Händelserik dag.

Vaknade imorse och det var helt vitt ute =) Skooj, Teo blev helt tyst när han kollade ut genom fönstret. Helt facinerad av vad som hade hänt bara över natten =) Sötfisen.
Vi var ner till hälsocentralen med T tidigare och det är svinkoppor han har fått. Så nu är det bara vara noga med hygienen och smörja och göra rent så ofta som möjligt. Hoppas det går bort fort och inte är nå envisa jävla bakterier som flyttat in hos honom.
Sen efter det var vi upp på UL. Mattias skjutsade som tur vad =) Tackar tackar. Han var med på UL eftersom han aldrig sett det förr, han var helt imponerad =)
Åååh idag fick vi reda på vad det är för en liten krabat i magen =) Även fast hon sa var det var trodde Patrick att det skulle bli det motsatta. Typiskt honom ;) Det var iaf roligt och jättespännande att se =)

Ne nu ska ja baka lite bullar medans T och P kollar på film.
Ha´re bra, hej!

För ovanlighetens skull.

Imorse fick jag lite väl lång sovmorgon av P. Det slutade med att Madde stod i hallen, Rickars satt ute i bilen och vänta medans jag stod nyvaken i vardagsrummet i bara trosor och tröja. Jag gjorde mig iordning (om man nu kan kalla det för ordning) och sen åkte vi. Datalektionen med Rommy Task var lika givande som vanligt, kommer fan sakna dom lektionerna. Vi har jämt så roligt och lär oss nya nyttiga saker varje gång. Idag var det bara fem som kom men det var lika roligt ändå =) Tommy blev imponerad av Maddes fingerfärdighet mellan alla möjliga olika menyer i Excel och allt annat hon fippla med =) Sötunge!
Hann knappt innanför dörren innan Patrick skulle upp till Bollnäs på möte, idag igen! Hoppas det går vägen nu så vi får någon ordning på tillvaron. Håller verkligen tummarna för älsk.

Teos märkliga köttsår har bara blivit värre och värre så imorgon ska vi ner till läkaren 10.35. Sen måste vi hinna med tåget som går 10.55 nånting upp till Bollnäs och sen gå ut till Gärdet och göra UL. En sån dag skulle det ju inte sitta helt fel med bil och körkort eller åtminstonde nån människa med barmhärtighet som vill skjutsa. Aja det löser sig nog.

Teo höll på att leka med hinken tidigare och lyckades självklart ramla på nå sätt så han fick ett jack under näsan som blödde sen kom det massa näsblod ett bra tag efter. Stackars såg helt mörbultad ut. Han är verkligen helt galen min lilla fighter =)

Nu kom jag nyss hem från Magnus och Nina. Var dit och drack lite te och pratade massa som vanligt. Skönt att bara umgås emellanåt. Fick lite kläder till T också, stl 104 eller nått iofs men det växer han i på ett nafs =P
När jag var där fick jag det väntade samtalen från Annlouise. "Jag kan inte komma för Joni jobbar, hunden blir ensam, bilen har inga vinterdäck osv". Det kanske inte var direkt oväntat men jag blir ändå ledsen. Jag hade jämt tänkt att hon skulle bli lika stor del av Teos liv som hon är av mitt men det verkar bli kämpigt om jag ska få det att bli så. Det är ju inte så att jag tänker fortsätta tjata och halvt tvinga fram det men det kanske kommer  en tid då det blir aktuellt också, vem vet.
Det är bara så jävla tråkigt när det vissa gånger inte blir som man hela tiden trott men jag antar att det måste bli så emellanåt för att man ska se det bra man har och uppskatta det.

Elias och Annika kom ner och fikade tidigare. Teo är så söt med Elias, ska låna hans napp och ge han leksaker hela tiden. T har sett hur alla andra busar med Elias så då ska han göra likadant och halvskriker BUU åt han hela tiden. Sötknoddarna =) Dem kommer nog ha mycket skoj tillsammans då det inte är sååå många månader emellan.

Ne nu ska ja ta en kopp te och en smörgås och kolla på en film i min ensamhet. Patrick hjälper Tomas med datan och om jag känner dom rätt kommer det ta toklång tid då dom koncentrerar sig på allt förutom datan. Dom är roliga dom där, snacka om att dom tar fram dom värsta och drygaste sidorna hos varandra. Men ack så roligt dem har =)

Nee te var det jaa.
Ha´re bra, hej!



En bild på stackars sönderslagna T.
Teo har bråkat lite med hinken.


Somna om?

Det existerar inte i Teos värld. Om han en gång vaknat då är han vaken. Jag längtar tills han blir tonåring och sover hela dagarna. Guuud vad jag ska sova. Det värsta är att då är man ändå uppe sju och tjatar att dom ska upp.  Ja det finns då alltid nånting att gnälla över. Nu har jag precis lagt T igen. Patrick ska med bussen till Bollnäs om en timme, ska till AF. Jag ska springa upp till mormor å morfar och göra en grundlig rengöring av barnvagnen.
Ha´re bra, hej!

Mhmm... Du tänker så.

Teo vaknade strax innan sex, underbart. Han låg och prata medans jag helt frustrerat försökte somna igen. Det gick inte.
Upp och gjorde välling sen låg i kvar i sängen ett tag till. Sen ville T upp, men jag låg kvar. Han satt nedanför sängen och lekte så det var riktigt skönt. Sen gick P upp med honom och jag somnade igen. Jag sov ändå till NIO! När jag vaknade fick jag en chock. Teo har suttit och lekt helt lugnt och fint medans P hade plockat lite och spelat. Såna här dagar vill jag ha fler av. Teo somnade nästan direkt när jag hade gått upp så jag åt frukost i lugn och ro och sen plockade undan lite leksaker. Martin ska komma ner hit idag, skönt att få ha honom för sig själv i några timmar. Patrick brukar fråga hur jag kan sakna han så mycket men sen kommer han på sig själv. Klart jag saknar honom, jättemycket. Han är min lilla älskling, han är den enda som jämt har funnits där varje kväll. Han har varit den enda som jag jämt har vetat vart jag har och att han alltid kommer älska mig. Och även fast jag har fått Teo och inte längre bor med Martin och träffar han varje dag så är han fortfarande mig älskling. Om jag kunde skulle jag kidnappa honom så han kan vara med mig jämt, men det går ju inte. Aja nu har jag varit på tok för sentimental här på morgonen så det är lika bra att ta sig i kragen. Jag vill att T ska vakna så jag får krama honom lite. Underbara älskade T, det finns nog ingen som är så bra som honom. Ja nu ska ja inte börja igen. Tomas, Adam och Elias kommer snart å fikar så jag ska göra iordning lite kaffe.
Ha´re bra, hej!

ÅH!

Dagen har varit så fruktansvärt seg. Vaknade tidigt, som vanligt. Teo ville inte sova middag sen när jag tyckte att det var dax. Faktum är att han inte ville sova alls. Jag åkte med mamma till Bollnäs, min enda chans att få spendera lite tid med Martin. Sen släppte mamma av oss hemma och jag martin å T gick upp till mormor och morfar. Fikade, lekte och sen gick vi hem. T ville fortfarande inte sova. Väl hemma blev gnäll blandat med en väldigt entonig melodi, Teos speciella "jagärtröttmenvägrarsova-gråt". P la honom under ganska grova protester och jag började med maten. T sov i högst en kvart sen så åt vi. Efter det har han varit ganska glad. Men det har däremot inte jag! Allting känns tråkigt, jobbigt och jag är världens största bitter-fitta idag. I sovrumsgardiner hittade jag någonting som gjorde mig ännu mer bitter, jag går nog inte in på detaljer där. Jag ska rensa ur massa skit som bara ligger och samlar damm och skicka med mormor upp på loppis på fredag. Hon ville att jag skulle baka bullar åt henne, ja jo visst. Det är ju nått jag orkar och har tid med. Hon som har gått hemma dom senaste 30 årena typ hinner ju absolut inte med nå sånt. Blir toookig. Nu ska ja fortsätta gnälla på min stackars karl som sitter här bredvid. Han anar nog inte vad han snart kommer utsättas för. Åh jag måste duscha också. Aja bara att göra det. Köpte förresten nå schampoo idag som luktade skiiitgott. Jag är ett schampoo-freak och har på tok för mycket för min lilla kaluffs. Ne nu ska ja duscha.
Ha´re bra, hej!

Men en rubrik kanske?

Patrick har varit uppe inatt och fixat med sitt snus. Tack och lov att skiten är färdigt. Jag blev så glad när jag vaknade imorse, kollade på klockan och den var halv åtta. Teo har vaknat sex eller tidigare hur länge som helst nu. Men sen till min stora besvikelse insåg jag att jag måste ställa tillbaka klockan så det var ju relativt tidigt ändå. Men med tanke på att han sov så bra känner jag mig relativt utvilad och kanske orkar göra nånting idag. Det behövs verkligen städas här och jag skulle behöva göra rent Teos vagn, den ser ut  som sju svåra år.

Igår var jag ner i källaren och rensade och plockade fram stl 86 till T. Antar att det kommer vara liiiite stort men hellre det än för litet. Som tur va hade Patrick satt upp tvättid också så han tvättade på kvällen. Annika fick stå och glo medans jag plocka i källaren. Hittade lite kläder som jag inte ens vetat om att jag haft i stl 74/80 som hon fick till Elias.
Det är sååå typiskt mig att hitta massa kläder i påsar och kartonger när T lagomt har växt ur det. Aja bara bita ihop.
Nu ska ja iaf hålla koll på resten av kläderna så dom inte förblir oanvända. Men nu när jag tog fram dessa kläder insåg jag hur stor Teo har blivit. Kläderna är verkligen till en liten pojke, inte en stor bebis. Skrämmande.

Nu sitter T på golvet och leker med 4 paket våtservetter. Ärligt, varför ska  man ha leksaker till ungar överhuvudtaget?
Teo leker mer med diverse andra saker än med sina leksaker. Aja han kanske är lite liten än också men han har riktigt
roliga leksaker som bara ligger. Hade ju varit bra mycket billigare att strunta i alla leksaker och bara köpa ett paket våtservetter. Haha nää Lill-plutt kanske växer in i det där med leksaker snart igen.

Jag har inte träffat Martin på närmare två veckor nu igen. Det är så himla tråkigt att han aldrig får komma och leka.
Usch jag saknar han jättemycket och jag kommer bli tokig om han inte får komma ner å leka en dag till veckan...

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på. Mikaela kommer ner om några timmar för mamma skulle iväg och kolla på nån bil så då skulle hon vara här innan hon åker med bussen ner till Stockholm. Stackars Marika är fortfarande sjuk, hoppas hon kryar på sig snart. Teitooo har jag inte sett på några dagar, han dyker nog upp snart.

Ne nu ska ja plocka undan en hel hög med våtservetter och sen klä på oss lite.
Ha´re bra, hej!

ÅH!

Jag hade suttit och fyllt i världens längsta lista från Emma. När jag sedan ska publicera detta enorma inlägg så går det inte. Webbsidan kan inte visas och allt är borta. Jag blir så arg. Så nu tänker jag vägra! Skitblogg!!!
Idag vaknade T på tok för tidigt och självklart fick P en sovmorgon eftersom jag är så snäll. Vid åtta kom P upp och vi gjorde oss i ordning och tog niotåget med tomas, annika och elias upp till bollnäs. Var överallt och ingenstans sen åkte vi hem vid ett. Sen var det bara hem och plocka och dona lite. Sen till Ica och hämta ut Patricks snus. Stackars T somnade sittandes i vagnen inne på ica utan att vi ens märkte det. Han ligger fortfarande och sover, tänkte att han skulle vakna så vi kan börja med middan. Jag är helt slut i hela kroppen och börjar få ångest över att det snart är jul. Patrick började köpa julklappar idag, snacka om att vara ute i tid. Jag väntar nog ett litet tag med det iaf, handlar i sista minuten som vanligt.
Nu ska ja dö en sväng på soffa innan T vaknar igen, känner mig helt slut efter dagens äventyr.
Ha´re bra hej!

Meh!

Min lilla T hade lite feber, var alldeles varm och gnällig så han fick komma upp och gosa en sväng innan han somnade.
Av någon anledning kände jag i hans mun och då hade han fått två till tänder, å en annan som det bara var lite igenom.
Så nu är det elva tänder som lilla bus har fått, inge konstigt att han är lite smågnällig på kvällen om det är så mycket nytt i munnen. Han ville nog skryta över sina nya tänder så han bet P i handen, inte så lyckat sätt att visa sin lycka kanske men med tre nya "hörntänder" vet han nog inte bättre ;) Heter det hörntänder när det inte är allra längst in? Det är inte direkt bredvid dom fyra uppe fram utan det är ett mellanrum. Aja roligt iaf =)
M.

UL=)

Idag var jag på UL, Patrick kunde inte komma med men det gick bra ändå =) Tog med mig Madde istället =)
Är i v 16 nu och bebisen såg helt perfekt ut. Låg med händerna på huvudet och vickade på fötterna.
Helt sjukt hur den lilla redan kan vara så himla utvecklad. Det var lite svårt att se för lill hade tryckt ner sig i ett hörn och ville inte flytta sig så vi ska upp den 31/10 igen på ett nytt UL så hon kan mäta igen. Tur det nästan, då får jag två UL ;) Mohaha =) Det är så himla roligt att se, men tyvärr fick jag inga bilder idag. Det var helt omöjligt att se vad det föreställde på dom som hon tog så vi skulle ta bilderna vid nästa UL. T ligger ute i vagnen och sover och jag ska passa på att gosa upp mig i soffan med P innan han vaknad. Stackars är lite deppig över att han inte kunde vara med men det får bli nästa gång. Ha´re bra, hej!

Alla barnen är snälla mot sin mamma förutom T, han vet inte va snäll e.

Tidig söndag morgon bara Teo var mer vaken än jag...


Några minuter över sex bestämde sig T för att han skulle ha välling sen ur sängen och leka. Aja det är bara lyda order och ställa sig och göra iordning det. P satt uppe lääänge vid datan inatt så han ligger fortfarande. Men det var fan mot min protest. Hela veckan har jag gått upp med T sen åkt till skolan och sen gjort mat och städat och varit allmänt huslig. Därför tycker jag att han kan ta T på helgerna så jag får sova ut nån gång men icke. Den där kommer få en tuff dag kan jag lova er för jag blev på riktigt dåligt humör nästan direkt efter att vi vaknat. Lika bra att han håller sig borta!

Aja jag var iaf hungrig som sjutton när jag vaknade så jag vräkte i mig massa frukost och självklart ville T också ha fast han alldeles innan hade druckit 320 ml välling. Ändå åt han en hel banan, en kiwi och en smörgås. Tjockis- T!

Patrick tyckte att Teo skulle få göra nå roligt igår eftermiddag, aja det roliga  får du stå för förklarade jag innan han började. Då blandade han mjöl och vatten till en degliknande klump som han och Teo satt och lekte med. Problemet var att det bara smulade sönder, såg väldigt snuskigt ut och T envisades med att stoppa i munnen.  Så då slängde jag ihop lite trolldeg istället till grabbarna. Lite rosa och lite grön.  Jag hade glömt bort hur roligt det är att sitta och kladda med det, både jag och P hade nog roligare än T =) Teo smakade lite av trolldegen också men det fick han bittert ångra, satt och grimaserade jättelänge även fast han drack hur mycket som helst. Stackars T.

Aja nu har det här inlägget tagit ungefär en timme att skriva för T river i allt. Alldeles nyss stod han i fotöljen och hoppade och härjade tills han bokstavligen flög in i byrån. Då kollade han surt på mig, öppnade byrålådan och rev ur kläderna. Sen klämde han fast fingrarna när han skulle stänga och sen dess har han skrikit. Underbar morgon =)

Nu ska jag ta och borsta tänderna på mig och T sen leka innan det är dags för honom att sova igen.
Ha´re bra, hej!

Skooolan =)

Äntligen ska jag till skolan igen och ha lektioner med min mångkulturella klass =) Ska bli riktigt roligt.
Vaknade strax innan sex och kände att idag är det en bra dag. Ah jovisst, hann inte mer än ut i köket innan jag fick tokspringa in på toaletten. Sen blev jag liggandes på toagolvet i typ 40 minuter. Det är väldigt svårt att kräkas när det inte finns nå att kräkas upp. Gjorde välling och väckte Teo. Medans han drack välling klädde jag på mig och gjorde mig iordning. Sen var det bara att klä på Teo och påbörja den enorma kampen att väcka P. Började med det vid kvart över sju, precis nu tio i åtta gick han upp. Gah! Jag blir så trött på den där människan. När han inte gör någonting om dagarna kan han iaf gå upp i tid dom dagar han ska lämna T på dagis. Det är varannan dag, är det för mycket begärt av en människa som enbart är hemma? Nej det tycker inte jag iaf! Aja nu är dom på väg till dagiset och jag mår fortfarande lite dåligt så jag ska gå och kräkas innan jag går till bussen. Vill inte spy bland massa folk idag igen. Törs fan inte äta nånting innan jag åker iväg, vill inte spy på bussen! Jag har bara bloggat om spyor, illamående och annat elände nu men det är typ så mina dagar ser ut. Det vänder nog till det bättre inom en snar framtid, det hoppas jag iaf. Nej nu måste jag kräääkas.
M.

Hemska, hemska dag!

Usch, jag har inte alls mått bra idag. Vaknade fem av att Teo skallade mig, bra start på dagen. Sen var det bara att gå upp å göra välling men T vägrade somna om. Vid sju tiden började jag klä på mig å T. Strax innan åtta gick vi iväg till dagiset. Påväg från dagiset började jag må jätte dåligt. Helt plöstligt utan förvarningt spydde jag extremt mycket framför några vettskrämda 7-åringar. Jag höll på att skämmas ihjäl och småsprang hem till Magnus och Nina. Vid ungdomslägenheterna spydde jag igen, nu framför bovärdarna nere på Bollnäs Bostäder. Dom frågade hur det var med mig och jag blev sur och svara : Fan vilken dum fråga, hur ser det ut att vara?! Sen skämdes jag över mitt otrevliga svar så jag sprang till Magnus och Nina. Väl där blev det bättre, drack en kopp te och åt två smörgåsar. Sen efter 40 minuter skjutsade Magnus hem mig. Väl hemma skulle jag börja plugga, började läsa sen kände jag att jag måste spy igen. Satt inne på toagolvet i 20 minuter innan jag tillslut spydde upp allt som kommit ner den senaste tiden. Var redan helt slut i hela kroppen och huvudet och klockan var bara halv tio. Tänkte att det kanske bli bättre om jag badar en sväng. Då lyckades jag somna i badkaret, det har jag aldrig någonsin gjort i hela mitt liv. Vaknade med ett ryck i nästintill rumstempererat vatten. Frös som sjutton, duschade av mig och klädde på mig. Då börjar det igen. Spydde som en räv, värsta huvudvärken och helt slut. La mig på sängen och somnade direkt. Patrick väckte mig och sa: Madde nu går jag och hämtar Teo så du vet. Din pappa har åkt hem. Sen somna jag om igen. Vaknade sen av att Teo stod och skrattade nedanför sängen. Mådde mycket bättre tills jag reste mig. Då kom huvudvärken igen och det var bara att springa och spy igen. Sen dess har jag varit död. Inte orkat gjort någonting förutom att tycka synd om mig själv. Teo somnade vid sju och sen dess har jag kämpat för att hålla mig vaken, jag fattar inte vad det är för fel på mig. Jag har aldrig varit med om nå liknande. Nu är jag jääättehungrig, trött och slut i kroppen. Törs inte äta för jag är fortfarande illamående och på gränsen att spy hela tiden. Vad har jag gjort för att förtjäna detta helvete? Ne nu ska ja gå och lägga mig och hoppas på att morgondagen blir bättre. Det måste den för jag ska till skolan! Godnatt!
M.

Lööördag.

Igår kom min far upp igen. Lite blandade känslor inför hans besök som vanligt. Väldans roligt att träffa honom med det
blir lite påfrestande för mitt allt mer vridna psyke. Vi åkte upp till Bollnäs medans T fortfarande var på dagis sen åkte vi hem och hämta Teo. Lagade mat och umgicks bara. Sen skulle pappa upp till Mattias för  den sedvanliga fader/son-fyllan skulle äga rum i Sibo. Dom hade helt desperat försökt få dit mer folk igår utan vidare resultat. Stackare fick sitta själva. Pappa kom hem nångång inatt, som tur är hörde jag inte det och sov så sött hela natten. Imorse vaknade Teo kl sju som vanligt, han är som ett mänskligt alarm. Inte en minut över sju, aldrig någonsin. Gick upp och såg att sängen patrick ställde upp till pappa igår var tom och pappa hade tryckt ner sig i soffan. Och det var inte det enda som blivit nertryckt den natten. På golvet låg det SEX chipspåsar utspridda och chips precis ÖVERALLT! Jag fick en flashback från min pedantiska tid och rev fram dammsugaren direkt och började städa. Pappa låg och gnällde på soffan men jag orkar inte ta hänsyn till att han var ute och drack igår. Han vet minsann att T vaknade tidigt och att jag inte smyger omkring för att han ska få sova. I vilket fall som helst så vaknade han till liv efter ett tag och reste sig. Då har han lagt sig på en chipspåse också så det var chips i hela soffan. Jaha, då var det bara att dammsuga och torka ur soffan också. Ibland kommer det dagar man ångrar att man gick upp ur sängen och helst av allt skulle vilja dö för en dag. Idag är precis en sån dag. Därför ska jag nog ta och krypa ner i sängen, dra täcket över huvudet och hoppas på att denna dag kommer vända till något bättre lika snabbt som den vände till världens katastrof.
Tack Patrick för att du jämt städar upp efter mig, mina syskon, min pappa och alla andra lortgrisar som på nå vis är kopplade till mig. Ne nu ska ja försöka göra någonting som gör mig lycklig. Äta lite kanske ;)
M.

Ajajaj!

Vaknade imorse och kände att hela min kropp var en bakteriehärd. Ont i halsen, dunkande huvudvärk och snorig. Jävla helvetes förkylning. Som tur är har Teo klarat sig än så länge, men det är väl bara en tidsfråga.! GAH! Jag blir tokig! Gjorde mig iordning och fixade Teo imorse så båda var färdiga vid halv åtta. Jag tänkte att jag bara skulle skynda mig och kolla mailen innan jag skulle lämna T och åka upp på datalektion. Tack gode gud för mitt internet-beroende! Loggade in på FC och såg ett mail från våran datalärare. Han var förkyld och lektionen var därför inställd. YEAH! Snacka om att jag är glad över att den människan var sjuk just idag! Då fick P så glatt gå iväg med Teo till dagiset och jag la mig på soffan och slöade ett tag. Sen kom P hem å vi åt frukost och jag började plocka lite. Nu ser det ut som en helvete men ett väldigt organiserat sådant. Förutom det undantag att Teo släpade ut en av leksakslådorna och tömde upponer på mitt i vardagsrummet. Ja,jag ska plocka upp det snart!!! Idag har jag varit väldans duktig. Gardinerna i vardagsrummet, sovrummet och köket var för långa och det har dom varit ända sen jag flyttade in. Så idag fick jag nå ryck och slet ner alla gardiner och cyklade upp till mormor i regnvädret och sydde upp alla. Helt själv dessutom. Men mormor klippte för hon sa att hon klipper så rakt och mäter så bra, aa joo tjena! Nu blev gardinerna lite för korta och alldeles snea nertill. Skitsamma, nu dammsuger jag iaf inte upp dom när man dammsuger under fönstrena. Det är ju skönt det, sen att det ser ut som fan är en annan femma. Patrick tvättade medans jag var uppe och sydde gardiner sen gick han å hämta Teo vid tretiden. T hade som vanligt bara sovit på fm på dagis så det var bara att trycka i han lite käk sen låta han sova i 20 minuter. Det är hopplöst om man hoppas över sovstunden på em, då blir det ett helvete dom två sista timmarna innan han ska sova för natten. Ingenting som duger, vara illvrål, elakheter och massa annat dumt. Så därför är det lika bra att han får sova iaf en snabbis, då är hela kvällen och natten räddad sen. Nu ligger han och pratar för sig själv inne i sin säng, det innebär att han faktiskt kommer somna alldeles snart. Det är värre när han skriker, då har han gett sig fan på att han inte ska sova. Jag hade tänkt ta ledigt från dagis imorgon och hitta på nå roligt men sen kom jag på att det har vi hela helgen på oss att göra och jag har en del plugg att ta mig igenom så jag behöver all tid jag kan få. Snart är diskmaskinen färdig, helt sjukt va lång tid en vanlig maskin ska ta. Går fem ggr fortare att diska skiten för hand. Jag ska nog dumpa diskmaskinen ett tag och arbeta som gammalt hederligt folk fick göra. Uscha va bortskämda alla är nuförtiden. Förr i tiden hade man inga dammsugare, tvättmaskiner eller datorer. Å nog fan överlevde dom ändå. Jag ska nog fundera över att börja leva så primitivt som möjligt, då kanske jag en dag uppskattar allt vardagslyx som man har nu förtiden. Nu sover Teo så jag ska passa på att plocka i alla leksaker som är utspridda och hoppa in i duschen. Eller kanske rentav ta mig ett bad så att min nacke börjar fungera igen. Jag pratade med Annlouise igår och hon tycker att jag överdramatiserar mina smärtor. Det är faktiskt mycket möjligt att det är cancer (Stavning?) och inte bara att jag blev kall på badhuset. Lika bra att hoppas på det värsta så man inte får en chock när man väl får diagnosen nackcancer. Btw Annlouise, äre inte dags att införskaffa lite nya soffor snart? Det har ju gått så lång tid att jag tom glömt bort att tjata, då äre fan illa ;) Nä nu måste jag börja plocka och dona innan det blir försent.
M.

Hemska ångestfyllda dag.

P gick iväg med Teo på dagis imorse, det innebär att jag kan ligga i sängen liiiite längre än vanligt. Slumra till ett tag men sen gick jag upp. Plugga lite på den där jävla psykologin som för övrigt inte känns lika intressant längre, mest krävande och invecklad. Pratade med Ida på msn ett bra tag medans jag brände sönder hela käften på mitt extremt varma te. Hon räddade hela dagen, eller nä hela månaden. Eller kanske rent av hela livet! Jag kommer aldrig kunna tacka dig tillräckligt! Du ställer jämt upp och finns där för oss när vi behöver de som mest. Aja du är helt enkelt fucking great! Jag och Patrick plockade lite i källaren efter att vi varit hem till Tomas och kollar på den enorma bananflugefamiljen som flyttat in hos honom. Sjukt äckligt, jag höll på att kräkas. Jag slänge ihop en kladdkaka för att dämpa min ångest men hann inte äta den innan jag var tvungen att hämta Teo på dagis. Sen hem å då kom Emma å Elton förbi och fika och lekte. Ett bra tag sen sist, grabbarna lekte jättefint och vi fick prata lite skit. Välbehövligt för min del =P Efter det besöket fick patrick för sig att han skulle möblera om, för hundrade ggn bara denna månad. Jag blir tokig snart! Medans jag lagade mat höll P och T på och dona i vardagsrummet. Jag gjorde korvstroganoff och ris. Skitgott =) Jag var riktigt duktig, det kan bero på att Patrick inspirerade mig genom att sjunga min välkända Stroganoff-låt ute i vardagsrummet medans. Elaka jävel! Jag tycker iaf att jag var bra och om han hade hört mig live så hade han också tyckt det! Sådeså!!
Min lilla T somna vid kvart i sju, helt slut efter en heldag på dagis och sen bus med Elton och sen möblerat om med pappa. Jag längtar till den tjugonde, jag behöver lite att se fram emot nu när allt bara är skit så jag hoppas att det går bra och att det inte är nå tok. Tur att jag har Patrick och Teo som faktiskt lyckas muntra upp mig när såna här situationer uppstår. Nu har patrick somnat bredvid mig på soffan, han har varit trött hela dagen. Om jag lägger mig somnar jag också direkt så jag ska nog undvika det genom att gå och göra iordning lite te och provsmaka min kladdkaka. Aja det var allt för denna gång.
M.

Fint väder?

Trodde det var skitkallt ute så jag tröck på T vinterjackan, täckbyxor och värsta mössan. Tur att jag tog med mig tunnare jacka och överdragsbyxor. Det ser ut att bli fint idag, solen skiner och det är inte så värst kallt. Men när jag kom hem igen märkte jag att Teos vantar låg kvar i min jackficka så jag hoppas verkligen att det blir varmt idag. Idag måste jag upp till Bollnäs och aktivera mitt kontokort, är inte så sugen att åka upp bara för det så det kanske får vänta tills på torsdag. Nu är jag jättetrött men borde verkligen sätta mig å plugga nu! Ja det är väl lika bra det.
M.

Tråkiga jävla regnväder.

Teo vaknade kl sju men eftersom Patrick fick sova längre igår morse så var det min tur att sova idag. Sååå skönt, gick inte upp föran halv tio. Men då med världens huvudvärk. Det är nog fan inte mänskligt att sova så länge, usch! Teo sov en sväng igen mellan tio och elva. Väckte han då så han sover på eftermiddan också, annars blir det ett helvete senare. Övertrött, sur och vägrar somna. Så det är lika bra att han får sova en sväng på eftermiddan också. Nu sitter P & T och äter upp mina underbara bullar, här lyckas man inte gömma undan nånting. Aja bara till att baka nån mer dag då! Nej nu ska ja kasta på min lilla T lite regnkläder och bege oss ut en sväng. Jag insåg att jag också behöver regnkläder så man kan vara ute utan att bli helt genomblöt. Å en ny elvisp behöver jag också, själv visparna på min andra har gått sönder. Jievla skiiiit! Aja nu måste vi gå ut innan mitt huvud sprängs!
M.

Pizza.

Åh fy, P övertalade mig att vi skulle äta pizza idag. Ja nog för att det inte var så svårt men efter lite tjat skutta han glatt iväg till Hambogrillen. Så fort jag såg pizzan blev jag mätt typ, inte nå sugen. Tvingade i min nästan halva sen orkade jag fan inte mer. Teo såg överlycklig ut när han såg pizzakartongen, nu sitter han i sin säng å gnäller. Han hade inte sovit på eftermiddan så jag tänkte att han skulle vila i 20 minuter men han är så sur så det blir nog ingen vila. Jag har haft pappa här i helgen, han åkte hem i måndags kväll. Det har varit jätteroligt och nu har jag insett att det finns fan inge värre än när pappa å Patrick kommer ihop. Skrattar hela tiden åt sånt som inte ens är roligt, drygar sig å får för sig massa skit. Aja det var roligt när han kom men roligare när han åkte. Nä fan va taskigt, jag saknar honom faktiskt redan, det blir bara lite påfrestade att ta hand om tre barn när man vanligtvis har ett. Efter att pappa åkt återgick Patrick till det vanliga igen, skönt det. Hade inte orkat med en dag till med kassa skämt, häst-skratt och snusprat. Igår var jag upp till skolan och lämnade in lite arbeten sen kom mamma å vi åkte till söderhamn. Kollade på skor till T men självklart fanns inte ens hans stl i dom enda skorna jag ens skulle kunna tänka mig att sätta på hans fötter. Aja, får leta vidare. In på Barnens Hus å kolla på barnvagnar. Hittade inte en enda tvillingvagn jag tyckte om. Lutar nog åt dom där på nätet, från Göteborg eller va det va. Ne nu ska ja ta å leka lite med T, han vill minsann inte vila. Blir tidigare kväll än vanligt ikväll då. Åh ikväll börjar Grey´s Anatomy, jag längtar som en tok. Det är den enda serien jag inte laddat ner avsnittena i förväg! Ne just det, T ville upp.
M.

RSS 2.0