Jaha...

Teo sover så snällt uppe men nu är det Tilias tur att föra väsen ist. Hon måste ha nån skrikperiod eller nått på kvällarna, stackars är så liten och tröstlös att man inte vet vart man ska ta vägen. Varken rapa, äta, gosa eller nått tänkbart tröstar lilla.
Jag hade glömt bort hur maktlös man känner sig när dom är så små och ingenting hjälper men nu har mitt minne verkligen förfriskats.
Patrick går runt med henne och kollar lite, då blir hon lugn i några minuter iaf.

Idag har det varit alldeles underbart väder ute igen. Vi var upp till Bollnäs en sväng, det var meningen att vi skulle fotografera oss lite men så blev det inte. Såklart blev vi sena sen blev det bara tok alltihop så vi struntar helt enkelt i det.
Lite tråkigt men jag å Patrick kom iaf överens om att vi ska fotografera oss alla nån gång i framtiden ist.

Jag har haft värsta ångest den sista tiden för det verkar som om jag inte kommer kunna amma Tilia så länge som jag hade hoppats på, jag befarar att jag inom en snar framtid kommer bli tvungen att komplettera med ersättning.
Hon verkar redan nu inte vara nöjd även fast hon precis ätit, min kropp verkar inte fatta att den ska producera mer mjölk.
Jag ska prata med BVC sköterskan om det imorgon få se vad hon har för tips så det iaf finns så det räcker åt lillan.

Ne nu blev det ett himla liv här så jag ska försöka göra nått åt saken.
Ha´re bra, hej!

Så jävla nöjd!

Igår kväll låg Tilia och sov lääänge lääänge hos Patrick medans han satt och läset i körkortsboken.
Vid elva blev jag sjukligt trött så jag och Tilia gick upp å la oss medans Patrick satt kvar nere och läste.

Började amma Tilia och sen började Teo vakna till liv.
Min underbara lilla Teo ställde sig i sängen och kollade frågande och sa: Mamma, sova dig?
Självklart kunde jag inte säga nej så han kröp upp och la sig i mitt knä, under Tilia på nå vridet sätt.
När dom låg där båda snuttarna insåg jag verkligen att min envisa kaxiga T blivit så himla stor, han är som en halvt fullvuxen karl för guds skull!

Tilias lilla minihuvud såg verkligen ännu mindre ut bredvid Teos enorma blonda. Så otroligt underbara barn!
Just i den stunden när dom båda låg och bara var nöjda över att bara vara med sin mamma blev jag så himla lycklig.
Allt annat känns så fruktansvärt meningslöst, mina små förtjänar verkligen det bästa och det ska jag självklart försöka ge dom. Jag har haft såå dåligt samvete att jag inte gett Teo den uppmärksamhet han vanligtvis brukat få av mig, vissa dagar har jag inte kunnat gjort annat än gråtit bara jag kollat på honom.

Patrick säger att jag bara inbillar mig men det känns som om han känner sig bortglömd eller nått sånt, iofs hittar Patrick på saker med honom hela tiden men det är klart att han vill vara med sin mamma också!
Usch jag tycker att det är så svårt att fördela tiden när man ammar, det är väldigt tidskrävande men absolut ingenting jag vill sluta med i första taget. Men å andra sidan vill jag spendera mer tid med Teo också.
Aja jag förväntar mig inte att någon ska förstå men jag tycker verkligen att det är jättejobbigt.

Idag har jag och Tilia varit till Bollnäs en sväng med mamma. Blev en fika och lite annat.
Tilia sov förresten jättebra inatt, somnade vid tolv och sov till fem. Då åt hon bara sen sov vidare till kvart i nio.
Riktigt lyxigt! Teo sov också hela natten och vaknade kvart i åtta när klockan ringde och det var dags för dagis.

Ne nu ska ja ta fram lite middag sen hämta Teo om en timme.
Tror jag tar hojen och hämtar honom idag så vi kan handla på hemvägen. Lovade att han skulle få åka den där bilen inne på konsum så det är lika bra att göra det.

Ha´re bra, hej!

Hjälmen

Fina fina vårväder.

Idag skiner solen som aldrig förr men då är det istället iskallt i luften.
Inatt sov vi bra allihopa för en gångs skull. Tilia vaknade bara och åt en gång och Teo kom inte över till våran säng förän vid sextiden. Han somnade om till åtta igen så det var verkligen en toppenmorgon.
Patrick gick ner med Teo och jag låg en timme till innan jag gick upp, jag tvingar mig själv att förgå söka vila lite iaf när Tilia ändå sover. Går inte så bra att sova men man blir lite piggare av att lägga sig å vila ett tag iaf.

På fm tog vi en promenad så ungarna sov i vagnen, Patrick fixade lite på banken och sen handlade vi lite.
Tilia ligger på soffan bredvid mig och sover nu, Patrick och Teo cyklade hem till Patricks pappa och hälsade på.
Mattias kom hit med fika på fm också så det blev lite skitsnack som vanligt och en kopp kaffe. Självklart en kaka för mycket också ;)

Nu har Törnrosa slagit upp sina blåå och det första hon gör är att trycka ur sig ett lass så det är lika bra att gå å byta på henne.
Imorgon skulle jag vilja åka upp å fotografera oss alla men det blir det nog inget av, svårt att få tag på skjuts och jag är inte direkt kameravänlig nu när det är typ ett år sen jag besökte frisören och har fått så fina påsar under ögonen.
Det får nog vänta tills nästa vecka, men jag vill ju inte vänta fööör länge heller. Vi får se hur det blir med den saken.

Ha´re bra, hej!

Så otroligt trött...

Igår vaknade Teo innan sex så vid halv sju gick vi ner och väckte Loijsan, Joni sov vidare.
Åt frukost och donade lite sen bar det av till Bollnäs innan Elias dop.
Fikade på knöttas i kvarterslokalen där sen hem igen. Mikaela, Marika och Lars kollade ungarna medans vi handlade hem mat till kvällen.
Massa gott att grilla såklart, invigning av nya grillen vi införskaffade oss för någon dag sen. Det var så sjukt kallt ute och Tilia var hungrig så jag hann inte vara ute så mycket men alla andra var ute iaf.
Blev sen kväll för Teo, han la sig nog inte förän efter nio skulle ja tro.

Efter att pappa cyklat hem och Loijsan skjutsat hem Marika blev det sängen ganska direkt.
Självklart har lillsnorpan varit vaken minst 20 ggr inatt så det blev inte mycket sova.
Teo vaknade vid fem imorse och ville minsann inte somna om till skillnad från Patrick som inte ville gå upp. Så vid åtta gjorde jag det omöjligt och gick ner med Teo, Då hade han tjatat tillräckligt efter hunden, flingor och massa annat.

Vid tio somnade han igen, självklart la sig Patrick då också.
Tomas och Annika kom vid elva så vi fikade och pratade lite skit.
Ett tag efter att Teo vaknat gick Tomas och Annika hem.
Sen gjorde resten av herrskapet sig iordning och packade sig hemåt också. Teo skulle med dom hem till Södertälje men han skulle minsann inte sova där.

Nu sitter jag och är bokstavligen helt slut i soffan, orkar varken lyfta på röven eller lägga omkull mig. Antar att jag kommer somna sittandes i samma sekund jag slutar skriva. Patrick och Teo har dammsugit här nere iaf, jag funderar på att ta med dammsugaren och gå upp innan ögonen slår igen, lika bra det kanske.

Tvättmaskinen är startad och diskmaskinen tömd så jag antar att det är övervåningen som väntar på mig nu.
Ha´re bra, hej!

Donar liite.

Idag började dagen fin fint, Teo vaknade innan sex och skulle ha välling direkt så Patrick gjorde välling sen låg vi båda och hopppades att han skulle somna om. Men icke, han skulle ner å leka då så Patrick var gullig å gick ner med honom så jag och Tilia kunde sova vidare. Så vi sov till tio, sååå himla skönt. Hon äter typ varannan timme dygnet runt så dom ggr man får sova några fler timmar i sträck är verkligen uppskattat.
Vid kvart över åtta cyklade Patrick iväg med Teo till dagis.

Ner och åt frukost och sen åkte vi till mormor och morfar en sväng. Morfar hade inte träffat Tilia så jag tänkte passa på när Teo var på dagis. Sen åkte vi hem å då kom Bettan, Emma, Lukas x2, Natalie, Elton och lilla Viggo. Bettan var gullig och kom med mer barnkläder som jag så glatt köper när hon sätter ett sånt förmånligt släktpris på det ;)
Efter bus och fika så åkte dom vidare och Teo gick ut på baksidan och lekte. Sen cyklade Patrick och Teo iväg till Patricks pappa och hjälpte till där när han tvättade bilarna. Teo har mest kastat sten på bilen och hoppat i vattenpölarna men kul hade han haft iaf, tror inte T´s stackars farfar vill ha mer hjälp med det faktiskt ;P

Idag blev det latmat, jag orkade helt enkelt inte laga nånting. Mina planer om att bli något smalare kommer antagligen gå åt skogen om jag inte får lite ny energi och inspiration till att leva lite mer hälsosamt.
Det blir ju inte bättre av att lillsnutta är vaken lika mycket på nätterna som på dagarna, då kan man äta dygnet runt =S

Imorgon kommer Loijsan, Joni och Nino hit. Teo har tjatat om dom sen vi sa att dom skulle komma för nån dag sen.
Mattias kommer också hem, Teos favoritmorbror.
På lördag är det dop så då kommer farmor, Janne m familj och Stefan också.
Jag älskar dom få gånger större delar av släkten samlas, händer på tok för sällan när man är utspridda över hela landet!

Nu går Patrick och Teo runt och tänder ljus i hela lägenheten, Teo älskar ljus och kan sitta och bara kolla lääänge på dom. Mina grappar har varit så duktiga och städat också så nu trivs jag lite mer än vanligt =)

Nu ska vi påbörja läggningen av Teo, det tar ju som sagt ett tag nuförtiden. Tack o lov att han iaf sover hela nätterna nu trots att Tilia skriker, men då har vi ju fått flytta in spjälsängen i vårat sovrum så det kändes ju som ett steg åt fel håll i hans utveckling men för husfridens skull var de det enda alternativet.

Nu ligger Teo här å skriker efter välling, lika bra att lyda order från chefen ;)
Ha´re bra, hej!

Paket.

Igår var vi till MVC i Bollnäs eftersom BVC i kilafors inte kunde väga den här veckan. Lillsnutta väger nu 3400 gram precis. Skönt att hon går upp.
Hon vägde 3280 när hon föddes sen gick hon ner till 3054 och nu väger hon som sagt 3400.
Teo gick inte upp som han skulle när han var liten så det är skönt att det går åt rätt håll med skruttan, men å andra sidan har Teo jämt varit mer långsmal om man jämfört med andra i hans ålder.

Igår fick Tilia ett paket med posten, en jättesöt liten rosa klänning från tha family in Örebro. Tack så jättemycket söta rara.
Verkligen jättegulligt =) Lägger upp bilder på sessan när hon har den på sig sen, bara hon får växa på sig lite först =)


Inatt har Tilia antingen haft ont i magen eller bara varit lite kinkig. Gråtit så både jag å Patrick började fundera vad det var för fel. Inte lätt när dom är så små, vet inte vad som kan trösta alla ggr.
Nu ligger Patrick å T och sover middag en sväng, dom var ute å cykla på fm. Dom var upp i fågeltornet och kollade och ner till sjön å kasta sten i vattnet. Roligt för Teo att komma hemifrån själv med pappa.
Jag passade på att vika tvätt å byta sängkläder medans, Tilia låg ändå bara å sov så sött.

Nu ska jag bara vänta tills snutta blivit mätt sen hoppa in i duschen, ingen dum idé å ta sig tid att duscha mellan varven också ;P
Hare bra, hej!

Vårväder =)

Igår regnade det till å från hela dagen så vi var inne hela dagen, skittråkigt men Teo hade sina regnkläder kvar på dagis så vi hade inte direkt nå val. Fick lite gjort inne då iaf, Patrick och T satte upp hyllor i skrubben så alla kartonger kom upp från golvet. Jag plockade och donade med allt annat skit som var utspritt överallt.
Men idag skiner solen och det är riktigt skönt ute =) Teo är på dagis, var så osäker på om han skulle få gå imorse.
Han är så snorig men å andra sidan är alla det på dagis nu så det kan ju knappast göra skillnad.
Han är feberfri och pigg annars så då fick han gå iväg, det är ju inte så lång tid han är där nu för tiden heller så med tanke på att han sover middag ungefär 2 timmar av dom där 5 timmarna.

Inatt har Tilia haft magknip till å från hela natten, jättejobbigt för oss alla men speciellt för henne.
Lillans ansikte ser verkligen plågat ut när det kniper i magen och jag tycker sååå synd om henne!
Ja man får se det från den ljusa sidan, det går ju över tids nog.

Idag måste vi ta oss upp till Bollnäs för BVCsköterskan i kilafors är borta hela veckan.
Så jävla drygt att behöva åka runt HELA tiden, körkortet känns helt plötsligt inte så jävla onödigt.
Men å andra sidan skulle vi inte ha råd å ha bil så det skiter sig ändå.
Mamma kunde inte köra oss heller för hon skulle tydligen fixa med kvistarna som ligger efter att dom klippte äppelträdena. Antagligen någon annan som gör det och hon kollar på, om ens det.

Vattnet är avstängt fram till klockan två idag också, det är ju just inte nå drygt!
Ne nu blev det bara massa gnäll så jag ska avsluta det här innan det går för långt!
Gosa med min bejb lite medans man kan, antagligen vaknar Tilia precis när jag kryper ner på soffan ;)

Ha´re bra, hej!

Envisa lilla gossebarn...

Teo vill minsann inte somna ikväll, springer fram och tillbaka ur rummet var å varannan minut.
Försöker smyga in till vårat sovrum och lägger sig i våran säng så fort han får chansen.
Vet inte hur vi ska göra för att få det att funka på kvällar/nätter. Han vaknar så fort Tilia bara piper till, andra ljud reagerar han inte på men så fort hon visar minsta livstecken så vaknar han. Det är liksom inte så att han somnar om igen utan håller på å krånglar lääänge läääänge sen. Ikväll ska vi iaf ha tålamod och fortsätta säga åt honom lägga sig inne i sin säng och försöka få honom att förstå att det inte är nå fel med Tilia när hon gråter.
Nån som har nå bra tips på hur man får sig några timmar sammanhängande sömn som nyblivna tvåbarnsföräldrar?

Idag har vi varit ute och gått en sväng och sen varit ute och lekt på baksidan.
Tomat, Annika, Elias och pappa kom förbi en sväng också. Emil och Camilla kom också över å lekte en sväng.
Har varit jättefint väder hela dagen, så himla skönt.

Ne nu ska ja göra lite nytta och hänga upp tvätt. Vi har städat idag så nu är det rent å fräscht iaf, skönt den korta stund det varar. Nu är det så himla mycket spring in å ut på alla när det är så fint väder så det blir ju minst sagt skitigt inne direkt.
Jag hoppas på lika fint väder imorgon också så vi kan vara ute och leka. Teo har blivit ganska förkyld men inte blir han bättre av att bara sitta inne. Lite frisk luft har aldrig skadat någon.

Slänger in bilder från helgen.

Våran jättebaby ligger i Tilias babysitter och dricker välling.


Påskägg med små böcker, lite godis och annat skoj.


Självklart har Tilia fin å påskig klänning på påskafton.


Tack Tessan, Mats och Miranda för den fina presenten, passade perfekt.


Teo lekte med kameran och lyckades fånga sig själv på en bild.


En trött, extremt blek Maddeläääjn och världens sötaste Tilia.



Teo fick nån idé om att han å Patrick skulle sova på golvet så Teo bäddade
med soffkuddarna och hans lilla blåa lakan.


Ne nu måste jag minsann ta tag i det här!
Ha´re bra, hej.


Underbar vårdag.

Vädret har verkligen varit underbart idag! Teo var ute på baksidan lääänge och lekte sen tog vi en promenad till konsum.
Så himla skönt att komma ut å få lite frisk luft!
Natten till idag var väldigt påfrestande, Teo klättrade ur sängen HELA tiden och vägrade sova. Han var jättearg och självklart övertrött så allt blev bara tok. Eftersom Tilia äter som en häst innebär det också att hon får magknip, så jag satt med henne i soffan mellan ett och sex. Hon sov stundvis men jag kunde fan inte somna! Vid sex somnade hon ordentligt så då somnade jag också men sen vaknade Teo vid kvart i åtta så då var det full fart igen.
Så om det är nån som har en bra växasäng som bara står kan ju hojta till innan ungen slår ihjäl sig när han klättrar ur sängen.
Jag kan fortfarande inte sova på dagarna, får ingen ro att slå ner röven när det är så mycket man vill göra så idag har det varit lite påfrestande. Ögonen är helt igensvullna och jag är helt slut i kroppen, men det går ju över det också =D

Idag gjorde iaf jag och Teo pannkakor till lunch, självklart var min underbara mr mini ramsay lite busig och hällde ut två slevar smet över hela spisen och skrek stolt: PANNKAKA DÄÄÄR! och pekade på plattorna som var helt övertäckta med smet.
Sen fick han hjälpa Patrick göra middag, köttfärssås och makaroner blev det idag. Teo stod väl mest å lekte med vatten medans men han är så duktig och vill hjälpa till med allt hela tiden =)
Mats och Nina kom ner en sväng och fikade tidigare också, trevligt med lite besök emellanåt =)
Nu mot kvällningen kom Camilla och Emil över så Teo fick leka av sig lite.
Ja just det, Bettan kom förbi med kläder efter Natalie som jag ska ta och kolla igenom. Så himla snällt av henne, alla kläder efter Teo är liksom inte tillräckligt flickigt för min lilla sessa =) Ska ta och kolla igenom det så fort jag har ork ;P
Tilia har sovit mest hela dagen, inte konstigt med tanke på hur mycket hon äter.


Slänger in lite bilder från dagen. Har varit riktigt flitig med kameran, jag vill verkligen ha en bättre kamera. Min simpla samsung från stenåldern håller inte måttet längre men någorlunda bilder får man till iaf. Man kan inte kräva så mycket heller i den prisklassen.






Ha´re bra, hej!

Våra underbara.



Underbara lilla Tilia <3




Underbara stora Teo <3


Idag när jag insåg att jag fotar Tilia hela hela tiden kom jag på att min stora inte får glömmas bort men det är så svårt att få honom att fastna på kort eftersom han är högt å lågt heela tiden.
Natten som var sov vi riktigt bra allihopa. Skönt och välbehövligt! Idag har Patrick städat överallt och möblerat om Teos rum så sängen står längst in i rummet. Tänkte att det kanske hjälper liiiite när Tilia sätter igång och gråter på nätterna.
Nu ligger Teo och sover, vi la han redan vid sex med tanke på att han vaknar av henne varje natt. Han behöver sina timmar sömn så då får det bli att vi lägger han lite tidigare.
Ne nu ska ja passa på att umgås lite med Patrick medans snuttan är lugn och T sover.
Ha´re bra, hej.

Omtumlande.

Har inte hunnit smälta allt som hänt än, tvåbarnsmamma både låter och är skrämmande.
Patrick har nog lättare att anpassa sig eller håller god min för att inte jag ska få ett anfall på honom.
Idag har jag varit så lättirriterad och haft gråten i halsen hela dagen.
Jag känner mig otillräcklig när jag inser hur mycket som måste göras här hemma och hur mycket det är jag vill göra.
Teo har varit underbar hela dagen, självklart har lilla Tilia också varit det men Teo har verkligen förvånat mig.
Han har varit så hjälpsam och gosig på oss alla att både jag och Patrick tappat hakan ett flertal ggr.

Första natten hemma blev total kaos. En timme efter att vi lagt oss för natten vaknade Tilia och var helt hysterisk.
Ingenting som hjälpte och hon bara grät. Jag blev jättefrustrerad och tillslut vaknade Teo och var lika frustrerad han också.
Ingen av oss förstod ju varför hon var så tröstlös. Jag och Patrick turades oss att trösta dom men det var inte så lätt när Teo blev jätteledsen om inte Tilia låg bredvid honom i sängen och hon blev minst sagt lika ledsen av att ligga där.
Så oavsett hur vi gjorde var nån av dom jätteledsen. Teo blev övertrött och började gråta helt hysteriskt efter nån timme.
Tillslut somnade han trots att hon låg i min famn precis bredvid och gallskrek. Snacka om att han var helt slut, men ville absolut inte lägga sig inne i hans rum å sova.
Vid fyra somnade iaf jag och lilla också och sov till åtta. Då var det full fart igen fast med glada barn som tur är =)

På förmiddan tog vi premiärturen med vagnen, behövde lite grejer ifrån apoteket och ica.
Båda två somnade som stockar och sov så fint medans, jättefint väder och varmt i solen dessutom. Helt underbart!
Såna här dagar förstår jag inte hur folk kan ta bilen om det är gångavstånd, det var så uppfriskande att vara ute i solen att dom sömnlösa nätterna glömdes bort direkt och jag blev jättepigg.

Imorgon ska vi till Gävle igen för återbesök till barnläkaren. Känns pissigt att behöva åka tillbaka ända dit, finns det inte en enda barnläkare häromkring som kan göra den undersökningen istället?! Tydligen inte, det gör mig väldigt arg.
För oss som varken har bil eller körkort suger det verkligen, såna ggr man faktiskt önskar sig det.
Aja nog för att det går att lösa ändå men det är inte roligt att behöva be om hjälp så fort man ska lite längre sträckor.

Teo ska till dagis imorgon, skönt för honom att komma hemifrån och leka av sig lite. Iofs så har han fullt upp här hemma med diverse upptåg och påhitt men han behöver ju det sociala från jämngamla också.
Ikväll innan han la sig frågade patrick om han tycker det ska bli kul att gå till dagis imorgon, då började han ropa efter oskar och siri direkt. Gullunge =)

Nej nu ska ja ta och vila lite på soffan medans sessan sover sen ska hon få bada för första gången =) Blir intressant att se vad hon tycker om det, återkommer om slutresultatet =)

Ha´re bra, hej.

Välkommen till världen underbara lilla flickebarn!

4/4-09 22.24 blev våran lilla Teo storebror till en liten Tilia. 3280 gram & 51 cm.



Stolt storebror =)

Kinderägg.

Igår fick Teo sitt livs första kinderägg. Eller njae han fick tre stycken men iaf ;)
Han var inte direkt intresserad av chokladen så den fick jag äta upp, inte sjutton tackar jag nej till det =P
Patrick fick nå ryck när han insåg att Teo aldrig fått ett kinderägg så han tog med sig T till Ica och köpte.
Jag och Marika satt kvar hemma och pratade men jag var så fruktansvärt trött att jag somnade i soffan under våran lilla pratstund, ooopps!

Efter att ha lagt Teo gick jag över till Camilla en sväng, hon hade nå kläder till Teo som Emil växt ur. Det dröjer nog innan T kan ha det men det är bara bra att ha.
När jag kom hem igen satt Patrick och Marika i köket och gjorde Marikas läxor. Dom satt och donade med det i över en timme sen var Marika stolt och nöjd för hon klarade av att stava alla ord rätt tillslut.

Sen spelade vi lite kort och sen blev det sängen relativt tidigt, skönt. Jag har varit så himla trött dom senaste dagarna, somnar bara jag sätter mig i soffan eller lägger mig på sängen, inte alls likt mig.
Imorse vaknade T vid halv sju tror jag, vi gosade lite sen efter vällingen gick vi ner och grattade Marika som fyller 17 år idag.
Sen bar det av mot dagis medans Patrick låg kvar och sussade så sött, han har lämnat T hela veckan så jag tänkte att jag kan ju pallra mig iväg en dag iaf.

In till Nina en snabbis på hemvägen, hann knappt heja innan jag gick vidare.
Nu har jag precis ätit frukost och sitter och funderar på om jag ska orka börja städa lite. Det återstår att se hur det blir med den saken, det är så grusigt i hallen så det skulle behövas men jag  är så fruktansvärt lat ;)

13.15 ska jag vara hos BM, blir intressant att se vad hon har att säga. Bara fyra dagar kvar till BF nu, spännande =)
Längtar tills lilla kommer som en tok, Teo börjar bli otålig han också.
Förhoppningsvis är den här lilla lika punktlig som Teo och kommer på beräknat datum så man slipper gå och vänta ännu längre. Nu har jag insett att toaletterna hinner mest troligt inte bli färdiga med tanke på att dom inte ens börjat med dom så då kan bebisen lika gärna ta och komma ut nu =)

Ne nu ska ja gå upp å prata med Patrick lite innan jag sätter igång med städningen.
Ha´re bra, hej!

My love.

Imorse gick Patrick iväg med Teo till dagis, som vanligt. Jag har strejkat helt på den fronten. Jag orkar knappt resa mig ur sängen så det är han som sköter det dessa dagar.
Jag låg kvar och sov ända till efter nio nångång, då orkade inte min rygg ligga längre så då var det bara att stiga upp.
Ner och åt frukost och pratade lite med Patrick.
Efter att ha plockat och donat med lite tvätt och skit kom det en gubbe och fixade golvlister i köket och hallen nere.
Han kommer tillbaka imorgonbitti och fortsätter uppe. Kl åtta för att vara exakt, så det är minsann ingen lugn harmonisk morgon som väntar. Hans maskiner låter riktigt illa, höll på att bli tokig idag av det!

För att slippa lyssna på det där eländet tog jag och Patrick en promenad i vårsolen. Kändes så konstigt att gå och hålla varandra i handen, utan barnvagn eller pulka. Såna små saker uppskattar jag verkligen, det är så mysigt att bara vara utan att göra nånting speciellt. Så idag har det varit en bra dag som jag känt mig nykär igen, det är nog solen som spelar mig ett spratt ;) Precis innan vi gick kom det en annan gubbe som fixade våra nya bänkskivor.
Vi gick runt en sväng sen in på banken och konsum, köpte varsin glass. Men självklart hade solen gått i moln när vi kom ut från konsum så vi gick och huttra i oss dom där glassarna.

Sen när vi hämtat Teo lekte vi uppe på hans rum i över en timme alla tre, inte ofta det händer att vi sitter där uppe allihopa samtidigt så det var riktigt roligt. När gubben var färdig gjorde vi mat och åt. Sen satte Patrick Teo i badet, hängde tvätt och startade en maskin medans jag satt och pratade med pappa i telefonen.
Efter att ha tagit upp Teo ur badet klädde jag på han pyjamas och la honom.
Sen städade jag nere, dammsög och torkade golvena. Jag och Teo dammade tidigare idag så det var redan gjort, skönt.

Patrick åkte iväg med Sjöblöt en sväng så nu snodde jag hans data och passar på att blogga en sväng.
Vårat jädra internet har krånglat i två dagar nu, fungerar bara när det själv vill.
Så drygt att det helt plötsligt slutar funka när man sitter och gör nånting.
Hoppas det fortsätter funka nu iaf, tråkigt att man får stå och betala fullpris när det kan ligga nere hela dagarna.

Ne nu ska jag kolla på lite tv och invänta karln. Om det inte blir försent ska jag till Nina en sväng och dricka en kopp te.
Men om jag känner min karl rätt dröjer det innan han kommer så det får jag nog ta nån annan dag.
Jag sitter gärna här i soffan med min kopp te och snosar Ajax, det luktar så himla gott när det är nystädat.
Jag har blivit helt tokig i ajax-doften. Kan sitta och lukta i flaskan hur länge som helst, nästan så man vill dricka det!
Ne nu ska ja som sagt kolla på tv.

Ha´re bra, hej!

RSS 2.0