Uscha!

Jag har världens torrhosta. Har knappt sovit nånting på hela natten. Håller på att dö snart känns det som.
Hostat tills jag spytt minst tio ggr sen igårkväll. Och självklart är apoteket i Kilafors stängt på söndagar och i Bollnäs öppnar det inte förän tre. Innan de har jag antagligen hostat sönder halsen tjugo ggr, spytt tio ggr och tagit livet av mig tre-fyra ggr! Det värsta jag vet är fan att hosta, jag kommer nog bli galen snart. Teo har också hostat fast inte lika mycket som natten till igår som tur är. Fast han har sovit hela natten trots att jag har haft värsta hostattackerna.
Efter att det brann och vi bodde hos Tobbe & Anki har jag haft Teo sovandes i sängen med mig. Men jag blev så trött på att vi väckte varandra hela nätterna så för någon dag sen började jag söva honom i spjälsängen igen. Han har vaknat mitt i nätterna och då har han fått kommit och sovit med mig men inatt har han sovit hela natten i sin säng. Skönt att det gick så bra, Han är ju känd för sitt humör så det skulle inte förvånat mig om han satte sursidan till och hade vägrat sova i sin säng överhuvudtaget =P
Nu ska ja gå och snyta mig. Å dricka ännu en kopp te.
M.

Älskade underbara Teo.

Den fina kepsen som försvann spårlöst när vi kollade på studenterna.

Premiär =)

Efter väääldigt stor efterfrågan har jag tagit tag i det här och skaffat mig en blogg som jag kanske tom kommer ihåg lösenordet till :P Så nu kan jag plåga personer som är dumma nog att gå in och läsa allt skit jag skriver.


Idag är det midsommarafton och jag har åkt på den värsta förkylningen i mitt liv. Både jag och min älskade lilla Teo har hostat hela natten, han spydde ner sängen två gånger inatt för han hostade så mycket. Mindre roligt att byta sängkläder mitt i natten, inte min favoritsyssla direkt. Teo vaknade halv sju imorse, medans jag låg och bad till gud att ungen skulle sova lite till hade Teo redan bestämt sig för att han skulle upp och leka. Efter välling och lite gos klädde vi på oss.
Lekte sen gick vi ut och kastade soporna, då passade det minsann för herr snor att somna igen. Jag bytte sängkläder i min säng och sedan tog tag i mitt bloggande. Vi får väl se om det resulterar i total katastrof eller hur det blir.
Det finns ju ingen garanti att det blir mer än det här inlägget men det visar sig. Det beror på vädret, haha!
Alltid nånting att skylla på.

Idag ska vi hem till mamma och äta lunch, senare ville mamma att jag skulle följa med ner till Tina och Ludde. Dom skulle grilla och fira deras brölliopsdag om inte jag minns helt fel, vilket inte är omöjligt.
Hoppas bara att det blir fint väder så man kan vara ute.

Teo har börjat gå jättemycket, det är hur roligt som helst att se honom gå runt i lägenheten. Blir riktigt stolt över min lilla plutt. Nog för att han inte är så liten längre =P Han har iofs ramlat och slagit sig ganska mycket men han är verkligen jätteduktig =)

Nu ska ja ta och plocka lite här för det ser verkligen ut som fan här. Jag skulle behöva göra mig iordning jag också för jag ser ut som sju svåra år men det får vänta tills jag orkar se min spegelbild.
M.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0