Men idag då?

Imorse vaknade T vid sex och sen dess har det varit full fart. Nu har precis T somnat inne i sängen och P här på soffan. Saga ligger på golvet och snarkar, men vad ska jag göra då?!
Det finns ju ingenting att göra, jag har ingen ork till att göra nånting extremt heller för del delen.
Hela nätterna plågas jag av de värsta sendrag man kan tänka sig, ända uppe från skinkorna ner i hälen.
Jag är helt öm i hela benen och går som en kärring, inte roligt alls.
Min jävla handläggare segar med beslut ang. lägenhet så om det vill sig riktigt illa kommer vi inte kunna flytta förän 1 april. Det känns inte det minsta lockande med tanke på att bebisen är beräknad att kika ut där i krokarna.
Jag vill inte behöva föda mitt uppe i flytten, det skulle såklart inte förvåna mig ett dugg om det blir så.

Jag vill hitta på nånting idag men P är så fruktansvärt tråkig och vägrar vara lite entusiastisk. Jag föreslog en promenad till Sibo då sa han att det är för kallt. Ut och leka i snön men det var för kallt och för mycket snö. Hälsa på mormor och morfar och vara ute där så T får leka var för drygt. Jag vägrar göra nått av ovanstående själv idag igen, jag får jämt vara ute och leka själv med T eller gå ut och gå själv. Det är mycket roligare om han är med så man iaf har nån att prata med.
Nog för att T babblar på så glatt men det är på en helt annan nivå ;)

Idag ska jag nog göra iordning lasagnette till middag, det är ett tag sen nu och T tycker jätte mycket om det. Roligare att laga mat om nån förutom jag själv faktiskt äter och tycker att det är gott.
Ne nu ska ja väcka Patrick och försöka få nå vettigt ur honom, jag klarar inte av att bara sitta här inne längre.
vi får se hur det går, antar att han kommer böna och be för att få sova liiiite till men jag som är så hård och besynnerlig skonar inte någon från mitt eviga tjat.
Ha´re bra, hej.

Måste, måste, måste!

Imorse gick jag iväg med T strax innan åtta. Sen kom mamma och lämnade Markus eftersom dom skulle på rättegång idag.
Han har varit så lugn och glad hela dagen så jag har knappt märkt att han varit här. Jag har rensat ur lite skit och papper ur skåpet men det ser ändå ut som en orkan har dragit fram. Aja försöka duger iaf =)
Har vikt massa tvätt för Patrick var så duktig och tvätta igår kväll/natt. Nu ska han bara springa ner med lite skit i källaren så har han tjänat ihop till en timme på gymmet idag igen ;P haha skoja bara, han är vanligtvis där 3 timmar varannan dag men han ville gå iväg ett tag idag också. Aja jag klagar inte, så fint när det väl börjar ge resultat.

Nu somna Markus inne i Teos säng och självklart ringer mamma i samma stund och säger att dom är påväg hem.
Taskig tajming.
Ne nu ska ja tömma diskmaskinen sen ska T hämtas kl tre.
Ha´re bra, hej.

Sjukling.

Imorse vaknade vi i tid för en gångs skull.
Jag var peppad att ta mig till skolan för en sista föreläsning och göra en uppgift innan det är dags för hemmastudier igen fram tills bebisen behagar att kika ut. Min planer gick åt skogen det ögonblick Patrick slog upp sina små valpögon denna underbara morgon.
Han informerar mig om att han också måste upp till Bollnäs vilket inte går så bra när Teo är hemma och är sjuk. Jag struntade i att åka upp för att viktigast är ju att vi får pengar och att Patrick får fixa det där då.

Tio minuter innan bussen gick började Patrick må illa och kräkas så det slutade med att ingen av oss kom iväg trots att båda verkligen behövde. Jävla bra start på dagen. Dessutom hade Teo vaknat med sina små horn i pannan och var djävulen själv från första vaken sekund.

Patrick har legat och mått illa hela dagen medans det har varit hit lite folk och fikat. Mamma, camilla och Marika bara iofs men. Det kan inte ha varit magsjuka P fått heller för då brukar han spy bara han dricker nå men han har druckit och ätit lite hela dagen. Jag tror att han ätit för dåligt och tränat för mycket. Hans lilla kropp måste väl yttra sig på nå vis när han kör slut på sig helt.

Teo har som sagt inte varit rolig att ha å göra med idag. Jag har varit gråtfärdig mestadels av dagen då han verkligen vet hur han kör mitt tålamod i botten. Han har blivit en riktigt envis liten herre som absolut inte drar sig för att använda sin ljusa flickröst och våld för att få det han vill ha. Tack gode gud att Patrick blev piggare nu mot kvällningen och tog han annars hade jag mest troligt slitit av mig håret och dränkt mig i badkaret.

Imorgon ska jag iaf till skolan och T ska till dagis. Skönt skönt! Sen ska ja bara göra färdigt lite rester och social omsorg så snabbt som möjligt så jag kan lata mig resten av tiden fram till förlossningen. Värsta lyx =)
Ne nu ropar duschen. Måste ut med vovven först också kom jag på.
Ha´re bra, hej!


Rubrik.

Jag försöker vara flitig och plugga men jag är verkligen helt hjärndöd. Jag fattar ingenting, det är jättetråkigt och jag känner ingen som helst motivation till att fortsätta idiotförklara mig själv.
Jag försöker verkligen förstå men det är såååå svårt och jag har skjutit upp det så länge att jag inte minns nånting ifrån föreläsningen. Dumma dumma dumma Madeleine!!
Jag ska ta en kopp te och försöka samla mina tankar innan jag tar tag i det här igen. Klockan börjar bli mycket och mitt tålamod tog slut ungefär en kvart innan vi la Teo så det känns inte direkt så passande att försöka förstå sig på det här men jag ska göra mitt bästa.
Nu ska jag som sagt dränka mig i en kopp te först och främst!
Ha´re bra, hej!

sluuuuta, snälla...

Teo vaknade vid sex, känns dom om det inte är första gången =/ Han är som en mänsklig väckarklocka, varenda morgon är det samma tid. Efter välling och blöjbyte blev det full fart. Han är på riktigt dåligt humör och har redan vänt upp o ner på hela badrummer och alla leksaker. Nu har han tack o lov lugnat ner sig, står här bredvid och leker med bilar.

Igår snöade det hela dagen, blåste en del på morgonen men sen blev det riktigt skönt ute. Martin kom hit medans mamma var till Bollnäs så då var vi ute och lekte en timme. Gjorde jättefina snöänglar som Teo envisades med att trampa på.
Stackars T hade lite svårt att gå över plogkanten så han ramlade med ansiktet rätt ner i snön ett flertal ggr.

Patrick tvättade igår kväll och var ut med Saga 3 ggr på 4 timmar, jag förstod inte riktigt varför men hon uppskattade det =)
Jag varva mellan att kolla på tvn och slumra till på soffan innan jag tillslut tog mig in i duschen sen blev det sängen.

Idag hoppas jag att dom åker ut och plogar i tid så man kan gå ut. Men jag antar att det kommer ta halva dan, tråkigt.
Är inte så sugen att plumsa fram i 2-3 decimeter snö med barnvagnen, det blir så himla tungt att köra den då.

Nu har Teo haft sönder sina hörselkåpor och bajsat för andra gången idag så det är lika bra att stänga igen locket och göra min plikt.

Ha´re bra, hej!

Blåsigt väder.

Imorse vaknade våran underbara T vid sex som vanligt. P var snäll och gick upp så jag sov till nio. När jag kom ut i vardagsrummet ligger Teo på Patrick i soffan och sover. Mina älskade små sötnötter!
Jag tog med vovven ut på morgonpromenad, blåste jättemycket så det var inge vidare. Saga uppskattar iofs att få lite vind under öronen så hon skutta runt så glatt.

Efter en lång diskussion med pappa kom vi överens? om att han skulle ta hem Saga till sig igen. Min älskade lilla pluppa, jag kommer dö av saknad. Hon är som skapad för mig men jag kan inte ha en hund om hon ska skötas enligt någon annans knepiga värderingar. Det är ju trots allt pappas hund så jag har inte så mycket att säga till om men hon är verkligen perfekt för oss.

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, det är som sagt inte så skönt ute så det blir nog inga längre utevistelser idag inte.
Teo är påväg att bli lite förkyld igen, näsan rinner och lite rethosta. Inget allvarligt men det känns så tråkigt att man aldrig får vara helt fri från förkylningar eller andra smittor.

Jag har fortfarande inte ätit någon frukost så det är det som står härnäst på att-göra-listan. Sen blire nog lite mys med karln framför tvn innan T vaknar igen. P la nyss in honom i sängen så ja hoppas han sover vidare ett tag till iaf.

Ha´re bra, hej!

Tack Emma =P

Emma trycker på mig utmaningar så det är lika bra att klistra på ett falskt leende och lyda order ;P
4 av mina favorit program på tv
1. Grey´s Anatomy
2. Desperate housewives
3. The F-word
4. Förlossningskliniken

4 saker som jag gjorde igår

1. Lagade mat
2. Städade
3. Promenerade
4. Grattade mamma

4 saker som jag längtar till
1. Sommaren
2. Flytta till större lägenhet
3. Att bebis ska komma å T får bli storebror =)
4. Sängen

4 favorit restauranger
1. Kebab house i tälje, ensam på listan.
2.
3.
4.

4 saker på min önskelista
1. Ett välfyllt konto skulle underlätta en hel del.
2. En ny garderob när dessa grav. kilon försvunnit
3. Större lägenhet.
4. Att alla mina älsklingar är friska och lyckliga

4 personer som jag utmanar
Alla stackare som läser detta ;P

Slödag.

Imorse vaknade Teo vid sex, låg och gosade mellan mig och P sen fick han välling som han så nöjt över bjöd mitt hår på.
Han var på jättebra humör när han vaknade så det var en riktig fröjd att stiga upp för ovanlighetens skull =)
Väl på dagis var alla ordinarie fröknar sjuka så det var tre vikarier där, Teo var väl lite blyg men sprang så glatt iväg efter ett litet tag. Skönt att det flyter på bra där också =)

Gick iväg med han till dagis vid åtta och sen hem igen. Patrick är ledig idag så jag hann knappt komma innanför dörren innan han gick ut på långpromenad med Saga, så jag passade på att dammsuga och torka golvena.
När dom kom in igen åt vi frukost och myste i soffan framför en film.
Det hör inte till vardagen att man kan göra det en onsdagsmorgon så det uppskattas =)

Både två somna till en sväng sen gick jag ut och kammade igenom vovven, lossar lite päls när man inte har kammat henne på några dagar. Skärpning Madeleine!!
Sen ringde Mattias så jag pratade med han i typ en halvtimme sen helt plötsligt stod han innanför dörren.
Vi åkte med han till Sibo och fixade hans brevlåda sen åkte vi ner till Kilafors igen.
Dom släppte av mig hemma och åkte upp till mormor och morfar. Jag tog med mig Saga och gick upp dit. Sen gick jag och Patrick hem igen. Dom busade som sjuttone efter vägen. Saga älskar snö och blir som en liten valp igen såfort hon kommer ut i hög snö.
Nu har vi precis kommit hem och jag sitter och funderar på vad vi ska göra till middag idag, som vanligt =P
Jag har ingen som helst fantasi så det har bara blivit tråkig svensson-mat dom senaste veckorna. Eller en dag testade jag mig på en kycklingwok för första ggn i hela mitt liv och det blev faktiskt riktigt gott. Till och med Teo åt riktigt bra för ovanlighetens skull.

Väntar på svar ang. lägenheten fortfarande. Hoppas verkligen att vi får den så vi får större!
Nog för att Sågstigen inte är som det en gång har varit men det är fortfarande ett bra område tycker jag.
Fast jag måste erkänna att jag alltid kommer ha lite förkärlek till Knöttas, jag trivs jättebra när det är så nära till skogen och allt annat för den delen också. Patrick kommer nog sakna sitt livs stora kärlek om vi flyttar men vem vet, kanske dom får en lägenhet där också ?

Snart är det dags att hämta Teo igen, dagen har gått riktigt fort. Får se vad vi hittar på idag, det är riktigt skönt ute så det blir mest troligt lite pulkarace upp till mormor å morfar.

Min älskade lilla Martin har fått magsjuka och jag lider verkligen med honom. Han hatar allt som har med bajs och kräk att göra och blir verkligen helt förstörd när han kräks. Min älskade stackars lilla! Jag hoppas det går över fort, inte roligt att vara sjuk. Som tur är har vi klarat oss, igen! Vi brukar jämt få såfort man bara pratar med någon som har det men nu har vi klarat oss sen förra julen. Inte illa!

Ne nu vart det lite långt här så jag sa ta och plocka fram lite mat och sen pallra iväg mig till dagiset.
Ha´re bra, hej!

Tröööött!

Imorse skulle Martin komma senast halv sju så jag ställde klockan och steg så glatt upp vid sex. Teo vaknade strax efter att jag gått upp så då drack han välling sen var det full fart. Självklart kom inte mamma innan halv sju som hon sa. Vi satt och vänta och T stod i köksfönstret och skrek. Strax efter sju behagade mamma att komma, jag hade kunnat sova en timme till.

Jag och Martin gick iväg och lämnade T på dagis vid tjugo i åtta, gick jättebra som tur är. Trodde T skulle bli ledsen när vi skulle gå men då sprang han och gav Martin puss å kram sen sprang han iväg och skrattade och skrek hej då.

Nu sitter Martin och kollar på film så jag passar på att slöa. Ska gå iväg till Ica snart och ut med vovven. Pappa ska åka hem idag så vi ska vara lite sociala med honom också. Patrick är uppe på Heden men kommer nog hem tidigt idag skulle ja tro.

Nee nu är det dags att göra ett ryck här, är rädd att jag somna sittandes annars.
Ha´re bra, hej!

V. 29.




(28+1)

Jag är ju riktigt flitig och fotar magen emellanåt denna gång =)

Sötsug.

Ge mig negerbollar.


Nu har jag varit ut på långpromenad med Saga en timme och badat varmt varmt riktigt länge.
Det enda som saknas för att mitt välmående ska bli fulländat är massa negerbollar.
Jag är så himla sugen på det så snart blir jag tvungen att gå och slänga ihop några.
Ja jag ska nog rent av ta å göra det nu på en gång. Det blev inte sängen tidigt idag heller =(
Men mina negerbollar är verkligen värt det.

Ha´re bra, hej.

Smärta.

Usch jag har haft så fruktansvärt ont i hela bäckenet och ena benet nu i nån dag. Kan inte sitta i mer än några minuter innan det börjar göra riktigt ont. Det har varit så himla halt ute så jag har knappt vågat mig ut mer än det nödvändigaste, lämna/hämta T, promenera kortisar med Saga och kolla posten typ. Det märks att jag verkligen behöver röra mig mer än så för jag får så fruktansvärt ont annars. Iofs gör det ont när jag väl är ute och går men efteråt känns det bättre.
Nu får jag ta mig i kragen och ordna upp det iaf innan jag blir liggandes på soffan med ännu värre smärta.

Imorse var det ett rent helvete att komma hemifrån. Teo ville varken klä på sig, sätta sig i vagnen eller gå till dagis. Var helt tokig och jag var helt slut innan jag ens kom utanför dörren. Väl på dagis försvann han innan jag ens hann ta av han mössan så då var det minsann inga protester. Skönt att det går bra att lämna även fast han var hemma en månad.

Idag var jag å Mattias till Bollnäs en sväng, jag lämnade in papper på stadshuset och Mattias var till arbetsförmedlingen.
Skulle egentligen ha varit in på skolan men jag har inte fått nå svar från min lärare ang resterna jag inte lämnat in så det får vänta tills nån annan dag.

ne nu ska ja sätta mig och leta reda på nån snygg lift tills lillbebisen kommer.
Inte så jäättelångt kvar nu så det är lika bra att börja tänka på det praktiska i tid den här gången
så det inte slutar med nå impulsköp som jag kommer ångra.
Ha´re bra, hej.

Hala helvete.

Nu var jag precis ute med lillan för kvällen och tänkte att det skulle bli så skönt med en kvällspromenad eftersom det är plusgrader och mina ben å ryggen brukar kännas lite bättre efteråt.
När jag väl kommer ut kan jag inte välja vilket håll jag ska gå åt för det är värsta isgatan. Jag började iaf gå den vanliga vändan och borta där Wall parkerar sin sopbil började lilla bete sig lite konstigt. Kollade och drog mot sopbilen men jag tänkte inte mer på det utan fortsatte gå. Efter ett tag börjar en hund tokskälla och inte var det min vovve inte!!
Saga blev busig och drog lite men när jag vände mig och kollade mot sopbilen ser jag en av granntanterna med hennes feta labrador. Hon skrek att det är jättehalt och att jag ska gå försiktigt. Jag svarade väl nånting i stil med: Jo det är riktigt livsfarligt, man får gå försiktigt. Två sekunder senare plaskar det till och den stackars damen ligger raklång på mage och hunden tokskäller och drar mot vårat håll.
Jag tänkte att jag kan ju inte bara gå därifrån men inte heller gå dit när jag inte vet hur hundarna reagerar på varandra så jag ropade och frågade hur det gick och om hon behöver hjälp upp. Hon svarade iaf att det gick bra och sen reste hon sig. Jag fortsatte gå med Saga så hennes hund skulle lugna sig och sluta dra så den stackars damen klarar av att gå med den.
Sen gick jag hur sakta som helst och letade efter gruskorn så jag skulle få nå fäste på den hemska isen, det är verkligen helt sjukt. Blank is med vatten på, vem fan som helst skulle lyckas slå ihjäl sig.
Tack gode gud att våran vovve inte drar eller beter sig mysko ute, vette sjutton om jag skulle våga gå ut med henne då.
Jag är skräckslagen redan som det är och inbillar mig att jag kommer halka och bokstavligen slå ihjäl mig.
Nee imorgonbitti får Patrick gå ut med henne innan vi åker iväg, nu har jag ritat upp värsta skräcksenariot så jag törs fan inte!

Imorgon ska T till dagis igen, det ska bli så himla skönt för han har varit minst sagt rastlös dom senaste veckorna. Inte lätt att sysselsätta honom heller då han tröttnar på det mesta direkt. Han behöver verkligen få komma hemifrån och träffa andra människor än oss, man kan ju lugnt påstå att vi går varandra på nerverna alla tre ibland.
Patrick och Teo är iofs värst, dom retar upp varandra hela tiden. Som två småbarn, allvarligt.

Nej nu ska ja gosa lite framför tvn innan sängen.
Ha´re bra, hej!

Hemska hemska natt.

Vi gick och la oss vid elva tror jag det var. Jag var så himla trött efter en heldag hemma hos mamma så det var skönt att komma i säng någorlunda tidigt. Patrick var så himla snäll och masserade min rygg tills jag somna. Sjukt skönt för stunden iaf, har burit omkring på T påtok för mycket dom senaste dagarna.
Vaknade inatt nån gång av att det blåste jättemycket ute, bordet på baksidan stod och slog mot väggen. Blev tokig och tillslut gick stackars Patrick ut i bara kalsonger och möblerade om lite på baksidan. Sen somnade jag om ganska snabbt men vaknade efter bara ett litet tag av världens sendrag i hela benet. Skrek av smärta sen låg jag och tyckte synd om mig själv en tag innan jag somna om igen. Bara en kort stund efter det vaknar jag av ännu ett sendrag i samma jävla ben, denna gång ännu värre. Sex ggr har jag vaknat och skrikit av smärta inatt för att jag har fått sendrag, det är fan den värsta natt jag haft på länge. Jag fick sendrag varenda natt när jag väntade Teo också men inte förän dom sista sex veckorna ungefär. Om detta håller i sig fram till förlossningen blir jag knäpp.
Idag är jag helt öm och har ont i hela benet, går som en gammal kärring och känner mig allmänt bedrövlig.
Fick iaf sovmorgon imorse eftersom jag sov så dåligt inatt, visserligen gjorde patrick också det eftersom jag skrek som ett litet barn men han var så snäll och gick upp med T så jag sov till halv tio, eller låg kvar i sängen och gosade med saga iaf:P

Igår fyllde min morfar 68 år, stort grattis till honom. Vi ska på kalas nu kl ett hos dom, hoppas t vaknar innan bara så jag slipper väcka honom. Han blir så himla sur om han blir väckt.
Patrick har äntligen skaffat sig ett gymkort så han har varit ganska slut dom senaste dagarna också. Med tanke på att han är så liten och har nå fel i ryggen är det bara bra för honom att träna men när det är typ 3 år sen han gjorde det blir han lagomt trött efter nån timme på gymmet.

Ne nu måste jag ta och plocka iordning lite här innan det är dags att börja vandra mot tårta och kakor idag igen =P
Ha´re bra, hej!

Bus.

Teo har verkligen blivit den nya emil i lönneberga, hela dagarna är han verkligen bara full i bus och hittar på massa hyss!
Det är ganska roligt att bara sitta och kolla på honom när han verkligen går omkring och letar och försöker tänka ut nånting att göra. Imorse efter frukosten fick han tag på leverpastejen på bordet medans jag var på toaletten. Hittade han sittandes inne i sovrummet och matade saga med det. Hon såg iaf nöjd ut, teo med för den delen.
Medans jag torkade bort leverpastej från sovrummet märkte teo att jag glömt stänga toalettdörren och då passade han på att fylla sin arbetshjälm med vatten och hällde ut inne bland hans leksaker. När jag står och torkar upp vattnet kommer teo gåendes med sagas matskål som han självklart häller ur ute i hallen.
Nu ska jag klippa naglarna på den här herrn för han är hemsk på att rivas så det är lika bra att göra det innan jag ser ut som scarface.

Ha´re bra, hej.

minnet?

Iförrgår beställde jag den nya barnvagnen, jag hoppas att den motsvarar mina förväntningar och att jag inte köpt grisen i säcken! Huvudsaken är iaf att vi har en vagn båda ungarna får plats i och att det går att gå med den.
Spännande, hoppas inte det tar allt för lång tid innan den kommer. Nog för att jag inte har någon användning av den riktigt än men jag är så nyfiken på att få se och känna hur den är att köra.
Nu är det ju bara den stora frågan, hur ska vi göra med våran vagn vi har nu? Sälja eller spara?
Jag fäster mig vid saker för lätt och det är faktiskt inte så lätt som man tror att sälja nånting som man använt varje dag i över ett års tid. Jag tycker hemskt mycket om den här vagnen, den är så Teo som det bara kan bli. Den passar jättebra till honom på nå konstigt sätt, aja jag har ju ett tag kvar att fundera så :P

Ha´re bra, hej!

Sovmorgon.

T vaknade kvart över sju imorse, P gjorde välling sen gick han upp med honom.
Jag och Saga låg kvar och sov ända till kvart över tio!!! Jag vaknade med världens ryck och trodde klockan var minst tolv-ett. Hatar att sova länge på morgonen, då är jag skittrött hela dagen sen.

Jag åt frukost och då ville självklart min plupp också ha frukost för andra gången denna morgon. Patrick gick ut med saga medans vi åt frukost. Sen gosade vi lite innan Teo somnade igen.
Vi tvättade igår så jag har en hel del tvätt att vika iordning. Ska ta och städa lite också när jag ändå håller på. Har varit lite slarvig med att borsta lilla vovven så nu är det faktiskt lite hårtussar i hörnen. Nog för att hon knappt fäller nå hår men det syns iaf och det stör mig att det ligger där.

Idag är det kallare ute än igår, trodde det skulle vara lika skönt ute idag igen men icke. Det blir långkalsonger idag igen. Igår var vi ute och åkte pulka med Teo. Det tycker han jättemycket om. Saga skuttade omkring som en dåre i skogen och blev en liten valp igen såg det ut som.

Ne nu skriker tvätten på mig så det är lika bra att sätta igång.
Ha´re bra, hej!

negativ...

Jag är så trött på mitt pessimistiska synsätt här i livet. Jag är jämt negativ, alla som känner mig vet mycket väl vad jag menar. Även fast jag har så himla mycket att vara glad och tacksam över är jag så jävla negativ hela tiden.
Jag är allvarligt talat trött på att vara så himla bitter och sur över skitsaker, men hur ska ja lyckas ändra nånting som ligger i min natur, som jag olyckligtvis har i mina gener?

Jag har börjat tänkt att jag inte ska vara så sur och otrevlig mot Patrick hela tiden. Det går iofs relativt bra men när jag inte märker att han märker det så blir jag bara sur och grinig igen. Jag offrar mig t.ex och äter tacos minst en gång i månaden fast jag tycker att det är skittråkigt att äta det. Jag hatar att göra iordning det, det blir massa disk och det är inte så jävla gott som alla får det att låta som. Men han märker inte alla små saker jag gör för hans skull. Han är verkligen helt underbar på dom flesta sätt, han hjälper till med allt här hemma och tar lika mycket ansvar för allt som jag gör men självklart så måste jag hitta nånting att gnälla på, just för att jag är en sån jävla negativ tråkig människa!!

Jag måste allvarligt försöka ändra på mig själv innan jag blir knäpp. Jag lider verkligen av att vara så arg, sur och grinig hela tiden. Jag måste bara tillägga att det är inte bara för att jag är gravid, jag är sån JÄMT! Jag har varit sån här så länge jag kan minnas och jag vill inte att det är så folk ska se mig. Jag vill vara den glada positiva människan som får folk att bli glada.
Google har varit min bästa vän när det gäller att hitta mystiskt information men hur fan hittar man info om hur man ändrar hela ens synsätt på livet? Jag måste verkligen ta tag i det här innan jag blir allt för gammal och inte vill ändra på mig.

Nu ska ja äta lite varma mackor med min lovely innan han ska till tvättstugan. Jag ska ut med vovven sen också, hon snarkar så fint här bredvid mig nu så jag tror inte hon kommer uppskatta sista promenaden  men jag vill inte riskera att få tioliterspölar på golvet ;P

Ha´re bra, hej!

All by myself...


Kvällpromenaden blev en blandning av mitt skönsjungande vrål och en sorgsen gång.
Började asgarva för mig själv mitt ute i svarta skogen när jag insåg att jag på fullaste allvar gick och sjöng just all by myself, helt för mig själv med en sorgset lunkande vovve bredvid mig. Hon saknade nog Nino lika mycket som jag saknade Loijsan på våran rutinmässiga promenix. Jaja lika bra att vänja sig och sluta hänga läpp över min enorma ensamhet.

Patrick åkte med Tomas idag när han skulle skjutsa hem Annlouise och farmor. Mamma, Åke, Marika, Martin och Markus kom ner och fikade och Martin blev kvar såklart=) Vi kollade på film och käka godis medans T sov middag sen kom mamma och hämtade han.

Jag bakade negerbollar som självklart blev alldeles utsökta. Jag hade såklart tryckt i mig så mycket godis att dom fortfarande står orörda men men ;P

Teo vaknade tiiiidigt imorse och var jätteledsen, vet inte vad det var med honom. Gick upp vid åtta men inte blev han gladare för det. Stackars måste haft ont nånstans för efter mitt sista tappra försök att muntra upp gossen blev han piggare, alvedon blev min räddning. Idag har han varit mycker gladare än dom senaste dagarna, lekt fint och varit gosig på mamma för ovanlighetens skull.

Nu ska ja bara sitta och vänta på att mitt hår ska torka lite innan jag går in och lägger mig. P ligger och kollar på film och Saga snarkar som en dåre så jag känner mig inte direkt sugen på att sitta uppe när jag kan sova =P

Ha´re bra, hej!

RSS 2.0