Badat barn.

Genom badrumsfönstret ser man månen.
Tilia sitter nöjt å glatt och skrattar åt sin bror.
Hon älskar att bada med Teo, han är inte fullt lika nöjd med kvällens badstund.
Han kan ju inte lattja och härja i badkaret som han vill när lillasyster är med.

Efter ett tag satt Teo och fick syn på månen genom badrumsfönstret.
Efter ett tag fråga han : Vad är det mamma?
Det är månen, svarade jag.
Okej. Ta den hit, jag vill ha den måånee. Den fiiiin mamma, svara lilla T.


Underbara lilla Teo, om jag kunde skulle jag ta ner månen till dig<3 Den skulle nog roa dig en kort stund iaf :)
Teo har varit alldeles underbar hela dagen. Gosat, städat och tackat efter sig.
När jag plockade ur diskmaskinen kom han springandes å sa: Va du är duktig mamma!
Underbara älskade Teo, du och din syster gör mig till den lyckligaste på jorden.

Jag är såååå less.

Snart tål jag inte ens att se dig. Omogna jävla gubbe!
Ta för fan och bete dig och var lite jävla tacksam över att du har tak över huvudet, det är nämnligen inte mitt jävla ansvar så om jag var du skulle jag ta och bete mig illa kvickt för att slippa bli hemlös!!!!!

Gääsp.

Teo vaknade vid sex och ville att jag skulle kittla på hans rygg, armar å ben.
Trött så jag knappt orkade lyfta handen vilket resulterade i att han inte riktigt var nöjd med situationen och ville ner.
Så han drack välling sen gick vi ner å kolla på tv.
Nu sitter han och kollar på fåglarna som äter av fågelmaten vi hängde upp på baksidan igår, ungen är heltokig i fåglar så det håller honom sysselsatt :)
Snart är det dags att tvätta och klä på honom å sen iväg till dagis. Tackolov är det Patrick som lämnar, det ser ruskigt kallt ut och jag är inte sugen på nå annat än att krypa ner i soffan ett litet tag till.

Nee nu blire lite gos med T innan han ska iväg.
Ha´re bra, hej!

Skitdag.

Imorse vaknade jag ganska tidigt.
Gjorde iordning mig å donade lite hemma medans Tilia sov vidare.
Patrick målade det sista i vardagsrummet, duktig duktig :)
Jag å Tilia tog tåget till Bollnäs vid elva och lunchade med Elin <3 Mysigt att träffa henne, låång tid mellan gångerna men det kan vi ju ändra på ganska lätt.
Några dagar sen jag var iväg å träna och jag börjar känna abstinens, rastlös i kropp å knopp.
Men imorgon blir det äntligen av :)

Jag har varit trött, ledsen och rastlös hela eftermiddagen/kvällen.
Teo har haft minst 5 utbrott över enligt mig oförklarliga saker. Vält bord och kastat stolar, han blir fruktansvärt stark när han blir arg. Efter att ha kastat en stol mot Tilia (som tack o lov inte kom hela vägen fram) fick han vara på sitt rum tills han lugnat sig, inte alls roligt.
Även fast han gjort fel blir jag jätteledsen av att höra han vara ledsen.
Jag tror det är minst lika jobbigt för honom för det är sååå mycket känslor och så mycket som händer i hans lilla kropp och i hans lilla huvud just nu att han knappt vet själv hur han ska hanter allt.
Trotsperioden är minsann ingenting att leka med, jag har hoppats i flera månader nu på att det ska gå över men det verkar minsann som om den inte är riktigt redo för att ebba ut ännu.
Jag älskar iaf mitt underbara ljushuvud nått så enormt och jag skulle göra allt för att underlätta lite i alla hans funderingar. Jag kan inte göra annat än att försöka distrahera honom med annat när jag märker att det är påväg att bli "onödiga utbrott" och försöka finnas där för honom jämt jämt jämt!

Tilia växer sååå himla fort, hon försöker nu lära sig krypa för fullt men lyckas ta sig dit hon vill oavsett.
Hon älskar att retas med sin bror och det finns ju inget roligare än att dampa lös rejält på honom så fort hon får chansen. Drar i öron, ögon, armar, kläder ja allt hon får tag i. Bara han är nära är hon nöjd :)
Stora stora flickan <3

Nu har P lagt sig så jag ska ta och göra detsamma. Jag anar att det ligger en extra mellan oss inatt också, det brukar bli så efter bråkiga dagar. Absolut inte mig emot, det bästa som finns är att vakna till Teos röst som hest viskar till mig: Sover du lilla gubben?
Då kan man inte göra annat än att börja dagen med ett leende på läpparna :)

Nu när jag sitter här alldeles ensam i soffan för första gången på jättejätte länge kan jag ändå inte göra annat än att känna mig fruktansvärt ensam. Nog för att jag jämt har nån av barnen hos mig men jag har ingen av mina gamla vänner kvar.
Jag och Anja var jämt med varandra, nu hejar vi om vi möts men inget mer.
Emelie var det enda som fick mig att känna hopp och vi har inte setts på över ett år.
Jag saknar dom, jag saknar att kunna ringa någon och bara veta att den personen finns nära och alltid kan få mig glad igen. Fan...


Tröttmössa.

Bloggen har ännu en gång blivit åsidosatt ett tag, har haft rejäl bloggtorka och ingen som helst lust att blogga.
Dagarna går som vanligt, vissa segare än andra.
Vädret har verkligen varit skit dom senaste dagarna, Teo har så tappert varit ute och lekt tills han varit genomblöt och inte haft någon lust att leka ute längre.

Mikaela kom hit i fredags och är fortfarande kvar. Så roligt och skönt dessutom när hon är här. Hon hjälper väldigt mycket med barnen, plockat, fixar och donar med allt möjligt. Skönt att få lite "avlastning" emellanåt.
Tack så mycket hjärtat <3

Min farmor kom upp i fredags kväll så hon kom hit igår och fikade å lekte med barnen. Hon hade med en tavla till Tilia, jättefin :) Älskade gamla farmor <3 Världens snällaste lilla gumma!
Teo fick sin julklapp, en krokodil som han härjat med sen han fick den. Tänk att nått så litet kan göra honom så glad och hålla han sysselsatt såå länge.

Igår skulle jag och Mikaela gå iväg o sola. Precis påväg ut genom dörren kom jag på att jag kan ju för sjutton inte sola med en oläkt tatuering, smartast! Så då blev det över en timme på gymmet istället. Skönt så skönt!
När vi kom hem möttes vi av Patrick som gick och kånka runt på Tilia. Hon ville minsann inte sova alls stackarn!
Bara grät, gnällde och var allmänt missnöjd med allt. Testa lägga henne flera flera gånger men hon bara grät helt hysteriskt så fort jag la ifrån mig henne.
Det är såå hemskt att se henne så för hon är vanligtvis världens snällaste å gladaste flicka!
Inte alls likt henne å krångla med sovtider eller så.
Inte föräns efter tre nån gång somnade hon, i vagnen nere. Jag hamnade då på soffan. Men hon sov bara två timmar sen började hon krångla igen.
Somna om efter typ en halvtimme och sov sen till strax efter sju.
Runt åtta kom Teo ner så då var det bara att så glatt starta dagen.
Fixade välling till dom, åt frukost och sen kom farmor ner en sväng innan hon skulle åka hemåt igen.
Nu har Tilia somnat igen, hoppas för hennes skull att hon kan sova ett tag nu så hon blir glad och pigg sen.
Teo skulle också sova en sväng men nu leker han däruppe igen så jag antar att han inte kommer vilja somna.
Han somnade inte förän vid två inatt, stackars var jätte trött men kunde inte sova när lillasyster inte riktigt var sig själv.

Mikaela ska vara kvar tills imorgon, då åker hon hem till Bollnäs igen. Man blir ju lite bortskämd när hon är här.
Hon plockar i och ur diskmaskinen utan att man ens märkt själv att den är färdig, städat och sorterar leksaker och leker med barnen.
Stackarn är väl helt slut efter en helg här, knappt ingen sömn och fullt upp hela dagarna. Det är hon inte direkt van vid ;)

Känner att även jag skulle behöva sova en sväng men det får vänta tills ikväll antar jag. Massa, massa tvätt som ska vikas och det behövs städas också.
Stackars Tilia som i vanligt fall sover minst 13 timmar varje natt sov inte ens 5 timmar så jag antar att hon kommer sova största delen av dagen. Skönt för henne isf.

Nu låter det oroväckande illa från övervåningen så det är lika bra att försöka styra upp det innan jag sätter igång med tvätten.

Ha´re bra, hej!

Loveli <3

Läste en artikel på aftonbladet.se som jag tyckte mycket om. Här hittar ni den http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5911139.ab
Jag som varit en "gammal tant" hela livet tycker ju att det är jättebra att det inte bara är jag tycker om att hålla på med "mormorssysslor".
Då kanske det en dag slutar med alla man sitter med nån annan än just sin mormor å dricker kaffe och pratar mönster, stickor, och garntyper ;P
Jag är faen en riktig kärring.

Hela helgen framför oss...

Helgerna blir bara längre och längre tycker jag.
Teo har ju såå mycket bus för sig så man behöver verkligen avlastningen man får från dagistimmarna.
Veckorna går jättejätte fort men just helgerna känns som en evighet. Usch det känns hemskt att säga så men det är sant. Idag har han varit supermysig hela dagen, lite sur när han kom hem över att han hade bråkat med Oscar och Philip på dagis bara men det gick över :)

Lillsnorpan har sovit och sovit hela dagen nästan. För vaknade hon vid åtta, somna om vid nio och sov till elva. Somna ett o sov till fyra. Somna sex och sov till åtta. Somna tio och sover antagligen till nio-tio imorgon bitti.
Hon är inte hängig eller så men bara väldigt väldigt trött och gnällig hela tiden. Varken feber eller förkyld.
Kanske är tänderna som spökar, men Teo var ju tvärtom. Han vägrade sova när tänderna kom.

Nu sover iaf hela huset och jag ska passa på jag också :)
Ha´re bra, hej!

Nämen åååh!

Riktigt tråkigt vädet. Pyllsade på Teo kläder så han fick åtminstone leka på baksidan tills han var helt genomblöt och ville in. Känner mig inte riktigt motiverad till nånting för tillfället.

Tror det är tänder på väg, måste nästan vara det. Tilia dregglar, grinar, gnäller och sover mer än vanligt.
Hon bajsar flera flera gånger om dagen vilket inte är likt henne.
Vill inte peta i henne alvedon utifall det liksom inte är tänder, ingen feber eller så.
Aja det kommer ju märkas inom kort om det är tänderna som spökar.


Idag har vi gjort nästintill ingenting. Lite hemmamys bara. mikaela har sovit här hela helgen så vi har bakat, umgåts och ätit som vanligt ;)
Skönt att få umgås lite ensamma emellanåt, barnen sov ju hela kvällarna så då fick vi ju lite tid till sånt vi brukar göra jämt förr. Flumma, baka och slöa ;)

Teo håller för tillfället på att riva HELA lägenheten och Tilia sover.
Lite lugnt och skönt är det iaf för Teo har lekt själv oavbrutet i över en timme, det hör inte till vardagen kan jag informera er om.

Aja nu ska ja läsa lite om dessa hemskheter som försigår i Söderhamn, dårar!

Ha´re bra, hej!

Buhu :(

Oooh det gör sååå ont i hela hjärtat på mig!
Tilia har fått en stor blåsa på fingret och jag antar att det spänner och bränner för lillan är otröstlig.

Tidigare när jag la Teo så lekte mikaela nere med henne medans patrick möblerade om (IGEN!).
Han hade då ställt en lampa på golvet i hallen som hennes lååånga arm självklart lyckades nå och lilla lilla fingret blev brännt.
Tilia gallskrek men Mikaela hann inte reagera på att hon nuddade lampan så hon tog upp tröstade och trodde Tilia bara blev sur över att lampan försvann.
Varken hon eller Patrick insåg att hon brände sig för hon lugnade ner sig och man såg ju inget.
Nu ikväll har det blivit en STOR stenhård vätskefylld blåsa.
Min stackars lilla blev alldeles galen efter att hon vaknat, ingenting som dög.
Nu går Patrick runt med henne och då är hon lugn iaf, men hua va ledsen jag blir :(
Nu måste jag pussa, krama och trösta lillan.

Ha´re bra, hej!

Jomenvisstöh!

Tilia sover så sött. Lillan är lite varm och snorig. Tror det är tänderna som spökar också.
Hon dreglar mer än vanligt och vanligtvis dreglar hon JÄTTEmycket!
Teo är på dagis men snart ska han hämtas också.

Nu har dom tagit ut varmvattenberedaren och alla rör och element är färdiga. Nu ska det bara brandisoleras till grannarna, isolera rören, bygga in dom, spacklas, slipas och målas.
Så på det stora hela kanske kanske lägenheten är färdig till nästa sommar om vi har tur med tanke på att det som skulla ta MAX 5 dagar tagit närmare en månad.
Jag vill flytta ifrån den här snusklägenheten! Det är inte alls roligt att bo på en jädra arbetsplats för massa svettiga gubbar flera månader i sträck.

Nee! nu ska Teo hämtas.
Ha´re bra, hej!

RSS 2.0