknade imorse och var helt säker på att det var lördag. Vi har hemmastudier på fredagar så jag antar att alla fredagar framöver kommer känna som lördagar. Första veckan i skolan har iaf varit jättebra. Jättebra lärare fast jag har verkligen kämpat för att inte bli cp på tanten jag går med. ÅH! Jävla stjärna! Aja men det är ju bara försöka ignorera hennes eviga tjat om allt och ingenting, det är fan otroligt att en människa kan lyckas reta upp nästan en hel klass bara genom att vara sig själv. I vilket fall så vaknade Teo 6.15 imorse och satte sig upp och sa hej tills jag orkade svara. Då la han sig och gosa lite. Han är på dagis nu en sväng Patrick gick dit med honom vid åtta, jag ska hämta honom klockan ett och sen gå ner till Emma och Fredrik för att gratta Elton ganska långt i efterskott. Aja bättre sent än aldrig, har inte orkat eller hunnit med det riktigt än så det var verkligen på tiden. Inte lika förkylda här nu iaf, Teo är fortfarande lite hostig när han sover men annars så börjar det styra upp sig. Patrick missbrukar fortfarande nässpray fast jag har svårt att tro att det är nödvändigt nu. Igår var vi på cirkus i Bollnäs. Patrick var hemma med Teo för det hade nog inte varit så lyckat att ha han med sig dit. Jag, Madde, Rickard, Siri och Martin åkte upp. Martin tyckte det var jätteroligt och skrattade så mycket att dom framför satt och kollade konstigt på honom =P Kom hem ganska sent för jag hoppade av uppe i Sibo så dom andra skulle slippa sitta och vänta i bilen medans jag sprang in med Martin. Det brukar ju ta ett tag när jag ska lämna honom så ;) Kom hem vid tio, Patrick låg på soffan och sov, som vanligt. Försökte väcka honom i en halvtimme sen sa jag att jag ska in och lägga mig då vaknade han också. Jag somnade nästan direkt när jag la mig, var helt slut. Nu skulle jag egentligen behöva städa av lite här men jag orkar inte. P städa igår men det blir lika skitigt direkt igen, är så trött på att städa så jag spyr snart. Men jag ska iaf gå och plocka i diskmaskinen å plocka lite sen ta ett bad =) Sköönt att bada utan att ha halvljummet vatten och massa plastankor överallt, haha! Sen måste jag plugga lite innan jag ska hämta Teo. Lika bra att göra det innan annars blir det aldrig gjort.
Det är fan skrämmande hur stor Teo har blivit. Jag insåg det igår när jag hämtade honom på dagis, han hade varit på dagis från åtta till tre. När jag kom hade jag förväntat mig att han skulle bli jätteglad och komma springandes men icke. Han fortsatte med sitt och ignorerade mig totalt. När jag sen sa åt honom att vi måste gå hem blev han gelt galen och kastade sig på golvet och rullade runt å skrek som en dåre. Så efterlängtad hade jag varit. Han bryr sig inte ett skit om varken mig eller Patrick såfort han kommer dit. Det är skönt men ändå skulle han ju kunna bli lite glad när man kommer för att hämta honom efter en heldag =P Roligt att det går bra iaf, han trivs jättebra och det är ju huvudsaken.
Ne just de, jag har massor att göra. Ha de bra.
M.

Helvetes förkylning.

Idag var det första skoldagen och min bror fick den stora äran att skjutsa mig till Bollnäs imorse. Tack Mattias =)
Orkade inte åka tåget innan sju när vi inte börjar föräns halv nio, suger att det går så kasst med tåg/bussar här.
Väl i skolan insåg jag att det var extremt blandat folk i min nya klass, jag är nog den enda som faktiskt är normal. Madde kanske också är lite smått normal men inte riktigt. Jättebra lärare som jag kommer trivas väldigt bra med. En av dom hade jag innan jag blev mammaledig med Teo. Marie heter hon, helt underbar lärare som från början är barnmorska. Den människan hjälpte mig verkligen då när jag blev på tjocken. I vilket fall som helst så gick dagen ganska fort och vi slutade vid halv tolv. Jag å Madde käkade på skolan sen gick vi ner på stan och shoppade lite kolligieblock och annat smått. Fikade på NK sen gick vi till biblioteket och lånade lite böcker. Men innan vi fattade vart fan böcker stod på. Jievla konstigt det där med bibliotek, fattade ingenting av alla bokstäver, hyllor och alla avdelningar. Å ändå är inte bibblan i Bollnäs så stor. Till slut lyckades vi hitta några bra iaf. Sen till station och hem och hämta Siri på dagis. Sen till BB-kontoret för att hämta biljetter till cirkusen och apoteket och köpte alvedon. Väl hemma möts jag av en högröd, hängig och slö unge som trots sin höga feber ler stort och säger HEJ när jag kommer innanför dörren. Stackarn vaknade efter middagssömnen och var ännu sjukare än innan. Det gör så ont i mig att se honom alldeles hängig, snorig och allmänt nere. Min älskade lilla, jag tar hellre allt det där och tusen gånger om än att lilla ska ha det. Mats ville bjuda på mat så vi åkte dit, tänkte att det blir väl varken sämre eller bättre för T om vi sitter hemma eller åker dit en sväng. Han var jätteglad och lekte hos Mats bra länge tills han helt plötsligt spydde upp en helt enorm hög slem på hans slipade, olackade trägolv. Ooops, T har gjort det igen! Sen lekte han vidare lika glatt. Det är konstigt att han kan vara så pigg och glad även fast han egentligen är så sjuk och trött. Mamma kom och hämtade oss och vi fick kämpa hela vägen hem för att T inte skulle somna i bilen. Hoppas i pyjamasen direkt när vi kom in och somnade direkt efter lite välling. Han har ätit jättedåligt hela dagen, inte ens välling har dugit. Fast har iaf fått i honom ganska mycket vatten och fruktdryck. Känns som om det är huvudsaken nu.
Imorgon väntar en ny dag och jag ska till skolan imorgon igen =) Den enda heldagen vi har, annars är det hemmastudier eller halvdagar. Jag känner mig riktigt peppad nu och hoppas att det här ska gå vägen =)
Det här blev ett riktigt tråkigt jävla inlägg. (ganska likt alla andra =P)
Nu ska ja springa upp till Madde en sväng innan jag också ska krypa ner i sängen. Patrick har blivit jätteförkyld och har feber han också så han blir hemma med Teo imorgon, vill inte att TO ska gå till dagis när han är så dålig. Så klart.
Aja men det var väl det enda jag hade på hjärtat.
M.

Dagis =)

Idag var det andra dagen på Teos inskolning. Det går jätte bra och han skiter fullständigt i mig när vi kommer innanför väggarna där. Tror verkligen att det kommer funka finfint, det känns bra att det har gått bra ändå från början. Jag har världens separationsångest så jag antar att det är jag som kommer gråta som ett litet barn på måndag när det är dags att lämna honom en hel dag för första ggn. Jag hoppas iaf av hela mitt hjärta att han kommer trivas där och inte gråta onödiga tårar. Men det är en av dagis-fröknarna som jag har jävligt svårt för, hon pratar inte med barnen utan skriker. Hon använder inte en vänlig ton varesig hon ska tillrättavisa dom eller berömma. Jag har bara väldigt svårt för henne och jag hoppas att min älskade lilla Teo inte ska hamna i hennes klor någon gång. Hon måste vara otroligt bitter, det är obegripligt för mig hur man kan vara så himla barsk och låta så sur när man jobbar med barn. Igår när vi var där blev jag lite fundersam för Teo var minst så jag frågade när dom andra ettåringarna ska börja men Teo skulle tydligen vara ensam ettåring ett tag. Det är ju på två vis det också, han leker precis lika bra med större barn men eftersom alla andra är minst ett år äldre är jag rädd att Teo på nå vis ska bli bortglömd då han inte kräver lika mycket uppmärksamhet som alla andra barn där. Eller så kanske har blir allas lilla mini-love =) Martin har precis bytt dagis till ett annat och det känns ganska bra att inte ha dom på samma. Då hade det nog blivit lätt att jag får ta med mig Martin när jag hämtar Teo eller nått annat krångel som jag säkert hade gått med på men egentligen varken orkar eller haft lust med. Har inte träffat min älskade lilla Martin på flera dagar och jag saknar han så himla mycket. Teo älskar honom och dom leker jämt jättefint när dom träffas. Mamma har varken ringt eller kommit hit på flera veckor. Antar att hon har fullt upp med sin "nya familj".
Det är inget jag skulle sörja om det inte innebar att jag nästan aldrig får träffa min Martin. Jag hoppas iaf att han kan komma hit nån dag så vi får gosa och leka.
Jaja nog om det. Idag fyller Magnus 39 år så vi ska dit och fika vid fem. Oj det är snart såg jag nu! Jag var iaf helt övertygad om att han fyllde 40 så det var tur att jag ringde mormor och fick det bekräftat. Nu kom Tias så vi ska åka.
M.

Stoora killen =)



Grattis på ettårsdagen, Elton!

Magsjuka?

Jag har kännt mig hängig hela dagen, ont i magen och kallsvettig. Har verkligen inte mått bra alls. Teo har varit pigg och glad hela dagen, självklart den dagliga dosen av gnäll och grin men inte mer :P Vid halv åtta drack han välling sen la sig.
Efter några minuter börjar han tokskrika och grina och var helt galen. Varken jag eller Patrick kunde förstå va det var för fel då han blivit så duktig att somna direkt när man lägger honom, utan gnäll. Jag bad Patrick gå och kolla om han kastat nappen utanför sängen och inte nådde den eller nå annat som retade upp honom. Patrick skrek helt äcklat MADDE! KOM! NU! Så jag gick dit och då har Teo spytt ner HELA sängen. Hela täcket var fullt i spya, hela kudden, hela Teo och madrass och hela helvete. Det var nog därför han skrek som en dåre stackarn. Satt han i badet medans Patrick handtvättade hans älskade snuttefilt som han  sen stod och blåste torr med hårtorken. Teo stod och stampa i väntan på att få tillbaka sin älskade snuttefilt. Ny ren pyjamas på, nytvättad snutte och ny badad Teo. Han somnade nästan innan jag la ner honom igen. Stackarn, hoppas verkligen inte att det är nånting nu. Tomas kom hem från Tumba igår, han hade spytt och varit jätte dålig i magen och jag har mått lite halvilla hela dagen också. Bara inte min älskade lilla Teo blir sjuk! Men det var verkligen hemskt nu, jag har aldrig sett så mycket spya! Det var mer än han ätit den senaste veckan. Stackars älskade Teo. Det är tur att han kan trösta sig med att han har världens bästa mamma! Haha =P

Nu väntar jag på att Sims 2 ska komma hem, bara några minuter kvar sen blir det spela i några timmar =) Om jag orkar =P Är så himla trött redan så det vette fan om jag orkar att spela ikväll, time will tell!
Nu ska ja poppa lite popcorn och kolla på TV. Vi får se hur det blir med Eltons kalas imorgon, grabben blir ju ett men jag vill inte riskera att smitta någon utifall det är nå skit vi fått. Om inte annat får vi ta det någon annan dag, inte värre än så.

M.

Ännu en dag...

Imorse vaknade Teo vid sju nångång. Söt ville minsann inte ligga och gosa utan skulle upp direkt och ställa sig bredvid sängen och bajsa. Fin start på dagen =) Sen drack han välling och gosa lite. Madde kom hit efter att hon lämnat Siri på dagis så vi satt och prata lite skit sen gick till Ica för att handla. Gick hem och pratade ännu mera skit sen skulle hon hämta Siri på dagis. Mattias kom och umgicks (låg på soffan) och käkade middag med mig. Vi åkte till mormor och morfar och hälsa på en sväng sen skulle han skjutsa fittungar till Bollnäs så jag och Teo åkte hem. Teo åt gröt sen gick vi ut i lekparken med Madde och Siri. In och bada en snabbis sen välling och sängen. Han har inte somnat än men det gör han nog snart, han var helt slut! När jag och Madde var ute såg vi ett mycket mystiskt flygplan, helt plötsligt blev det alldeles tyst som om det var avstängt och vinglade. Sen försvann det bara. Skitkonstigt! Blev ju asrädd när det flög så lågt över oss, jag vill inte dö än! Med min vanliga otur skulle säkert skiten krascha rätt ner över mig. Mattias skulle kanske komma tillbaka sen men det återstår att se, annars får jag sitta och tjocka i mig massa popcorn i min ensamhet IGEN!
Patrick sitter nere i Rågsved och grinar för att han vill hem. Han grinar kanske inte men det skulle kännas bra då iaf =P Han kommer iaf senast fredag, skönt så jag får sovmorgon. Man saknar inte kossan föräns båset är tomt =P Stämmer ganska bra det faktiskt. Den 18 börjar vi skola in Teo på dagis och jag tänker be till nånting att det går smidigt och smärtfritt för oss alla. Som dom flesta vet är Teo VÄRLDENS största mammagris så det kanske inte blir det lättaste men jag hoppas det går bra och att han får nån yngre som tar hand om inskolningen. Hälften av dom är så gamla att deras höftproteser börjat rosta.
Igår tog Mattias med sig Teo ut i lekparken så jag fick plocka lite inne och duscha. Riktigt skönt =) Älskade storebror är världens bästa. Teo tycker så mycket om att vara med honom nu när dom träffats mer, ibörjan var han lite skeptisk mot honom. Han kan ju verka lite speciell men =) Jag såg precis att han håller på att ladda ner Lilla Al-Fadji eller va det stod på min data, typ hundra avsnitt. Vill inte ens tänka på va det är för skit.
Nee nu ska jag kolla på TV innan jag ska krypa ner i sängen, i tid hoppas jag. Blir nog inge popcorn ikväll, orkar inte gå ut i köket. Imorgon ska jag vara pigg och alert hela dagen.


Jag saknar Annlouise väldigt mycket. Det är ju inte så sjukt länge sen vi träffades men jag tror jag behöver mer av henne för att kunna fungera normalt och tänka klart. Hon får mig att tro på mig själv och stöttar mig även fast jag själv börjar tvivla. Det finns ingen mer underbar människa och jag är så himla glad att vi aldrig blir av med varandra. Kan man säga så? Ja jag tror det iaf, skit samma =P Älskar henne sjukt mycket iaf !

Lite ensamt.

Teo somnade vid halv åtta. Vi var ute och lekte, badade sen blev det sängen. Han har blivit jääätteduktig och somnar själv i sin säng utan att jag ens behöver ligga i min säng. Det är bara att lägga ner honom och gå ut så somnar han helt själv utan gråt eller gnäll. Det är så himla skönt och jag är så stolt att vi lyckades med detta med tanke på hur länge han sov i min säng. Första natten gick inge vidare, han gnällde i flera timmar, vakna tusen ggr på natten och sen vaknade han jättetidigt på morgonen. Men sen andra natten gnällde han lite men somnade sen efter inte ens fem minuter. Nu dom senaste tre kvällarna har han somnat utan att ens gnälla, sätta sig upp eller låta ett pip. Det är ju helt sjukt hur duktig han är, jag klarar knappt av att somna lika fint som honom! Jag är helt chockad!
Patrick åkte ner till Rågsved idag för att spendera veckan med min morbror Mats. Det kommer bli helt sjukt jobbigt att inte få en enda sovmorgon på hela veckan *bortskämd*  Men det är väl lika bra att jag början vänja mig med det eftersom skolan början snart, jag längtar som en tok. Nu början 2½ män, måste se =)
M.

Fy fan hemska dag!

Usch idag är det ingen bra dag. Jag mår inge vidare, jättedåligt väder och en jävla massa mer bekymmer.
Även fast det finns en hel del människor i min omgivning som man kan prata med känner jag att det inte är en enda
av dom som skulle förstå. Dom skulle ha sina åsikter vilket jag förstår men det är inget jag vill veta just nu.
Usch nä, det här är väl nånting jag får älta i min ensamhet tills jag kommer på nånting som gör saken bättre. Eller som blir bäst kanske det heter. Eftersom det är jag själv som satt mig i den situationen är det ju lika bra att lösa det själv och fatta beslut som är bäst för mig, eller oss. Allt är bara väldigt jobbigt och nu ska ja gå och tycka synd om mig själv innan det är dags för att ge Teo lite lunch.
M.

Massa fika.

Jag fikar hela tiden. Några bullar där, en bakelse där och en halv tårta lite titt som tätt. Fan det känns inge vidare.
Nu måste jag fan kamma till mig och sluta upp med detta destruktiva beteende! Jag kommer se ut som min mor om jag inte skärper mig, det vill jag verkligen inte! Tidigare idag var vi ner till Emma och Fredrik. Grabbarna fick busa lite och jag fick fläska i mig ännu mer kalorier. Kom från Tobias och Maria för ett tag sen, massa fika där också. Maria fyllde... 25? Moaha. Vi håller oss till det så det inte blir nå ålderskris snart ;) Teo ligger och hoar i sin säng, hoppas han somnar snart. När jag kom hem hade jag bill och bull stående i hallen. Doftljus tändes visst innan av P i förebyggande syfte =P
Teo var jätteduktig när vi var hos Emma tidigare, lyssnade jättebra och var lugn. Men det tog han minsann igen när vi kom hem. Han blev djävulen i barnformat. Härjade, slogs och rev i ALLT! Så jag lämnade han med Patrick och åkte å kalasade själv =) Skönt, men ist stod jag och kallade Elton för Teo. Har nog blivit lite arbetsskadad av att spendera 24 timmar om dygnet med min lilla fis =)
Ne nu ska ja dricka lite cocacola och kolla på en film.
M.

Tröttast.

Hua, jag är så skrämmande trött idag. Orkade knappt öppna ögonen imorse, det var extremt.
Jag är fortfarande jääättetrött och orkar inte ens resa mig ur soffan. Min söt T ligger ute i vagnen och sover.
Jag funderar på att kasta in mig i duschen men jag orkar inte riktigt än.
Hoppas Emma bakar lite idag så vi har nånting att göra, fika idag igen =P Haha!
Teo har varit jätte dålig i magen ända sen igårmorse. Stackars lilla T =(
Hoppas verkligen att han blir bättre, jobbigt för honom.
Nä nu måste jag försöka vakna till innan jag somnar igen.
M.

RSS 2.0