Godisdag.

Teo sov till halv nio imorse, skitskönt =) Tänk va man uppskattar några timmar extra sömn när man har en unge som är uppe innan tuppen varje dag i vanliga fall. Jag gjorde välling o sen gav P det till T. Sen åt jag frukost å T åt en macka till även fast han alldeles innan druckit 300 ml välling. Matvrak ;) Sen kom P upp å satte sig vid datan, sen fick han en himla fart. Han skulle fixa tvättid, städa, duscha och ha sig. Jag fatta direkt att nått va på tok, nog för att han brukar få såna ryck men inte nio på morgonen. Sen satte jag mig vid datan en sväng å ser att min pappa hette "påväg till barnbarnet" på msn. Patrick sa att det skulle ha blivit en överraskning men min pappa är ju inte käns för att vara den smidigaste direkt. Får väl låtsas bli förvånad när han kommer =P Det var därför P fick sån fart imorse, pappa hade skrivit till honom att han var påväg å att P skulle fixa tvättid. Nu springer T omkring å härjar som sjutton, lika bra att sysselsätta honom och göra iordning sig lite. Skulle behöva färga håret, köpte färg igår för mitt hår är helt omöjligt att borsta. Det blir stora tovor, sista ggn jag gör massa slingor iaf. Imorse strök jag på tröjtrycket iaf, var upp till Bollnäs och köpte en vit tröja till honom igår.
Mamma åker ner till S-tälje idag å jag hade tänkt åka med men Loijsan drog iväg till Finnlandet så mina planer gick inte riktigt ihop med hennes. Lika bra det kanske eftersom pappsen kommer =) Saknat han jättemycket, han inte träffat han på flera månader nu. Aja nu måste ja slita mig från burken.
M.


Underbara fredag.

Idag vaknade Teo innan sex å denna underbara gosse satt å gosa me mig och patrick i sängen tills han tyckte det var tråkigt och helt seriöst körde in hela sin hans i mitt öga. Aja kanske inte hela handen men det kändes som det iaf. Nu sover plupp, eller han har sovit ett bra tag så han vaknar nog snart. Jag gjorde ett tappert försök att stryka fast tröjtrycket som har legat i lådan hur länge som helst men det gick inte så bra när jag insåg att jag köpte en svart tröja åt honom igår och trycket också är svart. Aja är huvet dumt får plånboken lida =P Nu ska ja plocka iordning bilbarnstolen och så innan mamma kommer å hämtar oss. Hoppas T hinner vakna så jag slipper väcka honom. Vi ska till Bollnäs en sväng sen till mormor å morfar.

Igår hade jag datalektion sen sprang jag ner på stan till Bettan, Emma å Lukas. Sprang runt som yra hönor och fikade på krokanen. Roligt att träffas iaf, det händer för sällan tycker jag. Iofs träffar jag Emma mer än Bettan.
Åkte med dom hem, och hämtade ungar överallt å ingenstans. Sen tog vi en promenix upp till mormor å morfar sen hem igen. Gjorde mat och lekte med Teo. Eller Teo lekte och jag halvsov på golvet ;)
Ne nu ska ja göra mig iordning och plocka ihop lite grejer till T.
M.

Solen.

Solen skiner och det ser ut att vara jättevarmt men rackarns va lurad jag blev. Cykla iväg med T till dagis och det var så fruktansvärt kallt. Jag trodde fan jag skulle frysa ihjäl innan jag kom till Ica. Aja men nu är det gjort iaf. Idag ska ja göra färdigt en uppsats och hoppas på att jag hinner till Bollnäs för att lämna in den. Jag har haft värsta huvudvärken sen igår eftermiddag och det går fan inte över. Vaknade imorse och trodde jag skulle dö för det bara dunkar i hela huvet. Inte roligt alls. Ne nu måste ja göra ett ryck. Hare bra. M.

Acne.

Jag vaknade imorse och helt plötsligt har mitt ansikte blivit attackerat av en hel hög med finnar. Så mitt enda nöje idag var att gå ut i skogen med T för att slippa visa mig bland folk. Men det var så mysigt att gå omkring i den lilla skogen vid mormor å morfar. T lekte med kottar, pinnar å löv medans jag satt nöjt på en sten och kolla på =P Dumt att anstränga sig i onödan, närå! Nån av mina cp-störda grannar lyssnar på nå jävla orkester eller vad det är så det dånar i hela lägenheten. Snart kommer det ske ett mord på knöttas gott folk. Jag har nyss druckit världens största kopp med te och ätit en macka. Samtidigt gjorde jag färdigt uppsatsen om rasism och jag är fruktansvärt nöjd med den. Jag har nog blivit född med värsta förmågan att kunna se saker ur olika människors perspektiv. Aja den blev iaf skitbra och jag hoppas att jag får bra betyg i den här kursen också. Fick btw MVG på mitt extremt svåra dataprov också, jag är nog fan skitbra. Nä nu ska ja sluta skryta över min intelligens och gnälla lite mer. Jag har bloggat nästintill varje dag den senaste tiden men då har folk helt plöstligt slutat kommentera mina underbara inlägg. Ni suger på att kommentera gott folk! Medans min lilla T sov middag tidigare passade jag på att göra färdigt två andra uppgifter så imorgon ska ja in till skolan och lämna in det sen ska ja börja med psykologin. Det ser jag fram emot, det ämnet intresserar mig lite mer än människan socialt och kulturellt iaf =P Ne nu ska ja spela lite super mario innan jag ska duscha och sova. P går med T till dagis imorgon så jag kan åka upp med bussen som går tio. LYX! Aja allt för mig.
M.

Utmaning från Emma.

Eftersom P spelar sitt värdelösa GTA så får jag roa mig med sånt här =P

Först reglerna:
Svara på alla frågor, Välj ut 4 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din. Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!

1. Vilken mat äter du ofta? Potatis.

2. När du är på kalas, är du den person som sitter eller hjälper du till att duka av?
Hell no, jag är där för att få kakor inte slava;) Närå men de beror på vart det är å hur hemma jag känner mig där.

3. Var sitter du helst när du bloggar?
I soffan, som förövrigt börjat bli lite sliten på min plats =P

4. Köper du ofta Triss?
Nä jag är en sån fruktansvärd pessimist så jag anser att det är att kasta pengarna i sjön.

5. Vilket land eller stad har varit din bästa semester?
Forever Kilafors <3 Höhö!

6. Vilken Tv-kanal tittar du på mest?
3:an och 5:an.



Jag utmanar Eda, Loijsan, Liza och Madde.


nyklippt.

T sov inte ens en timme så det blev ingen vila inte... när han vaknade var han jätteglad så det är ju roligt iaf. P såg att Teos hår var lite vääl långt så han föreslog att vi skulle klippa lite, sagt å gjort. Alla söta fjongar i nacken är borta, toffsarna på sidorna är borta och nu har vi en stor pojke som springer omkring =) Klippte inte så mycket men det märks ju direkt eftersom T har så tunt hår. Aja nu ska vi ut en sväng medans solen skiner. T gick förresten själv hela vägen från mormor å morfar igår. Jätteduktig, nu man börjar inse hur stor han blivit =/ Aja thats life.
M.

Så himla trött...

T somnade jättefint kvart över sju igår kväll. Jag å P gick å la oss strax efter elva. T sov jätteoroligt, gnällde och grät i sömnen men efter ett tag blev han lugnare. Vid två-tiden vaknade T och var helt hysterisk. Han bara grina, grina å grina. Jag tog upp honom och allvarligt ungen kokade nästan kändes det som. Hela han var röd och han småskakade precis som om han frös. Vi gick upp så T fick alvedon å gjorde välling. Men en timme efter att han fått alvedon var han fortfarande jättevarm men verkade inte frysa eller så. Jag blir självklart jättenojig direkt medans P helt lugnt: Men det är ingen fara med honom, han har bara feber, han kommer vara bättre imorgon när vi vaknar osv. Aja vi gick å la oss å T var inte lika ledsen längre men då vägrade han somna om istället. Han låg och pilla i mitt hår, klappa P på ryggen och gosa med snutten. När han väl somnade om, måste ha varit strax innan fem började missen busa med allt som kom i hans väg. Så det tog ett tag för mig att somna. Kvart i sju vaknade T igen och var jättepigg. Satte sig upp direkt och peka på katten och halvskrek Titta! Då var det bara att gå upp så glatt och göra välling. Han var inte så sugen på att ligga kvar å gosa, så fort vällingen var slut skulle han ner å busa med missen. Nu börjar ögonlockena se lite tunga ut på lilla herrn, han sitter längst ner i bokhyllan och gosar med snutten. Nu kom han å gosa å det är visst någon som behöver en ren blöja. Lika bra å byta den innan vi bådå somnar i soffan.
M.

Katt.

Idag var vi till Sibo medans T va på dagis. Hälsade på lite folk å mamma. Vi gick hem till Mattias men han låg å sov. Haha han sover med öppen mun så jag passade på att spruta vatten i munnen på honom, moahahaha! Han flög upp och såg helt skräckslagen ut. Men sen förklarade han att han hade drömt snuskdrömmar å då förstår jag om stackarn blir rädd när han vaknar av att det sprutas vatten i munnen på honom. Haha aja det var kul iaf. När jag var där såg jag hur bedrövligt hans stackars katt hade det, han hade ju mat å så men den lilla behöver kärlek. Och vem kan ge honom mer kärlek än min lilla T ? Så jag adopterade katten =) Men han hette Skipper eller nå annat delfinliknande namn så den behöver ett namnbyte. Har bara inte kommit på nå bra. När vi hämtat T på dagis å han kom hem var han alldeles tokig. Han sprang fram å tillbaka å skrek hej å asgarva åt den lilla missen. Kom och bar den stackarn i huvudet =S Aja kan ju inte alltid vara perfekt ;) Han har iaf varit jättesnäll och gosig med den lilla. Han har fått för sig en hel del konstiga saker som att stoppa ner katten i en kastrull bland annat men men, såna smällar man får ta när man är under vårat tak =P Teo har typ döpt om katten redan till TITTA men det känns som om det inte håller i längden ;) Han är så söt min lilla T. Imorgon är det datakunskap å sen barnmorskan. Ska bli skönt att komma hemifrån ett tag. Jag ska ju ha hemmastudier nu medans alla andra läser omv. kursen och har praktik. Det är ju lite tråkigt att inte träffa alla roliga i skolan men på torsdagar har jag ju data så jag får nöja mig med det ett tag till ;) Mamma ska köpa en av Tobias å Marias gamla vagnar så då får jag ta hennes å ha som dagisvagn. Snällt av henne, för en gångs skull =P Räkningen kommer väl som ett brev på posten. Haha nä det får jag inte hoppas. Nu ska ja hoppa in i duschen innan jag somnar i soffan ikväll igen. Fan det har blivit värsta dåliga vanan, måste skärpa mig. Sen ska ja dricka te och sooova i min underbara säng <3
M.

Sängdags snart...

T har varit på ett himla humör ända sen jag hämtade han på dagis, fröknarna sa att han hade varit irriterad och sur hela dagen. Eftersom han är minst på dagiset vill dom andra barnen gärna hjälpa honom gå trots att han klarar det galant själv, eller hålla honom i handen, klappa han på huvudet , ge han massa leksaker han inte vill ha mm. Det driver honom till vansinne och det förstår jag. Men jag hade hoppats på att han skulle bli gladare när vi kom hem men inte fan blev han det. Först härjade han som vanligt och var jätteglad sen efter typ en kvart började det eviga gnällandet. Stackars lilla T, kan inte vara lätt att vara dom stora barnens lilla offer. Hoppas det lugnar ner sig för honom på dagis iaf, drygt när alla är på honom hela tiden. Jag bakade iaf en äppelpaj idag. Även fast jag gjorde vanlig smuldeg så smakade degen nästan som knäck, fast liksom lite seg. Asså det blev gott men en helt annan smak på den. Aja men nu är det gjort iaf. Patrick förstod inte varför man jämt ska ha nån sorts frukt eller bär i pajen, han är bara ute efter degen. Så han har bestämt att nästa gång vi ska göra paj ska han göra en egen med bara deg. Aja den får han ju ha för sig själv iaf. Vilka ideér den där människan får. Ja la Teo vid kvart i sju och han somnade direkt utan ett ljud, han var nog bra trött. Jag har plockat i diskmaskinen och gjort rent spisen så jag har nästan slagit personligt rekord i effektivitet ;) Haha! Nä nu ska jag gosa lite med P å sen sooova lite. Är snortrött men det är skönt att det är P som lämnar T på dagis imorgon, slipper jag stressa sönder mina nerver direkt imorgonbitti. Då kan det vänta till lunch ;) Byebye.

Galen i glass.

T är galen i glass =))

/M.


Tråkigt väder...

Usch blir deprimerad av att bara kolla ut genom fönstret. Så grått å trist ute. Imorse gick jag å lämna T på dagis kl 8 sen hem igen och började plugga. Kom inte så långt innan jag blev hungrig så då åt jag frukost å cykla upp till morfar.
Där satt mamma å hängde som vanligt så jag var inte där så länge (Martin va ju också på dagis, det suger att träffa mamma om inte Martin är med). Cyklade hem och efter bara nån minut kom dom hit också. Då skulle mamma krångla med nå jävla skit på datan som inte ens hon själv fatta vad det var. Aja jag blev arg så då åkte dom. Jag å P sprang till ica och handlade lite å på hemvägen kom jag på att jag ska ju göra äppelpaj. Det har jag tänkt göra i flera dagar nu utan att det har blivit av. Men nu ska jag göra det iaf. Måste bara leta reda på nå annorlunda, gott recept så det inte blir det gamla vanliga idag igen ;) Aja nu ska ja fixa det innan T ska hämtas på dagis, får plugga på eftermiddagen när P å T är ute å leker.
M.


The love of my life.

Idag ringde min telefon och i luren hörs ett skratt sen nästintill oförståerlig svenska. Maadde, jag vill komma till dig NU!
Jag svarade Men jag är hos mormor men du kan ju komma hit sen följa med mig hem en sväng. Gossen skriker MAMMA, Madde är hos Nonne vi åker dit. Efter en kvart kom min ögonsten och kastade sig i mina armar. Som jag har saknat honom! Underbara älskade lillebror, Martin asså!! Vi var ute och lekte hos mormor i nån timme sen åkte vi till bollnäs och hämtade Ninas Kevin på Mobackes. Sen till Max och käka. Sen till morfar och lekte å åt glass. Sen gick vi hem till oss och lekte. Teo var jättegosig på Martin och skulle krama honom hela tiden, skulle vara smidig och sitta i hans knä men det gick inte så bra. T är inte så liten längre ;) Vid halv sju kom mamma för att hämta Martin. Han grät som vanligt jättemycket och jag ville bara ha min lilla prutt kvar men det går ju inte när jag ska till skolan å T på dagis. Han lovade iaf att han skulle komma ner någon annan dag. Vad vore livet utan mina underbara grabbar? Älskar dom så enormt mycket! T somnade vid sju-tiden och sen dess har jag slöat i soffan. Har ätit chilichips som var så starka att jag tappade känseln i tungan och satt å grina över det. Jag börjar inte förän ett imorgon så det blir P som får hämta T på dagis. Men då får nog jag lämna om han inte låter mig få en sovmorgon, hoppas hoppas =)) Idag när vi kom från morfar hade P städat och möblerat om, som vanligt. Han hade bytt sängkläder i stora sängen och i spjälsängen så inatt kommer vi nog sova gott allihopa =) Nee nu ska ja läsa lite och skriva den där uppsatsen så jag har det gjort. Ta en kopp te och krypa ner i soffan med alla böcker. Kommer säkert somna men jag ska verkligen försöka hålla mig vaken!
M.


Jaha, nu då..?

Har kommit hem från Emma för ett tag sen. Teo sover nu, skönt för honom för han var så ledsen när vi kom hem. Jag har börjat med maten å Patrick flyttar om bordet i köket. Det skulle tydligen bli mycket bättre nu ;) Wait and see. Hemma hos Emma vräkte vi i oss våfflor och pratade massa skit. Teo och Elton lekte jättefint, skönt att dom håller sams =) När vi ätit middag ska jag göra iordning en äppelpaj och gotta mig med =) Vi var till Patricks pappa igår och plockade lite äpplen, jättestora och fina äpplen. Precis som dom man köper i affären. Blev lite väl mycket äpplen bara, får tugga i mig utav bara sjutton nu då =) Mamma kom hem med min hm... öh... lillebror igår. Känns skitkonstigt men aja. Han var liten iaf. Nu ska ja fixa lite, måste plugga senare när Teo sover för natten. Har en del att göra. Nu kokar potatisen.
M.

Jag blir så jävla arg!!!!!

För nån vecka/månad sen (minns inte riktigt) började mina pappskallar till grannar att borra i betongväggen mot vårat sovrum. Klockan var mycket och Teo låg å sov, men han vaknade självklart och var livrädd. Det lät verkligen som om dom stod direkt i sovrummet och borra. Efter att dom hållt på en timme å Teo inte ens vågade vara i sovrummet blev jag så jävla less så jag slog hammaren i väggen (hade ingen lust att gå ut med Teo så han skulle bli ännu piggare). Efter ett tag kommer våran dvärg till granne över och frågar om dom stör oss. JA, Teo sover men det kommer han antagligen aldrig våga göra i den sängen igen, sa jag. Hon skrattade och sa att dom skulle skynda sig. Klockan var närmare tio på kvällen så jag sa att dom får göra det någon annan dag för Teo måste sova. Då blev hon sur och gick. Sen dess har hon inte ens hejat på mig eller Patrick, skööönt =) Men nu hade jag precis lagt Teo och han hade precis somnat in då börjar dom jävla nötterna slå med en hammare i väggen. Å vem skriker inte för glatta livet då om inte min lilla T. Nu är det liksom så att det inte är några ggr som om det är några tavlor man vill ha upp utan dom håller på KONSTANT. Nu har dom stått och hamrat i 30 jävla minuter!! Dom tröga jävlarna kanske ska fatta att dom inte bor i ett jävla hus längre och att man faktiskt måste visa lite hänsyn när man bor i ett flerfamiljshus. Jag sa åt det där puckot att Teo lägger sig halv sju när hon frågade mig. Men vad är det för jävla mening att fråga det om man inte bryr sig ett skit?! Förbannade bönder!! Å man vet aldrig när det är sista attacken med hammaren så jag vet inte när jag kan lägga in Teo igen. Ge mig ett hus långt borta ifrån alla äckliga dryga mopeder, hänsynslösa gamla dvärgar och tråkiga lekparker. Nu ska jag fortsätta älta all min ilska med min otroligt trevliga karl, hans data växer fast i knät på honom snart >=/
M.

...

Lika bra att go public med våran lilla nyhet. Alla pratar (som vanligt i Kilafors) och jag hann inte ens berätta själv för t.ex min mormor och morfar innan någon annan hann före och skvallra. Tråkigt kan jag tycka men men.
Ja, men för att komma till saken nu då. Som dom flesta vet eller hört rykte om så är jag med barn igen.
Jätteroligt men också nervöst, precis som första gången =) Å ja Patrick är pappan även denna gång, det antar jag förtvivlar några men det skiter jag faktiskt i. Vi är iaf jätteglada och hoppas att andra kan vara det för våran skull också.

Att våran lilla plutt ska bli storebror känns ju lite konstigt men jag tror att det kommer gå prima =)

Nu ska ja göra middag.

M.


Fina T.


Moahaha. Payback!

Fuck you Madde, skaffa en egen jävla blogg och sitt å sura vid ;)
Nu ska du få ett inlägg att läsa som kommer svida fint.
Idag är det skola, som vanligt. Har hängt med världens muppar, Madde å Angelica.
Helt iq-befriade båda två, stackars satar fattar antagligen inte ens vad dom gör i skolan.
Aja men jag får väl lära dom hur man beter sig och är vänlig mot folk.
Lite etik å moral-predikan så ska nog dom klara sig ute i stora världen också.
Så nu ska ja gå på lektion, eller kanske fortsätta skriva hatinlägg.
Nä ja orkar inte det, jag är faktiskt relativt glad idag så jag ska sprida min glädje i våran mångkulturella klass.
Adjö.
M.

Slödag.

Teo sov till 8.40 imorse, det tackar vi för =) Igår kväll åkte vi ut till Mats i Lotan en sväng med T & A. Han hade iofs fullt upp med att fixa elen i källaren men det var skoj ändå. Sen när vi kom hem la vi T direkt och han somnade efter bara någon minut. P fick springa upp till T & A för att ingen av dom är speciellt tekniska och dom behövde hjälp med Tvn. Sen hoppade jag in i duschen, glodde på en film sen sov. La oss vid elva eller nått så inatt blev det en hel del timmars nattsömn. Riktigt skönt =) Nu har vi precis kommit hem ifrån mormor och morfar. Va upp dit å fikade sen kom Magnus å alla andra typ. Te plockade massa äpplen, å åt en hel del också men sen blev han lite trött så vi började traska hemåt. Somna innan vi kom till första kurvan. Toktrött lilla T ;) Nu ligger my precious ute i vagnen och sover å P är hos Wikström och hjälper han med bilen. Det är så himla skönt att bara sitta helt själv och inte göra nånting, det uppskattade man verkligen inte innan man fick barn. Men nu är det verkligen jätteskönt att bara sitta och glo in i väggen helt ensam. Haha jag låter säkert lite cp men det är sant.
Nu ska ja ta och plocka undan lite här och byta sängkläder. Det står en biljävel utanför som låter som en jävla traktor så T kommer garanterat vakna. Blir tokig då!
Aja hare bra.
M.

....

Nästintill varenda ord känns passande. Ikväll känns allt lite extra jobbigt, varför vet jag inte. Kommer väl alltid komma såna dagar men jag hatar dom. Jag orkar helt enkelt inte bryta ihop, igen! Kanske hjälper att skriva av sig lite, som terapi. Dom flesta vet ju det mesta men det gör faktiskt inte saken bättre, jag kommer nog alltid älska honom trots hur han betett sig och det har självklart många svårt att förstå. Det är inget jag kan förklara och det vill jag inte heller. Såna här dagar är hemskt jobbiga men jag tror att det behövs för att kunna gå vidare nån gång. Fan. Det här hjälper inte, jag behöver gråta.

M.



I will not make the same mistakes that you did
I will not let myself cause my heart so much misery
I will not break the way you did
You fell so hard
I've learned the hard way, to never let it get that far

Because of you
I never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side
So I don't get hurt
Because of you
I find it hard to trust
Not only me, but everyone around me
Because of you
I am afraid

I lose my way
And it's not too long before you point it out
I cannot cry
Because I know that's weakness in your eyes
I'm forced to fake, a smile, a laugh
Every day of my life
My heart can't possibly break
When it wasn't even whole to start with

Because of you
I never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side
So I don't get hurt
Because of you
I find it hard to trust
Not only me, but everyone around me
Because of you
I am afraid

I watched you die
I heard you cry
Every night in your sleep
I was so young
You should have known better than to lean on me
You never thought of anyone else
You just saw your pain
And now I cry
In the middle of the night
For the same damn thing

Because of you
I never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side
So I don't get hurt
Because of you
I tried my hardest just to forget everything
Because of you
I don't know how to let anyone else in
Because of you
I'm ashamed of my life because it's empty
Because of you
I am afraid

Because of you
Because of you

Fredag, igen.

Veckan har gått jättefort och nu är det redan fredag igen. Patrick gick iväg med T till dagis vid åtta och jag ska upp till Bollnäs vid tio. Trodde jag skulle behöva åka kl nio men då ringde mamma och sa att dom har satt in tre extra turer varje dag så nu går det en buss kvart över tio. Skönt att slippa sitta i bollnäs och vänta i två timmar. Halv ett ska jag ut på Ren till frissan. Åkte ut till Siv igår och pratade med henne, första ggn på ett å ett halvt år. Jag hade sån tur att jag fick tid idag. Rebecca ska färga håret, vi får se vad det blir för färg å så. Som vanligt får jag för mig massa mystiska ideér men jag hoppas det blir bra iaf. Idag kommer faster hit, hoppas jag iaf. Har inte hört nå annat än så jag tar det för givet =P Saknat henne tokmycket och det ska bli roligt att träffa henne igen. Tomas å Annika kommer också hem så Patrick får någon att springa till Ica med 20 ggr om dagen hela helgen. Som vanligt ;) Teo är inte lika förkyld nu och det känns skönt, han äter bättre och framförallt sover mycket bättre. Men nu har han varit ledsen när vi lämnat på dagis i två dagar, gråtit lite och inte velat vara kvar utan mamma eller pappa. Men men, det kommer väl komma i perioder, så länge det inte är extremt är jag nöjd. Men det känns att gå därifrån och höra han gråta, det är emot min natur =P
Nu ringde min underbara bror och sa att han skjutsar mig till Bollnäs. Underbara älskade storebror <3 Tur att jag har honom =) Antar att han ska tömma kylskåp och skafferi som tack för det men det får jag väl ta då =P
Nä nu ska ja göra mig iordning innan jag somnar igen.
M.

RSS 2.0