Nyårsafton-08.

Åh jag är så fruktansvärt trött på människor som ska sitta med käften öppen hela dagarna utan att kunna säga vad dom tycker och tänker. Är det verkligen så svårt att föra talan för sin egen åsikt?!

Dagen har varit som dom senaste, Teo är jätteledsen hela tiden och förkyld. Gnäller, bråkar och trotsar in i det sista.
Antar att det är lika jobbigt för honom som det är för alla som får lyssna på honom. Min lilla älskling, känner knappt igen honom när han blir såhär. Förhoppningsvis är det bara nån tidig trotsålder blandat med hans förkylning som gör att horn växer ur pannan på honom.

Patrick har haft feber hela natten, legat och skakat och yrat hela natten. Vid fyra gick jag upp och hämtade två ipren till honom. När febern försvann började människan svettas så mycket att jag trodde han spillt vatten i sängen. Charmig kille.

Jag är på världens sämsta humör men förhoppningsvis vänder det bara jag får fingrarna ur röven och gör lite nytta här hemma. Igår städades det för fulla muggar så det är relativt rent och städat iaf. Får städa imorgon igen om jag känner min son rätt.

Det går iaf fin fint med hunden, hon är så lugn och snäll så det är nästintill omöjligt att hitta nånting att klaga på. Igår hoppade hon upp i sängen på ggr men det  gör hon nog inte om igen,

Nu ska ja och T baka lite.
Ha´re bra, hej!

Kyla.

Sjukt kallt ute, men solen skiner så fint så vi har varit ute så hundarna fick springa av sig lite på morgonen.
Hittade bollen saga grävde ner igår, den här hunden fattar inte att man ska leka med bollarna. Så fort hon får tag på dom lägger hon sig på dom eller gräver ner dom. Tråkmåns!

Nu har jag precis lagt sur-T så han ska få sova lite, förhoppninsvis är han gladare när han vaknar.
Han gick här och skrek, var arg och kastade grejer på mig hela tiden. Han har fortfarande lite feber och är förkyld så han blir inne idag igen. Tråkigt att bara sitta inne men det är ännu tråkigare att inte sova på nätterna!

Hua sitter och går igenom räkningar så nu kommer jag antagligen vara på dåligt humör hela dagen =P
Måste pallra mig ner till banken och fixa papper till internetbanken också, får absolut inte glömma det idag!
Får se när Annlouise kommer ner från Tomas och Annika, orkar inte gå själv ;)

Sen ska vi skruva upp lite hyllor och göra fint här. Städa är också ett måste!!
Aja lika bra att sluta svamla och sätta fart innan hela dagen har gått.
Ha´re bra, hej!

Jul-08.

Trodde det knappt skulle bli någon jul när folk blev sjuka, krångel med bilar och annat som får hända när som helst under året men inte julen! Tillslut kom iaf alla hit som planerat efter mycket om och men. Hade en alldeles underbar jul med alla mina nära men saknade självklart min älskade Martin =( Får träffa han till veckan som tur är =)

Massa mat, prat och klappar, synd bara att det har varit lite påfrestande men den kåta lilla Nino som inte låter lilla damen vara ifred. Min far frågade helt oväntat om jag och Patrick kan ta hans hund för han misstänker att han är allergisk, vilket jag har svårt att tro att han skulle blivit men i vilket fall som helst så har vi henne kvar hos oss nu och hon är alldeles underbar. Sover iofs för det mesta men är riktigt charmig ändå.
Vi får väl se hur det funkar, bor ju ganska litet och så men förhoppningsvis får vi trean i mars. Kan alltid hoppas.
Hon är ju inte direkt en svår hund att ha förutom att hon är lite trög.

Dagarna har gått väldans fort och helt plöstligt ska alla åka hem. Pappa och Joni åkte redan på juldagen, tråkskallar!
Annlouise och farmor inbillar sig att dom ska åka imorgon. Det funkar inte så bra med Nino, eller jo det funkar men det är lite jobbigt för han har ingen direkt balans i sina kåthormoner eller vad det nu är för fel.
Jag hoppas att jag kommer på nån supersmart lösning på detta problem ikväll så jag inte blir av med mina raringar imorgon!

Idag var vi på knöttas och släppte båda hundarna så dom skulle få leka av sig och så nino kanske skulle vara lugn sen inne. Mycket riktigt lekte dom av sig, Saga jagade snön vi kastade och Nino jagade hennes ben och juckade sönder dom typ =P Stackars lilla nino gjorde sig illa på snön och började blöda på tre tassar men det var inte så allvarligt. Lite vass snö kan tydligen ställa till det på en liten vovve.

Teo har iaf fått fina julklappar och den bästa blev självklart hunden skulle ja tro=P Ungen älskar hundar så han är verkligen sysselsatt nu när det är två här. Han har fullt upp att komma bärandes på vattenskålar och torka hundslem som är lite överallt.

Nu ska ja pallra mig ur soffan och hämta ostbollar eftersom Loijsan envisades med sina jävla krokar. Sen ska ja ut med vovve innan vi sover också. Eller om Patrick skulle gå, det märks.
Ha´re bra, hej!

Men åh.

Natten har varit HEMSK! Jag har hostat, hostat och hostat. Väckte Teo ett par ggr innan jag gick ut å la mig på soffan inatt. Sov skitdåligt hela natten, min soffa är inte direkt gjord för att sova i kan jag lova! Vid femtiden vakna ja av att Teo stod i sovrummet och grina men han gick och la sig igen och somnade om. Vaknade igen vid halvåtta av att Patrick vattnade julgranen. Somna om ganska direkt och vaknade sen efter 30 minuter när Teo grinade efter välling och Patrick skulle gå iväg till bussen. Sen dess har det varit full fart. Teo har minst sagt planerat ut en väl fungerande strategi för lyckas göra allt han inte får göra så snabbt och effektivt som möjligt. Ett utdrag av morgonens påhitt är: Youghurt på hela golvlampan, två leksaker i toalettstolen, en blomma i golvet, två förstörda julgranskulor, vatten i halva soffan, blomjord i mina blockljus, routern kastad i golvet och en hel del mer. Jag var minst sagt less när ungen till slut somnade för några minuter sen.
Till råga på allt ringde mamma och berätta att pappa är jättesjuk och inte kommer imorgon. Mamma ska åka ner och hämta Marika idag men då har inte Reidar åkt hem så jag vet inte om farmor åker med upp. Annars är hela julen förstörd för alla dom får inte plats i Tomas lilla "bil". Jag hoppas verkligen att det löser sig så dom kommer iaf, annars blir jag fan tokig!
Jag har inte lagt ner massa energi på att ta hem en julgran, jävla massa julmat och gjort ett pepparkakshus för att sitta själv hela julen!
Ne nu ska ja njuta av tystnaden en sväng i väntan på min älskade Martin.
Ha´re bra, hej!

Utmanad av loijs.

Du & din partner
Vad heter ni? Madde och Patrick.
Hur träffades ni? Vi träffades första gången när vi var riktigt små men började umgås igen för typ 5 år sen.
Hur länge har ni varit tillsammans? Oj, det har ju varit lite strul emellanåt men det är ca 3½  år sen vi blev tillsammans.
Är ni förlovade? Ja.
Bor ni ihop? Nej men snart så.
Har ni barn? Ja, T och lilla bus i magen.
Har båda körkort? Nej men båda har busskort :P
Isåfall, vem kör bäst? Han kör bättre än mig.
Kommer du ihåg er första kyss? Jaa =)
Vem sa "Jag älskar dig" först? Patrick. Jag blev förstörd.
Vem är äldst? Patrick.
Vilka stjärntecken är ni? Kräfta och Lejon.
Vem fyller först på året? Jag =)
Vem är längst? Patrick.
Vem sjunger bäst? Jaag :P
Håller ni i handen på stan? Nej vet du vad.
Var nån av er oskuld när ni träffades? Nej.
Kände ni varann innan ni blev ihop? Ja vi har känt varandra länge.
Vad har ni gemensamt? Det mesta.
Blev du kär i första ögonkastet? Haha nej absolut inte!
Har ni någon speciell låt? Hah ja några st.
Har ni några "fri kort"? Nej det tror jag inte, vet inte vad som menas med det.
Har ni stora framtidsplaner? Ja det skulle jag nog påstå.
Har ni gråtit i varandras armar? Ja =(
Har ni varit utomlands tillammans? Nej, vi får ta det när bebisarna blivit större.
Vilket är ert bästa minne? När T föddes.
Vem lagar bäst mat? Jag såklart.
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Sitter vid varsin data och fular oss.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Njae kanske inte alltid men nästan.
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Nej inte när vi blev tillsammans. Nån mil.
Blir du lätt svartsjuk? Nej men han blir det.
Brukar ni bråka? Nej nästan aldrig bråk men en hel del gnäll.
Ringer eller SMS:ar ni mest? Både och.
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Ja du, underarmarna kanske?
Vad använder ni för preventivmedel? Inget för tillfället.
Pratar någon av er i sömnen? Ja nån gång ibland gör han det. Tror inte ja gör det.


Jag utmanar varenda stackare som läser detta.

Lite bilder från den sista tiden.

Drömmar
Jag bakade drömmar efter farmors recept och dom blev självklart kanon =)

Teo och Saga.
Teo fann sitt livs kärlek. Som tur är att dom återförenas till jul.

Lipar.
Teo sitter och är kaxig hemma hos sin morfar.

Nybäddad säng.
Helt ionödan bäddade jag sängen. Två minuter senare var täcken, kuddar
och T i en stor hög på golvet.


Underbara sömn.

Jag skulle kunna döda för att få ligga kvar med mina bejbs i sängen nån timme till.

Vad är detta nu då?!

Kl 7 ringde klockan. Kändes som om jag precis lagt ner huvudet på kudden, sov på tok för några timmar inatt. Teo drack välling medans jag plockade fram kläder. Klädde på oss sen var klockan helt plötsligt 7.40 så det var bara att traska iväg till dagis. Gick jättebra att lämna Teo idag, precis som igår. Visserligen grinar han lite men efter typ 30 sekunder springer han iväg och börjar leka. Skönt dom dagar allt flyter på bra med att lämna å hämta. Gick till Magnus å Nina för att vänta tills konsum öppnade. Satt där till nio sen ner på konsum. Påväg hem från konsum började jag må lite smått illa men tänkte att det säkerligen bara var för att jag drack två koppar te hos Magnus. Kom innanför dörren och började må riktigt riktigt illa, svettades som en tok och kände mig alldeles yr. Men det går inte att kräkas eller nått, mår bara allmänt dåligt. Nu ligger jag helt utslagen på soffan med datan i knät och orkar inte resa mig och slå på tvn som min underbara son envisas med att slå av där framme. Tack T! 
Nu ringde Tomas precis och sa att han inte kan skjutsa oss och handla julmat på fredag som vi hade bestämt för att han inte är kapabel till att besikta sin egen bil. Att det jämt ska bli krångel när den människan är iblandad kan jag inte förstå.
Aja antingen får vi ta med oss T på lördag eller fixa någon annan som kan på fredag.
Ne nu blire frukost, ett bad och jievla massa plugg.
Ha´re bra, hej!

Hej å hå.

Ja dom senaste dagarna har det varit rejält med turbulens i våran annars ganska rutinmässiga vardag.
I onsdags ringde pappa å sa att han skulle ner till Katrineholm och köpa en hund, han har letat länge och kollat på många så han hoppades att denna byracka skulle passa herrn. Han tyckte det var tråkigt att sitta och åka själv så han frågade om jag ville åka med. Jo det kan man ju ställa upp på. Han kom upp på onsdag kväll så sov han här en natt sen vid sju på torsdagsmorgonen bar det iväg. Patrick har ju sitt jippo på heden så han åkte inte med men Teo följde med. Vi åkte ner och pappa föll direkt för denna vackra skapelse. En stor sankt bernards tik på 18 månader. Jättefin och lugn. Men innan vi kom dit åkte vi vilse 4-5 ggr. Aja sen for vi glatt därifrån mot fagersta. Mitt inne i skogen så fick vi inte helt oväntat slut på bensinen för att min vise far envisades med att det skulle räcka och att vi kunde tanka på hemvägen. Aja mitt ute i ingenmansland utan nån mobil med pengar satt vi. Fick inte ens signal på gpsen så vi visste inte vilket håll det var närmast till civilisationen, vi hade inte sett ett hus sen vi åkte från hundkenneln. Hon åkte samtidigt som oss och var inte ens hemma. Efter en dryg timme åkte det förbi en man som stannade men hade inte tid att hjälpa, varför stannar man då?! Fick tag på mamma så dom skickade folk från Flen som skulle komma med bensin. Problemet var att ingen av oss hade en blekaste aning om vart vi var så det var inte lätt att förklara vart denna människa skulle åka. Tre bilar stannade på tre timmar, ingen av dom verkade veta vart vi var eller hur man kom dit eller därifrån. Utan vagn till T gick det inge vidare att börja gå heller. Det blev mörkt och jävligt kallt men sen efter ca fyra timmar lyckades Åkes kusin från Flen äntligen hitta oss. Denna underbara människa hade kört omkring på varenda liten skogsväg inom en 4 mils radie ungefär, och det kommer jag vara evigt tacksam för i hela mitt liv. Jimmy och Pappa åkte iväg och fyllde tanken med bensin, 20 minuter senare var dom tillbaka. Sen blev det raka spåret till närmaste bensinstation sen hem till Fagersta. Teo var helt underbar under denna hemska färd. Varken grina eller gnällde en enda gång, jag är fortfarande chockad över hans exemplariska beteende denna avskyvärda afton! Vi var i fagersta runt halv åtta på kvällen. In till farmor och drack kaffe och åt kakor. T drack välling men ville inte ha nå annat. Antar att han suttit still så länge att han hellre sprang runt och rörde sig när han fick chansen. Sov hos pappa två nätter sen åkte jag med Mattias hem till Kilafors igen. Marika kom ner på fredagseftermiddagen, hon ska praktisera hos pappa nästa vecka. Farmor fick spendera två dagar med T, det verkade verkligen uppskattas. Min älskade farmor, det finns ingen bättre än henne. Skämde bort T med massa kakor och andra sötsaker, det uppskattades av T såklart. Dom lekte och busade och det märktes att dom trivdes i varandras sällskap direkt fast dom inte träffas så ofta. T skrattade åt farmor mest hela tiden och gogumman till farmor skrattade så glatt åt Teos alla upptåg och påhitt. Jag passade på att ta några långpromenader med hunden och lämnade T hos farmor, skönt att bara få röra på sig utan en barnvagn framför. Farmor och T var med ute ena dagen också, farmor skjutsade T i vagnen och informerade alla nyfikna grannar om att det var hennes barnbarnsbarn och inte hennes =)
Saknade henne så himla mycket redan fast vi åkte igår, min bittra gamla tant<3 När man har en lite annorlunda pappa är det tur att man har en alldeles underbar farmor.
Idag har vi varit hos mamma en sväng och lekt med Martin, kanske  får träffa han imorgon när T är på dagis. Jag kan inte lägga så mycket tid på honom när T är med för han blir tokig bara jag pratar med Martin. Lite svartsjuk skulle ja tro, men bara mot Martin och Patrick. Ingen annan, det är konstigt.
Ne nu ska ja duscha innan klockan blir för mycket. Saknade Annlouise väldigt mycket när jag var hos farmor, det är alltid roligare när vi är där allihopa. Aja tids nog kanske vi kommer spendera mer till tillsammans också, vem vet?
Ne just ja duschen var det.
Ha´re bra, hej!

v.24 (23+0)


v. 24. (23+0)

Jag kom på att jag inte har nå bilder på magen nu, det här är första. Jag har inte ens hunnit tänka tanken men idag tog jag mig i kragen och knäppte en bild.

NEJ!

Om det fanns en veckodag som hette kaos skulle det vara denna dag.
Var iväg till Emma på ljusparty igår, nu har jag börjat fatta meningen med det där. Jag fattar några år efter alla andra men det var trevligt och mycket fina grejer. Det var snorkallt och jag dog nästan på vägen hem sen. Väl hemma sov T så sött, trodde jag. Han vaknade strax efter att jag slagit ner röven i soffan. Skrek ett tag sen somnade han om igen, jag satt i chock ett tag innan jag började plocka lite här hemma. Kollade på prison break sen låg jag och vred mig i sängen i några timmar innan jag somnade. Vid tre vaknade T och skulle komma och sova bredvid oss. Han låg och sparkade, kastade huvudet mellan mig å P och snodde kudden av mig hela tiden. Jag sov några minuter åt gången medans T levde rövare i sin djupa sömn.
Imorse ringde klockan kvart över sju och jag började det eviga tjatet för att få Patrick att vakna. Jag gjorde välling som T drack medans jag plockade fram kläder till honom och klädde på mig. Sen klädde Patrick på T och jag skulle försöka få på honom ytterkläderna. Det var det värsta jag har varit med om på länge. Han slogs, kastade sig med huvudet före ner i golvet, slet av sig sockorna och vantarna ett flertal ggr, skrek som en gris och tillslut petade han mig i ögat och började skratta.Såna gånger blir man så arg men ändå kunde jag inte låta bli att skratta. Jag var iaf helt slut innan jag ens hunnit utanför dörren och väl ute blev det inte bättre. Kallt, snöigt och Teo drog av sig mössan hela tiden. Kom lite sent till dagis och väl där var det surtanten som tog emot Teo så han skrek som en galning och jag blev jätteledsen.Jag var tvungen att lämna min älskling skrikandes och påbörja min vandrig hemåt igen. Det är jättehalt ute och jag gick och spände mig hela tiden för jag har varit livrädd att halka efter dom psykodrömmar jag haft. Utanför Ica blev mina hopp om en lyckad hemfärd bortblåst. En isfläck med lite söt pudersnö på bidrog till att hela min sida nu spänner och ena mitt ben troligvis kommer behöva amputeras. Såfort man halkar så kollar man direkt om det är någon som sett en sen efter några sekunder när man inser att man faktiskt halkade känner man smärtan smyga sig fram på ett flertal ställen på kroppen. Jag kom hem och var helt slut, somna på soffan av ren rädsla skulle jag kunna tro. Jag å min älskade storebror har diskuterat denna hemska halka och mina psykodrömmar ett flertal ggr och nu måste jag ringa till honom och informera att det nästan blev som vi befarade. Som tur inte lika illa! Nu ska ja äntligen försöka få i mig lite frukost om jag kommer upp ur soffan. Annars kryper jag för jag är skithungrig. Oj jag såg nu att det får bli lunch, klockan går för fort idag.
Ha´re bra, hej!

Jomen visst.

Idag har T varit hemma från dagis. Det har varit mysigt att ha en dag ensam med honom. Han sov middag å då somnade jag till på soffan. Helt sjukt, jag brukar aldrig kunna somna på dagarna fast jag antar att det var för att det faktiskt inte fanns nå att göra. Ingen disk, inget att städa och ingen tvätt. Iofs hann jag bara ligga i typ 20 minuter varav 10 av dom sov jag men det var skönt ändå. Jag förstår mig inte på människor som klarar av att sova hela dagarna. Så jävla tråkigt, snacka om att slösa bort hela livet med att göra något man varken behöver eller har nytta av. Klart att man behöver sova men absolut inte så mycket som dom flesta jag känner sover. Aja i vilket fall så verkar det som om min lilla prins skulle behöva sova igen för nu ligger han med snutten och nappen på golvet och stirrar rätt upp i taket. Snart kommer nog Patrick hem, då ska vi göra iordning lite lasagnette (Stavning?) Men jag kom på att jag måste springa till Ica och köpa ost för den tog slut imorse när vi tjocka i oss frukost.
Mina hormoner har börjat visa sina rätta sidor dom senaste dagarna. Lättirriterad, elak och mer bitter än vanligt. Men dessa sura tider har verkligen fått mig att tröttna på en hel del. T.ex. människor som är väldigt speciella. Varför ska man fortsätta ha överseende med att dom just inte är helt hundra i huvudet när dom tror att dom kan bete sig hur dom vill just för att folk vet att det inte står rätt till? Om man aldrig någonsin behöver ta konsekvenserna av sina handlingar eller kan stå för det man säger eller gör, vad är då meningen med livet? Om du aldrig skäms riktigt mycket om du gör eller säger något dumt, hur kan man då känna sig riktigt stolt över något man gjort riktigt bra? Nej det är mycket jag inte förstår mig på, och dom människorna är inget jag tänker lägga energi på att förstå mig på heller. Jag hoppas bara att för dom andra personerna i deras omgivning skull att dessa människor granskar sig själva, deras värderingar, vänner och annat som påverkar inte bara dom utan hela deras familj.
Nu kom min bejb hem så jag ska vara social.
Ha´re bra, hej!

Julskyltning...?

In my ass! Helt värdelöst. Massa förvirrade kilafors-bor som yrar omkring nere vid stationshuset kallar då rakt inte jag julskyltningen. Men vi får inte glömma att man faktiskt kunde köpa sig en kokt med bröd utanför apoteket. Hahaha! Snälla nån, det är ju pinsamt att bo här. Nån stackare hade iaf fått på sig tomtedräkt och gick omkring och kollade konstigt på alla barn. Nej nu är Teo på köksbordet och äter upp sina kritor så jag måste ta honom.
Ha´re bra, hej!

Åh hej å hå!

Teo härjar runt här som en dåre, leksaker överallt, skor i soffan, juice på halva golvet. Jag orkar helt enkelt varken tjata eller städa efter honom. Det får helt enkelt vänta tills jag inte klarar av att se eländet längre.

Igår gick jag å Teo upp till mamma en sväng. Tomas, Annika, Adam och Elias gick också med. Marika kom å mötte oss med lilla hunden, så himla rolig den där. Som en liten boll =)
Fikade och pratade lite skit sen gick Marika iväg och åkte pulka med Teo. När dom kom tillbaka gick vi hem. Jag blir fan tokig på min vagn, så himla tung att köra i snön. Patrick mötte oss när vi gick hem. Teo somna ju självklart och sov till efter sex så han somna inte förän vid nio igår. Men han var så snäll och go hela kvällen så det var ju inga problem så.
Idag blir en sväng ner å kika på julskyltningen sen kommer mamma, Åke och Markus hit å fikar. Synd att inte min Martin är med, han har varit hos Erik i helgen och kommer hem ikväll. Får gosa på honom imorgon hoppas jag.
Teo har blivit så stor, nu har jag verkligen insett hur stor han blivit. Förstår det mesta man säger till honom och härmar allt man säger.
Den senaste veckan har han lärt sig några nya ord, så duktig. Bil, klocka och mössa. Visserligen lite otydligt emellanåt men han är så duktig.
Nu springer han omkring med min mössa och tror han är snygg, han ser ut som en liten tomtenisse.

För några dagar sen låg jag på soffan och hade handen på magen. Teo kom och skulle känna och självklart ska han försöka öppna naveln för att titta på bebisen. När han efter ett tag förstod att det inte går sprang han och hämtade en blöja, nappen och sin snutte och skulle trycka in i magen. Så himla smart fast ändå är det svårt att förstå det där.
Nu dom senaste dagarna har han börjat dragit upp tröjan på sig själv och klappar på magen och säger Be-Bi. När han sen drar ner tröjan igen skriker han BORTA. Min lilla gounge!

Ne nu blire att kasta i han lite lättare lunch så han kan sova innan vi ska ner på byn en sväng.
Ha´re bra, hej.

Käre gode Gud...

Jag ber om visdom till att förstå min karl, kärlek till att förlåta honom och tålamod för hans skiftande humör.
För du vet Gud att om jag ber om styrka kommer jag att slå ihjäl honom!!
Amen.

Mess.

Idag gick dagen fortare än jag hade hoppats på. Jag hade planerat att jag skulle lämna T, städa, duscha, plugga och hämta T. Så blev det inte. Mötte Nina påväg till dagiset och där hade jag glömt mina vantar. Cykla dit när jag hade lämnat T och blev kvar. Pratade massa skit i flera flera timmar. När jag väl tog mig i kragen och skulle gå hem sprang jag på Madde precis utanför Magnus och Nina. Gick med henne förbi Hällagården. Hann lagomt hem och kolla posten sen var det bara att vandra iväg och hämta T. Oduschad, ostädat hemma och inte ett dugg smartare. Aja tur att jag fick lite tid över ikväll till pluggandet. Marika var hit en sväng och lekte med T och åt med oss. Patrick var iväg på Ica 2-3 ggr för han jämt glömmer köpa det han går iväg för att köpa, inte konstigt att den människan aldrig går upp i vikt så som jag kör med honom ;) Det är iaf skönt att han börjat på den där kursen så han gör nånting om dagarna. Han är gladare och vi småtjafsar nästintill ingenting, och det är ju alltid bra =) Teo var jätteduktig när jag lämnade han på dagis imorse förresten. Nu efter att han varit sjuk så länge har han varit jätteledsen när vi lämnat men idag och igår har det gått mycket bättre. Han ska ha hejdå-puss sen vinkar han och bara springer iväg. Så himla skönt att slippa lämna mitt troll gråtandes, det finns inget värre. Då vill man bara ta med han hem igen och aldrig någonsin lämna dit honom igen. Förövrigt så har våran otursdrabbade avkomma klarat sig från diverse sjukdomar nu ett tag. Hoppas det håller i sig tills efter jul iaf, det vore fan helt underbart! Det är riktigt läskigt hur kaxig Teo är, även fast han är liten och inte kan säga nånting säger hans kroppsspråk så himla mycket och alla andra läten han gör som får vem som helst att känna sig som en idiot. Jag har en svag känsla av att T kommer få ett himla humör och bli riktigt envis, ja värre än han redan har då. Hur som helst är han helt underbar även fast han har lite speciella personligheter =) 16 månader idag, det är helt sjukt hur fort tiden har gått. Han har blivit stora killen mot min vilja, jag som svor att han alltid skulle vara min lilla baby. Det känns tungt att inse att han inte är min lilla baby längre, han har blivit ett barn och det hände medans vi sprang mellan tvättstugan och Ica skulle ja kunna tro. Skrämmande tanke att Teo en dag kommer tappa sin första tand, lära sig cykla utan stödhjul, gå första dagen i skolan, få tjejbacillskräck, basröst, skägg och bli kär. Shit, det var inte länge sen jag och Patrick var i den åldern och snart har vi barn som utvecklas i samma takt. Jag är säker på att jag om 15 år fortfarande kommer sitta och tänka att tiden gått så fort, att T fortfarande är min lilla bebis och att det känns som nyss jag födde honom. Underbar och älskad nu och förevigt i vilket fall!!

Skitigt väder har det varit idag, snöat och härjat hela dagen. Slaskigt ute, helt omöjligt att ta sig fram med vagnen eller cykeln. Jättetungt i det hemska snöslasket. Hoppas det blir ordentligt med snö eller att det här försvinner.
Ne nu ska ja ta en kopp te och gosa med min P i soffan och kika på prison break.
Sen ska vi minsann lägga oss, inatt låg jag vaken till efter tre. Kunde inte somna! Aja nu blire andra bullar.
Ha´re bra, hej!

GAH!

Jag har såååå tråkigt. Det finns för guds skull inget att göra. Har lämnat T på dagis, ätit frukost med Magnus å Nina, varit till mormor och morfar, pluggat, plockat och surfat runt. Jaha men nu då?! Jag kommer bryta ihop av att ha dessa förbannade hemmastudier, det är tråkigt! Mattias ringde för en timme sen och sa att han skulle komma ner. Ja det var som sagt en timme sen han ringde och än har jag inte sett skymten av honom. Hah bara för det så kom han nu. Då tar jag väl å åker upp till bollnäs en sväng och köper blöjor.
Ha´re bra, hej!

RSS 2.0