....

Imorse vakna vi strax efter sju och sen dess har det varit full fart. Patrick gick upp till Sibo vid åtta, han gjorde snus som äntligen är färdigt. Skönt att han slipper springa fram å tillbaka fler ggr. Teo sov en snabbis innan vi gick ner till Camilla på kalas. Sen hem igen och åt middag, eller bara jag å T åt. Ärtsoppa är inte Patricks favorit direkt om man säger så, men jag å T äter det så glatt själva =) Sen har vi bara städat lite som vanligt och lekt. Jag bakade lite lussekatter som vi fikade på, sjuuukt gott =) Antar att jag kommer småäta på en lussekatt hela kvällen nu. Teo vill minsann inte somna så han står och skriker mamma med sin argaste röst. Nu åker jag väl på stryk om jag går in där ;) ne nu ska jag kika efter nån bra film och sen läsa lite. Patrick börjar på nått genom AF imorgon så det ska bli skönt att slippa han på dagarna. Börjar bli lite less på att se honom sittandes i soffan, inne på fjärde året nu. Soffan börjar bli sliten om man säger så !
Ne nu har jag inte tid med det här längre!
Ha´re bra, hej!

Rubrik.

Teo vaknade kvart i elva imorse, snacka om att den ungen aldrig slutar förvåna mig. Låg och gosade i sängen en halvtimme medans han drack välling sen blev det full fart. Nog för att han knappt dricker välling längre, bara leker lite och smakar lite emellanåt. Lite tidigt att sluta med välling redan tycker jag men han äter ju allt annat så han får ju i sig det han behöver ändå. Började plocka lite här hemma och donade med gardiner och annat småplock. Jag har fasiken inga julgardiner att ha i vardagsrummet så där får minsann dom vanliga hänga kvar. Får pynta på annat vis istället =) Vi halv två gick vi ner till Camilla en sväng, Erika kom en snabbis också. På hemvägen gick vi förbi konsum och handlade lite. Sen var det bara att börja med maten direkt när vi kom innanför dörren. Simpel mat idag, makaroner och falukorv. Teo och Patrick åt som elefanter som vanligt när vi äter det. Jag är inte så förtjust i det men äter såklart ändå ;P Imorgon fyller Patricks systerson år så då ska vi på kalas. Sen hade jag tänkt baka lite lussekatter så vi kan fika lite när det är första advent och allt =) Nu har man ju anledningen att fika varje söndag också, me like =) Teo hade svårt att somna ikväll, han var lite ledsen och ville inte alls vara själv. Men efter några hundra godnattpussar somnade han. Min sötnöt är så ful när han vill ha puss. Putar med rumpan, böjer ryggen och gör pussmun =) Oerhört charmig kille den där T =) Patrick håller på och gör sitt snus nu igen men den här gången är han i Sibo som tur är. Det blir så varmt här inne när man har ugnen på i över 36 timmar. När han kom från Sibo skulle han börja tvätta men då är det någon nöt som fortfarande har grejer i maskinerna. Han rev väl ur det tillslut och började tvätta. Är väl färdig strax efter ett eller nå. Jag förstår mig inte på den där karln, han måste tvätta minst var fjärde dag annars får han abstinens och börjar tvätta mitt i nätterna. För nån dag sen bad han mig gå upp till mormor och morfar en sväng så han fick städa ifred här hemma. Han mår tydligen psykiskt dåligt när det är lite grus i hallen. Inte mig emot, jag är glad att jag slipper ;P
Ne nu ska ja tjocka i mig en smörgås och lite te innan jag lägger mig.
Ha´re bra, hej!

Underbara.

Teo somnade som en exemplarisk unge igår vid halv åtta. Jag satt å glodde på tv på tok för länge som vanligt sen precis innan jag skulle hoppa in i duschen vaknade charmtrollet och han var arg, riktigt förbannad. Vet inte om han drömde nå eller om han bara var sur. Jag hoppade in i duschen och bad Patrick lägga sig med honom. Jo tjena, när jag kommer ut ur duschen ligger lathögarna på soffan och kollar på film. Inget fel med det kan man tro men klockan var tolv!! Jag gick in å la mig med T och Patrick låg kvar framför datan en sväng. Teo låg och prata och prata och prata, trodde jag skulle bli knäpp. Han skulle lyssna på min mage och låg och skrek : BE-BI! Han tror antagligen att alla ljud tarmarna gör ifrån sig är bebisen. Lika bra att låta han tro det ;P Patrick kom och la sig men inte fan somna T för det. Till halv tre låg han och skratta, tjoa och härja. Unge!! Men som hämnd väckte jag han imorse och skicka iväg han till dagis så jag kan plugga lite idag.

Igår var vi upp till Bollnäs. Jag var till barnmorskan sen mötte jag upp P, T , Tomas, Annika och Elias på stan. Lyssnade på hjärtljud och kollade lite rutingrejer och så. Gick jättebra men BM sa att bebisen verkar vara lite stor med tanke på veckan jag är i. Inte mig emot, jag har redan en liten skit så nu kanske jag får en riktigt biffig unge. Köpte ingenting förutom en maraccas (stavning?) till Teo. Missade bussen för att Tomas skulle ragga på gamla kärringar inne på torgboden så vi gick ut till Dollar och kikade. Åkte bussen hem sen var jag helt slut hela kvällen. Pyntade en liten julgran som ska stå inne i Teos lekskrubb medans han satt och målade med kritorna.

Nu kom mamma och ska hämta mig, ska upp till martin och baka lussekatter och få lite hjälp av mamma att plugga.
Ha´re bra, hej!

Åh!

Jag blir så arg. Jag hade beställt en sängkappa från ellos på deras värdelösa rea. Idag kom mamma och hämtade sängramen så jag och P skulle vara duktiga och göra fint. Då är den där jävla sängkappan för bred fast jag beställde till en 160 säng. Det står 160 på förpackningen men det är inte det! Det är minst 180! Ska det vara så jävla svårt att skicka ut rätt grejer?! Det är liksom inte lilla grejer heller så det är inte så lätt att sitta och sy om. Nu är jag arg! Allt ska jämt gå åt helvete när jag är inblandad. Idag är en självmordsdag och jag ska redan lägga mig och hoppas att morgondagen inte blir lika självdestruktiv som denna hemska vedervärdiga dag!! HATAR SKIT-ELLOS!

Av vilken anledning?

Teo var på dagis igår så jag åkte med mamma till Bollnäs. Handlade hem lite av det nödvändigaste och lite helt onödigt. Men lite juligt vill vi minsann ha så det blev en adventsljusstake, mossa och ljus. Sen åkte jag med mamma hem för att spendera lite kvalitetstid med min älskade Martin. Patrick hämtade T på dagis sen kom jag hem efter några timmar då låg dom och sov på soffan. Jag väckte dom eftersom klockan var sex. Moahaha, iofs blev jag nu hatad resten av kvällen av båda två men det skiter jag i. Teo somnade vid åtta, vi tvättade hans snutte så vi fick sitta och vänta tills den blev torr. Teo vägrade sova utan den. Jag och Patrick kollade på livet är en schlager, sjukt pinsam film. Det är så man vill gråta av bara tanken på den filmen. Teo sov hela natten i sin säng, andra natten i rad. Han vaknade inte förän halv nio imorse. Jag vet inte vad det är med honom, sover jättemycket. Iofs så tackar jag och tar emot men det är inte likt honom. Han har feber idag IGEN och blir hemma från dagis. Börjar bli riktigt less på att den här ungen aldrig är frisk. Ingen mening att lämna iväg han till dagis, han kan vara hemma med sin underbara mamma. Jag har hemmastudier till den 18 dec tror jag det var, då har vi HLR-undervisning i skolan sen blire jullov =) Lovely! Sista julklapparna måste inhandlas och jag måste sy upp julgardinerna. Nu sprang Tomas och Patrick iväg till Ica så jag ska plocka fram lite frukost. Teo försöker mata mig med ett russin han hitta under bordet, mysig kille.

Ha´re bra, hej!


Hej hå.

Full fart hela dagen. T sov till halv tio, lite väl länge men så himla skönt. Sen kom mamma och vi spenderade x antal timmar i bollnäs. HItta vinterskor till T och en vinterjacka till P billigt så det var ju tur. Väl hemma igen sov T middag och jag slog in lite julklappar, så himla mysigt. Marika var kvar så hon satt och glodde medans jag fixade och donade. När T vakna gick vi till ica och handla. Hem och gjorde mat och åt. Sen lekte T i några timmar innan han badade och somnade för natten. Vi satt och pratade och nördade oss vid datan alla tre i några timmar sen kom jag på att Patrick köpte hem saffran så jag kunde göra lussekatter. Så vid tio-tiden började jag baka. Har precis blivit helt färdig och dom blev sååå goda. Jag är nog fan bäst på att baka , skrämmande tanke men jag är nog världsbäst när jag tänker efter. Haha, ne nu ska ja inte skryta för mycket =P Aja patrick åkte precis med sjöström upp till Mattias och skulle prata med Billy en sväng. Förövrigt håller jag på att bli tokig på alla jävla människor som åker förbi hundra ggr om dagen bara för åkandets skull. Varför ställa sig precis utanför dörren i bilen och stå där i en kvart om man inte ens kommer in eller vill nånting? Det är obegripligt för mig iaf. Nu har Marika precis slocknat i järnhästen här så jag ska ta och borsta tänderna och hoppas i sängen jag med. Imorgon ska vi ta en promenad upp till mormor och morfar för att hälsa på Maja innan hon åker hem igen. Skönt att komma ut en sväng. Just ja, sängen va det ja!

Ha´re bra, hej!


Varför?

När jag väntade T och han var liten satt jag jämt uppe sent på kvällarna och läste på olika forum om PSD och massa andra olyckliga slut på kvinnors graviditet och små barns liv. Det är så fruktansvärt orättvist hur det slutar för vissa. Dom har inte gjort någonting för att förtjäna den enorma smärtan jag bara kan tänka mig att det är att förlora sitt eget barn. Självklart har jag kommit in i samma period nu igen, läser om allt olyckligt och hemskt som gör att jag inte kommer kunna sova inatt utan bara sitta och strirra på lilla Teo hela natten. Patrick satt och bönade och bad mig att sluta läsa om det där eftersom jag blir så himla ledsen och bara gråter, men jag kan inte sluta läsa. Patrick får för sig att jag blir självdestruktiv när jag är gravid och måste plåga mig själv genom att medvetet göra mig ledsen men det känns som om att det inte skulle kunna hända mig om jag bara är medveten om att risken finns. Skitkonstigt men det känns som så. Kvällar som den här vill jag bara gå in och ta upp T och krama honom. Aldrig någonsin ska jag ta någon människa i min omgivning förgivet. Jag är bara så fruktansvärt rädd att någonting ska hända med min lilla T, bus i magen eller P så det är skönt att gråta lite och vara tacksam över att jag har dessa underbara och högt älskade varelser i mitt liv.
Snart har vi två små liv att ständigt oroa oss över och alltid försöka ge det bästa möjliga i livet. Det kommer bli en livslång upplevelse jag aldrig någonsin skulle vilja vara utan. Nu ska ja gosa upp mig med P i soffan och bara njuta av att min mini-familj är frisk och i livet.

M.

Mystisk dag.

Vaknade halv nio imorse, tack för det älskade lilla T. Patrick gick upp och gjorde välling åt T sen busade dom lite i sängen sen gick dom upp. Och jag låg kvar! Kors i taket. Dom plockade fram frukost och sen kom P och fråga om jag ville äta med dom. Så jag gick upp och åt frukost sen lekte lite med T. Patrick gick ut och sopade på framsidan och sprang iväg med löven, tror granngubben smittat av sig på honom. Sen kom han in och lekte med T. Sen dammsög han och T medans jag duschade. Sen somnade T. Jag känner mig onyttig och rastlös. Hansson/Lindén kommer hit idag så grabbarna får leka lite. Det är också ett mirakel att vi faktiskt för en gångs skull träffas och inte bara säger att vi ska göra det ;P Skulle egentligen ha skurat golvet innan med tanke på att det är fläckar överallt efter Teo men det får vänta tills senare. Det kommer ändå nya så fort T vaknar så :P

Skulle kanske ha sprungit iväg till Ica och köpt lite fikabröd också men det ser ut att vara så himla kallt så jag är inte sugen på det. Dom kanske kan köpa med när dom kommer, men jag har garanterat inga pengar i plånboken som vanligt så det skiter sig ändå. Aja nu ska ja sluta älta det och plocka undan lite kläder.

Ha´re bra, hej!

Ärliigt..?!

Patrick blev lite sugen på pizza sa han så han ringde till sin trogne vapendragarna och dom vandrade iväg. 20 minuter senare kommer Patrick in genom dörren med en familjepizza och en kebabtallrik. Nu ska ja tillägga att endast jag och Patrick skulle äta och att hans nästan åt upp hela familjepizzan. Jävla tjockis skulle man kunna tro, men den som sett P vet att han är allt annat än tjock. Jag blev självklart lite sur för jag tycker inte att vi har råd med sånt där men såklart äter jag om han ställer det på bordet. Så imorgon blir det att klura ut ett sätt att hitta riktigt billiga vinterskor till Teo eftersom dom han har är så konstiga i modellen så han hatar dom. Wish me luck.

En rubrik?

Marika ringde igårkväll och ville komma ner och sova här. Det får hon såklart göra, det är inte alltid att vara kul hemma nu när all tid läggs på den lilla. Även fast hon är stor behöver hon sin beskärda del av uppmärksamhet hon också. Teo var vaken lite längre igår, ville inte sova. Han och Marika sprang och busade innan han tillslut ville sova. Sen kollade vi på tv och pratade. Marika satt och spela medans Patrick masserade min stackars rygg medans jag glodde på efterlyst och insider. Jag har ont i typ armhålorna, helt mysko jag vet. Men Patrick skulle massera igår fast han tyckte det var lite svårt. Haha stackarn får stå ut med mig.

Imorse tog jag bussen 8.20 till Bollnäs för att ha den sista datalektionen. IT-prov, det gick som förväntat. Jag hade inte hunnit läsa fast jag tror det gick vägen ändå. Hoppas på det iaf. Sen gick jag å Madde till station och tog bussen 9.40 hem igen. Väl hemma blev T överlycklig av att jag kom hem. Så roligt att han kommer och skriker hej så fort man kommer innanför dörren. Efter ett tag skulle T sova igen så då hamnade jag framför datan. 12.15 tog jag bussen till Bollnäs igen. Skulle ha seminarium med Madde kl 13. Det gick bra när vi fick använda våra egna metoder :P Haha!
Synd bara att mongojävlacpkärringen var där och ständigt drev mig till vansinne. Tål fan inte människan.
Vi satt och skrev det där provet i typ 2½ timme, så flitiga =) Sen gick vi ner till Salong Donna där Liza satt å klippte sig. Hon blev jättefin =) Jag blev också sugen att klippa mig men jag måste låta det växa ut lite först. Sen när Liza var färdig gick vi till bussen som gick typ fem minuter senare. In på ica en snabbis och småhandlade som vanligt. Sen hem till mina älsklingar. Teo sken upp dom en sol, underbara unge! Finns inget bättre än att komma hem till en glad unge, gosig karl och slippa laga mat =P Kände mig nästan bortskämd, för en gångs skull ;) Teo lekte, åt frukt sen gick vi till Tomas och Annika en sväng. Teo var trött och hade inget att göra så han gnällde en hel del. Väl hemma igen började jag göra iordning T för sängen medans P gjorde välling. Sen utan att tänka efter la jag honom, han var ju så trött så jag kollade inte ens på klockan. Insåg nu att vi la han innan klockan ens blivit 18 så det blir nog tidig morgon imorgon. Inte mig emot men jag vet att P garanterat kommer be och böna för att få sovmorgon imorgon. Det kan han få när han varit hemma med T i flera veckor nu. Imorgon hade jag tänkt höra med Emma om vi ska ta och träffas en sväng, hinner gå månader emellan gångerna ändå bor vi bara typ en kvart ifrån varandra. Skärpning!

Min klass går ut på praktik nu i fyra veckor så då blir det hemmastudier för min del. Både roligt och tråkigt. Skönt att vara hemma och skippa den förbannade bussen men ändå är det så tråkigt att inte få det sociala. Jag får helt enkelt terrorisera folk i min omgivning som bara är hemma om dagarna.

Ne nu vaknade T och är helt hysterisk. Stackarn har massa tänder påväg så han har nog hemsk ont. Lika bra att han får komma upp en kvart eller nå så han sover inatt. Sen ska jag plugga lite och lägga mig i tid för en gångs skull. Det kommer antagligen sluta med att jag fortfarande sitter framför tvn runt tolv-tiden. Aja det märks.
Ha´re bra, hej!


Herreguuud!

Teo har varit milt sagt hemsk ikväll. Jag har försökt plugga men det är helt omöjligt när man har en unge som skriker och skriker timme ut och timme in. Jag har inte en aning om vad det är med honom. Både jag och Patrick har försökt med allt, ungen vägrar somna. Jag är så trött på att han inte sover en hel natt, någonsin. Nu har han fått för sig att han ska sova en timme på kvällen sen vakna och vara vaken bara för att få skrika, grina och gnälla i några timmar innan han under grova protester somnar av ren utmattning. Det är extremt psyksikt påfrestande att höra sitt barn skrika, gråta och gnälla flera timmar i sträck och ingenting hjälper eller duger. Det har varit en väldigt jobbigt kväll och om detta fortsätter upprepa sig kommer jag sakta med säkert bli ett vrak. Patrick tar inte åt sig lika mycket av Teos gråt och gnäll, både han och jag har försökt klura ut varför. Antar att de har med moderskänslor att göra men vafan, faderskänslor då? Är dom inte lika starka eller påverkas dom inte lika lätt? Jag kan inte låta bli att tycka synd om min älskade lilla T, nått är ju på tok om man är så missnöjd som han varit ikväll. Iofs är det inte direkt första kvällen utan snarare fjärde men idag var det extremt. Välling duger inte, alvedon hjälper inte, kramar eller närhet går absolut inte. Han vill nog bara vara bitter, men av vilken anledning? Aja det är nått jag får spendera resten av denna dag att klura ut. Älskar iaf min dryga lilla T mer än allt annat på jorden men ibland driver han mig till vansinne. Det är absolut inget jag tänker sopa under mattan. Han är underbar ändå <3


Imorgon har vi prov på rörelseorganen och nervsystemet. Det kommer antagligen sluta i total katastrof för min del då jag inte orkar läsa en rad till efter denna hemska kväll. Jag vill bara krypa upp bredvid Patrick, gråta ut lite ilska och sova.
Otur för mig att Patrick har huvudvärk (för ovanlighetens skull) och antagligen inte orkar lyssna på mitt gnäll om allt och alla ikväll. Jag får helt enkelt sätta mig på toaletten och bikta mig. Ne lite te så kanske jag blir gladare.
Ha´re bra, hej,

Buuuhuuu!

Killing me softly.


Helg.

Har inte haft lust eller ork att blogga. Har varit så himla trött nu när det blir mörkare och mörkare om kvällarna. Mysigt men ändå så dystert.

Idag har det varit full fart. Imorse kom mattläggaren och skulle fixa hallen och sovrummet. ÄNTLIGEN! Jag å Teo åkte till mamma och spenderade några timmar där. Patrick var på arbetsförmedlingen på nå möte eller va det va. Väl hemma igen stod sängen i vardagsrummet och allt annat skit var utspritt så då var det bara att ställa iordning allt igen. Men golvena är hela och fina nu iaf. Ska på Bollnäs bostäder om köket också, gubben som var här sa att det bör bytas snarast möjligen. Jag tackar och tar emot om det blir så =) aja men när vi iaf väl hade fått ordning här hemma fick Teo jätteont i handen igen. Han har inte använt handen på flera dagar och knappt sovit för han haft så himla ont men jag har tänkt att det säkert går över. Men nu fick jag nog av att se han ha ont så mamma skjutsade oss till akuten. Efter två timmars väntan fick vi iaf handen röntgad. En liten mini-spricka i handleden och en rejäl stukning. Inget som behöver gipsas som tur är utan det räcker med att ha bandage. Lilla T var jätteduktig och allt gick bra trots att vi fick vänta i flera timmar. Väl hemma gjorde Patrick iordning makaroner och korv som han och T tjockade i sig sen somnade Teos ovaggat kan jag lova. Han var helt slut. Strax därefter dog jag på soffan. Jag är typ lika slutkörd som T. Jag skulle behöva gå iväg med soporna men jag orkar inte det nu.

Bebis i magen lever om hej vilt, så mysigt att få känna den känslan av en liten i magen igen. Som man saknade det efter förlossningen, helt sjukt ändå. Det är så himla mysigt =)
Nu ska ja ta och göra en kopp te och ta en smörgås. Ska tvinga karln att massera mig lite också, känns som om min rygg har överlevt ett världskrig eller nått. Hua!
Ha´re bra, hej.

Helt slut.

Det har varit fullt hus hela helgen nu när Annlouise och Joni varit här. Det har varit både roligt och jobbigt.
Jag blir tokig när det är massa folk överallt och alla pratar och härjar men samtidigt är det så roligt när vi är tillsammans.
Annlouise har med jämna mellanrum påpekat vilken bitterfitta jag är, vilket jag kan förstå ;) Jag blir väldigt lättirriterad när saker kommer ivägen för mina vanliga rutiner men när det inte händer så ofta borde jag kunna stå ut bättre men icke.
Teo har varit lite smått påfrestande med sitt gnäll och gråt så det har nog bidragit till mitt dåliga humör, lättast att skylla på den lilla som inte kan försvara sig :P Näärå, T är alldeles underbar emellanåt iaf =)
Vi har ätit, städat, duschat och plockat lite så nu är jag helt utslagen i soffan. Orkar inte ens tugga chokladen P var söt och sprang iväg å köpte. Den saten har varit bitter i helgen också, emellanåt. Den där förbannade tandvärken kommer driva mig till vansinne också :P Stackarn får stå ut med både tandvärk och mig, kan inte vara lätt.
Joni fick för sig att han skulle ha tjockpannkaka vid tio igår kväll så då slängde jag och Loijsan ihop en.
Riktigt gott,  med grädde och jordgubbssylt såklart.
Ne nu ska ja dö på soffan innan jag kryper ner i sängen.
Ha´re bra, hej!


Today!


Äntligen.




Hemska helvete.

 

Ögoninflammation, svinkoppor, feber, världens förkylning, sönderslagen mun, gälar? under tungan.
Tar det någonsin slut på otur..?






Min stackars lilla.

Utmanad av Bettan.

Här kommer sju saker om mig.

1. Jag gnäller och tjatar hela tiden. Det är över meningslösa saker som jag sedan inte kan förstå varför jag ens la energi på. Det är allt från reklamen på TV till grannen som krattar 24/7.
2. Jag är världens pryl-bög och kan på fullaste allvar inbilla mig att jag inte kommer överleva utan vissa materiella saker som faller mig i smaken.
3. Det finns några få människor jag aldrig kan få nog av. Även fast jag är med dom kan jag sakna dom på nå psykosätt. Svårt att förklara men ;-)
4. Jag blir tokig när jag hör människor som hostar. Det driver mig till vansinne och efter ett tag blir jag psykisk instabil.
5. Härmar Emma här, det stämmer verkligen. Jag vill ha saker och ting på ett visst sätt. Oftast gör jag hellre något själv så jag vet att det blir "rätt" gjort även fast det innebär att jag har fullt upp hela tiden.
6.  Jag känner ofta ett enormt sug efter kött. Riktigt gott grillat kött.
7. Jag eller någon i min omgivning påpekar eller märker ofta att jag är onödigt pessimistisk och faktiskt världens bitterfitta i många situationer. Vid minsta motgång skiter jag i allt och blir en riktig surkärring. Fast det går oftast över ganska fort.
De regler som gäller är :
- Länka till den person som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget.
- Berätta sju saker om dig själv, både alldagliga och oväntade.
-Utmana sju personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor.
-Låt dessa personer få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar på deras bloggar.


ÅH!

Jag blir så jävla arg på HC här i Kilafors. Varför i hela helvete ska man anställa läkare som inte ens förstår svenska?!
Vi fick tid direkt ner till läkaren för att kolla Teos mun. Såklart ramlar han och slår munnen i tröskeln precis innan vi ska gå. Blodet forsade ur munnen på honom. Sån jävla otur JÄMT! Väl nere hos läkaren så rev Teo i ALLT. Han blev verkligen djävulen i barnformat igen och var riktigt påfrestande. Det slutade med att jag och P fick hålla fast honom medans läkaren kollade på dom där konstiga grejerna under tungan. Det var svårt att se eftersom han var svullen och det var massa blod efter att han ramlat men han hade aldrig sett nå liknande förr. Han hade inte en aning om vad det kunde vara. Han skulle hämta en annan läkare för att se om hon hade sett nått sånt och det stolpskottet som kom in höll jag på att skjuta, allvarligt. Hon frågade vad det var hon skulle kolla på och jag svarade extremt konkret: Under tungan har han nå konstiga utväxter. Hon tyckte jag skulle försöka håller honom i min famn medans hon skulle kolla i munnen men jag förklarade att det går inte, han öppnar inte munnen och glider ur mitt grepp då. Till slut fick jag henne att förstå att han måste ligga ner och efter att hon kollat så häver hon ur sig: " Jaa han är lite svullen på underläppen". DITT PUCKO!!!!
Det var under tungan hon skulle kolla och även fast jag förklarade fattade hon inte. Hon gick som tur va och den andra svenska läkaren sa att vi måste vänta tills svullnaden i överläppen efter att han ramlade lagt sig innan man han få upp munnen ordentligt och se. Både jag och P kom ut därifrån mer förvirrade än vi var innan. Patrick sa att vi skiter i att gå ner hit mer utan försöker få tid direkt upp till öron/näsa/hals i Bollnäs såfort svullnaden lagt sig.
Jag försökte få läkaren att iaf kolla på överläppen eftersom det blödde så mycket fortfarande och var såpass svullet men
han sa bara att det ger med sig. Jo det gör det säkert men det vore ju bra om han kunde kolla så att tänderna är hela iaf.

Väl hemma blödde det fortfarande lika mycke, det gör det än. Det ser jätte hemskt ut under överläppen och stackars kan knappt dricka. Jag blir bara mer och mer irriterad på den här lilla skithålan. Den dagen dom åtminstone skaffar ordentliga läkare som förstår en kan jag överväga att bo kvar. Nej usch, jag blir så arg.

Nu ska ja ta lite nyponsoppa och vänta på att prinsen ska vakna igen. Måste börja med maten också men min idétorka gör att det antagligen slutar med nått onyttigt.
Ha´re bra, hej.

Hua.

Teos svinkoppor har blivit lite bättre, börjar bli mindre och ser mycket mycker finare ut. Skönt att nånting går åt rätt håll.
Patricks kind ser inte lika hemsk ut nu när han käkar pencillin men nu får han vänta tills den 14 innan han får komma till tandläkaren. Jag har tid till tandläkaren den 11, inte nå sugen på det men jag måste pallra mig iväg.

Igår var Madde här en sväng efter skolan innan hon skulle hämta Siri på dagis. Medans hon lekte med T såg hon att han hade nånting under tungan, såg ut som två tänder först. Vid närmare inspektion såg jag att han har liksom två flikar på vardera sida av strängen under tungan. Dom är alldeles vit/gula och det ser nästan ut som om han har gälar under tungan. Det luktar helvete ur munnen på honom och han har börjar dregla JÄÄTTEmycket! Det är väl bara det som fattas, att han ska vara helt vanställd i munnen. Har ringt sjukvårdsråvgivningen men det var mellan 20-30 minuters vänttid så jag ska testa om ett tag igen och hoppas att vi får en tid att kolla upp det  där.
Nu blire duschen.
Ha´re bra, hej!

Mina stackars småpojkar.

Imorse var det dags att ta bort alla skorpor på Teos svinkoppor igen. Mitt hjärta går sönder när jag för hans eget bästa måste göra illa honom. Han ligger å gråter å gråter och kan inte förstå varför jag gör illa honom flera gånger om dagen. Jag känner mig allvarligt som världens sämsta mamma, men jag har inget annat val. Imorse var dom två största kopporna hemska.. Fick knappt bort skorporna och jag såg att det gjorde jätte ont på T. Om man bara kunde få honom att förstå att jag gör det för att han ska bli av med dom, inte för att vara elak.

Patrick fick tandvärk natten till lördag. Hela kinden har svällt upp och han har feber. Han ser ärligt talat hemsk ut. Hans vanligtvis smala ansikte har blivit helt vanställt med en jääättestor bulle på ena sidan. Han har ätit jätte mycket värktabletter för att klara av smärtan så han har haft världens huvudvärk och kräkts hela tiden. Till råga på allt har det troligen spridit sig till örat också. Igår kväll ringde vi sjukvårdsrådgivningen och dom sa åt honom att åka in till akuten så dom fick kolla på det. Efter tre timmars väntan fick han tre värktabletter och läkaren sa: Ja den tanden ser inte ut att må bra, försök få tid till tandläkaren så snabbt som möjligt. Som tur var fick han tid hos tandläkaren nu kl 12 så han är där.

Nu kom Mats och Marika så jag ska göra kaffe och vara social.
Ha´re bra, hej.

RSS 2.0