Helg.

Har inte haft lust eller ork att blogga. Har varit så himla trött nu när det blir mörkare och mörkare om kvällarna. Mysigt men ändå så dystert.

Idag har det varit full fart. Imorse kom mattläggaren och skulle fixa hallen och sovrummet. ÄNTLIGEN! Jag å Teo åkte till mamma och spenderade några timmar där. Patrick var på arbetsförmedlingen på nå möte eller va det va. Väl hemma igen stod sängen i vardagsrummet och allt annat skit var utspritt så då var det bara att ställa iordning allt igen. Men golvena är hela och fina nu iaf. Ska på Bollnäs bostäder om köket också, gubben som var här sa att det bör bytas snarast möjligen. Jag tackar och tar emot om det blir så =) aja men när vi iaf väl hade fått ordning här hemma fick Teo jätteont i handen igen. Han har inte använt handen på flera dagar och knappt sovit för han haft så himla ont men jag har tänkt att det säkert går över. Men nu fick jag nog av att se han ha ont så mamma skjutsade oss till akuten. Efter två timmars väntan fick vi iaf handen röntgad. En liten mini-spricka i handleden och en rejäl stukning. Inget som behöver gipsas som tur är utan det räcker med att ha bandage. Lilla T var jätteduktig och allt gick bra trots att vi fick vänta i flera timmar. Väl hemma gjorde Patrick iordning makaroner och korv som han och T tjockade i sig sen somnade Teos ovaggat kan jag lova. Han var helt slut. Strax därefter dog jag på soffan. Jag är typ lika slutkörd som T. Jag skulle behöva gå iväg med soporna men jag orkar inte det nu.

Bebis i magen lever om hej vilt, så mysigt att få känna den känslan av en liten i magen igen. Som man saknade det efter förlossningen, helt sjukt ändå. Det är så himla mysigt =)
Nu ska ja ta och göra en kopp te och ta en smörgås. Ska tvinga karln att massera mig lite också, känns som om min rygg har överlevt ett världskrig eller nått. Hua!
Ha´re bra, hej.

Kommentarer
Postat av: emma

Men jisses! Stackars unge! haha.. hur lyckas han med allt egentligen?!

Mmm, visst är de mysigt me bebisbuffar... iaf än så länge innan de känns som revbenen är på väg ut! ;-)



kram

2008-11-14 @ 20:44:51
URL: http://www.hansson-linden.se/WP
Postat av: Eda

Men va?? har han gjort illa handen nu oxå! finns det inget slut på eländet?!! stackars lillen!!!



Härligt att höra att bebisen börjat röra sig lite mer! Saknar er och Tim tackar så mycket för grattandet! Puss o kram

2008-11-14 @ 21:22:22
Postat av: Loijsan

Men va nu? va har han gjort me handen? stackars T! Allt händer nu så han kommer va frisk hela livet sen =)

2008-11-15 @ 21:02:30
URL: http://loveliloijsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0